Închide meniul
Foto

Imagini virale cu Anamaria Prodan în costum de baie. „Pot să mă prezint aşa la piscină, la 49 de ani?”. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf le-a făcut pe plac fanilor

Antena Sport Publicat: 30 decembrie 2021, 12:40 / Actualizat: 30 decembrie 2021, 13:53

Imagini virale cu Anamaria Prodan în costum de baie. „Pot să mă prezint aşa la piscină, la 49 de ani?”. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf le-a făcut pe plac fanilor

Anamaria Prodan, imagini virale în Dubai

Instagram Anamaria Prodan

  • Anamaria Prodan, imagini virale pe reţelele sociale
  • Cum s-a fotografiat vedeta care este în scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf

Agentul de jucători încearcă să stea cât mai departe de Reghecampf şi locuieşte în apartamentul de lux de patru milioane de euro. În ultimele zile, Anamaria a postat mai multe imagini de la piscină şi şi-a încântat cei 880.000 de urmăritori de pe Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, imagini în costum de baie

Acuzată că şi-ar retuşa pozele, impresarul a decis să facă un clip video în care apare în costum de baie.

E bine totul, da? Deci pot să mă prezint aşa la piscină. Şi costumul de baie e nou…totul. Oare pot să mă prezint şi eu, la 49 de ani, aşa? Hai că sunt bine, ce să mai facem? Ca să nu mai fie photoshop, ce ziceţi?„, a spus Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Reclamă

Imaginile au devenit imediat virale. Peste 50.000 de oameni au văzut, în mai puţin de jumătate de oră, clipul postat de agentul de jucători. „Eşti TOP, năşica„, a comentat imediat Lena Enache, soţia lui Gabi Enache.

Anamaria Prodan ar fi curtată cu insistenţă, în Dubai, de un milionar. Acesta îi face cadouri care costă o avere. El i-ar fi dăruit un Lamborghini Aventador 63 Edition, al cărui preţ se ridică la 500.000 de dolari, dar şi o brăţară de 86.000 de dolari.

Citește și:

Dosar penal pentru Laurențiu Reghecampf

De ziua ei, Anamaria Prodan a lăsat de înțeles că a primit cel mai frumos cadou chiar de la avocatul ei. Acesta i-a trimis o înștiințare pe care a primit-o de la Parchet. A fost întocmit un dosar penal ca urmare a celor două plângeri făcute de agentul de jucători. Aceasta a acuzat că i-au dispărut banii din cont, dar și că din cauza soțului ei au apărut în spațiu public mai multe poze în care apare nud.

Reclamă 4 / 0/3

STOP JOC! Organele abilitate ale statului urmează să-și spună cuvântul dacă Anamaria Prodan și copiii ei au fost furați de “bărbatul perfect, soțul ideal, familistul convins care fuge după femeile din lumea … aia de nu ne place nouă, “celebrul” LAURENȚIU REGHECAMPF și cine este responsabil de violarea vieții private ale subsemnatei, ANAMARIA PRODAN, prin sustragerea și publicarea pozelor nud cu aceasta! Cu deosebit respect, a dvs ANAMARIA PRODAN ( THE ONLY ONE)”, a fost mesajul postat de Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

„Urmare a plângerii dumneavoastră, înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea sub numărul de mai sus la data de 15.12.2021, vă comunicăm faptul că a fost constituit dosarul penal, acesta fiind transmis către Poliția Stațiunii Snagov în vederea efectuării de cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii prev. de art. 228 Cod penal raportat la art. 231 alin. 1 Cod Penal„, se anunță în înștiințarea primită de Anamaria Prodan de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României 20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona 19:54 „Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!” 19:29 Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă” 19:06 Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf
Diverse • 14 apr., 12:55
FOTO
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf. Ce o obligă pe Caciuc: „Cel mai bun martor”
Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf.
Diverse • 12 apr., 11:10
FOTO
Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf. Femeia arată uimitor
Mihai Rotaru l-a avertizat pe Laurenţiu Reghecampf! Ce riscă fostul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 11 apr., 19:19
„Nu negociază nimeni cu mine” Mihai Rotaru l-a avertizat pe Laurenţiu Reghecampf! Ce riscă antrenorul
Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea după ce a pierdut procesul de 200.000 de euro cu Mihai Rotaru
Liga 1 • 10 apr., 18:32
Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea după ce a pierdut procesul de 200.000 de euro cu Mihai Rotaru: „Prietenul meu pe viaţă!”
Anamaria Prodan, lovitură pentru Corina Caciuc
Diverse • 10 apr., 16:38
FOTO
Anamaria Prodan, lovitură pentru Corina Caciuc: „Da, este adevărat!” Acuzaţii dure la adresa lui Laurenţiu Reghecampf