Închide meniul
Foto

Imaginile pe care Mădălina Ghenea nu dorea să le vadă. Fostul iubit, alături de o femeie celebră care arată uimitor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 aprilie 2024, 18:11

Reclamă
Imaginile pe care Mădălina Ghenea nu dorea să le vadă. Fostul iubit, alături de o femeie celebră care arată uimitor

Imaginile pe care Mădălina Ghenea nu dorea să le vadă. Fostul iubit, alături de o femeie celebră care arată uimitor

Mădălina Ghenea şi Grigor Dimitrov / Colaj Instagram/Profimediaimages

Imaginile pe care Mădălina Ghenea nu dorea să le vadă. Fostul iubit a fost surprins alături de o femeie celebră care arată uimitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul iubit al Mădălinei Ghenea, filmat lângă o altă femeie celebră, despre care se spune că este noua cucerire a bărbatului. Cei doi au fost văzuţi pe străzile din Monte Carlo, într-o maşină de sute de mii de euro.

Imaginile pe care Mădălina Ghenea nu dorea să le vadă

Bulgarul Grigor Dimitrov a trîit o frumoasă poveste de dragoste alături de Mădălina Ghenea, unul dintre cele mai frumoase modele ale României. Cei doi s-au despăţit, iar acum jucătorul de tenis s-a afişat lângă o nouă femeie. Este vorba de Alize Lim, fosta iubită a lui Tony Parker. (VEZI IMAGINI FIERBINŢI CU ALIZE LIM ŞI MĂDĂLINA GHENEA ÎN GALERIA FOTO)

De altfel, şi Alize Lim s-a despărţit de Tony Parker în luna februarie. „După 3 ani în care am trăit împreună, Alize și eu am decis să ne încheiem relația. Nu voi face alte comentarii cu privire la acest aspect al vieții mele personale”, a spus Tony Parker.

Reclamă

Mădălina Ghenea și-a luat prin surprindere fanii! Imaginile de senzație postate, îmbrăcată în rochie de mireasă

Mădălina Ghenea şi-a luat prin surprindere fanii şi a postat imagini de senzaţie, îmbrăcată în rochie de mireasă. La câteva luni distanţă după ce s-a despărţit de Grigor Dimitrov, frumoasa româncă a postat şi un mesaj enigmatic.

Mădălina Ghenea s-a iubit timp de câteva luni cu Grigor Dimitrov, în primăvara anului trecut. Relaţia celor doi s-a încheiat, deşi într-o perioadă erau de nedespărţit.

Frumoasa româncă, stabilită în Italia de mai mulţi ani, a fost pusă pe glume şi şi-a pus fanii „pe jar”. Mădălina Ghenea este urmărită de peste un milion de oameni, pe contul ei oficial de Instagram. Aceasta este o prezenţă activă în mediul online şi postează des fotografii care aprind imaginaţia fanilor ei.

Reclamă 4 / 0/3

De-a lungul timpului, Mădălina Ghenea s-a iubit cu mai mulţi bărbaţi celebri, printre care şi Gerard Butler. Aceasta are un copil alături de Matei Stratan, un om de afaceri din România.

Mădălina Ghenea a fost dată de gol! Câţi bani poate primi pentru o singură postare

Mădălina Ghenea a fost dată de gol. Englezii de la The Sun au anunţat câţi bani poate primi românca pentru o singură postare pe reţelele sociale. Actriţa în vârstă de 36 de ani are aproape 1.3 milioane de urmăritori pe contul ei de Instagram.

Jurnaliştii de la thesun.co.uk au întocmit un top select al încasărilor iubitelor şi soţiilor jucătorilor de la Australian Open 2024. Aceştia au inclus-o şi pe Mădălina Ghenea, care a fost anul trecut într-o relaţie cu Grigor Dimitrov. Cei doi nu ar mai fi împreună, chiar dacă s-au ferit să confirme despărţirea.

Potrivit sursei citate anterior, Ghenea încasează 7.300 de lire sterline (n.r. 8.500 de euro) pentru fiecare postare. Este depăşită numai de Sophia Thomalla, iubita lui Alexander Zverev. Modelul din Germania în vârstă de 34 de ani are 1.4 milioane de urmăritori pe Instagram şi încasează 8.000 de lire sterline (n.r. 9.350 euro).

Pe ultima treaptă a podiumului este soţia lui Novak Djokovic, Jelena Djokovic. Soţia liderului ATP este urmată de Paige Lorenze, partenera lui Tommy Paul.

Britanicii i-au făcut şi o prezentare Mădălinei Ghenea. Au amintit că românca s-a iubit în trecut cu Leonado DiCaprio şi că este cunoscută pentru rolurile avute în „House of Gucci” şi „Deep Fear”.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și