Închide meniul
Foto

„Îmi dă mesaje şi noaptea să vadă ce fac!” Anamaria Prodan, dezvăluiri unice despre iubitul său milionar

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 ianuarie 2024, 14:47 / Actualizat: 22 ianuarie 2024, 17:32

Reclamă
„Îmi dă mesaje şi noaptea să vadă ce fac!” Anamaria Prodan, dezvăluiri unice despre iubitul său milionar

Anamaria Prodan / Instagram

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri unice despre iubitul său milionar. Vedeta a trecut peste suferinţa provocată de divorţul cu Laurenţiu Reghecampf şi trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Ronald Gavril.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronald Gavril practică boxul şi a ajuns milionar în SUA. De câteva luni, acesta trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Anamaria Prodan. Cei doi se înţeleg de minune, iar Anamaria Prodan are numai cuvinte de laudă la adresa noului său iubit. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Anamaria Prodan, dezvăluiri unice despre iubitul său milionar

„Mi-a dat Dumnezeu ceva minunat și îi mulțumesc în fiecare zi și sunt fericită. Mă face fericită. Lucrurile vin în viața noastră atunci când trebuie. Mi-am dorit pe cineva care să mă iubească enorm și să mă facă să mă simt împlinită. De câteva luni construiesc frumos, mă susține în tot ce fac, e lângă mine la fiecare secundă. Îmi dă mesaje și noaptea să vadă ce fac”, a spus Anamaria Prodan la Antenastars.

Ronald Gavril a rupt tăcerea despre relaţia cu Anamaria Prodan: „Ne completăm perfect!”

Ronald Gavril a rupt tăcerea despre relaţia cu Anamaria Prodan! Pugilistul a confirmat faptul că se iubeşte cu impresara, dezvăluind faptul că se completează perfect cu aceasta.

Anamaria Prodan şi Ronald Gavril şi-au petrecut noaptea dintre ani împreună, în America. Cei doi au postat o serie de fotografii pe conturile de socializare. Impresara l-ar fi prezentat pe noul ei iubit chiar şi fiului ei, Bebeto.

Reclamă

Ronald Gavril nu s-a mai ascuns şi a oferit prima reacţie despre relaţia cu Anamaria Prodan. Acesta a declarat că a revenit în ţară, după mai mulţi ani petrecuţi în America.

Eu și Anamaria suntem campioni”

Pugilistul de 37 de ani a dezvăluit că se completează perfect cu Anamaria Prodan, şi de asemenea, a mărturisit că relaţia lor se consolidează pe zi ce trece.

„Uitasem de atâția ani cum este în țară. Este ciudat cum lumea cercetează viețile tuturor și oamenii își dau cu părerea.

Reclamă 4 / 0/3

Eu și Anamaria suntem campioni! Nu vrem să demonstrăm nimic nimănui. Facem performanță la cel mai înalt nivel. Amândoi ne completăm perfect și amândoi construim cărămidă cu cărămidă ceva minunat. Ne ajutăm reciproc în cariere, cum de altfel este și normal. Sunt un bărbat asumat care nu dă explicații nimănui și care trăiește demn fiecare secundă!”, declara Ronald Gavril, conformprosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și