Închide meniul

„Îmi fac și eu poze în chiloți!” Laurențiu Reghecampf a luat-o în râs pe Anamaria Prodan. Cum s-a apărat după ce a postat ecografia copilului cu Corina Caciuc. „Să întreb și eu fanii!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 februarie 2022, 12:34

„Îmi fac și eu poze în chiloți! Laurențiu Reghecampf a luat-o în râs pe Anamaria Prodan. Cum s-a apărat după ce a postat ecografia copilului cu Corina Caciuc. „Să întreb și eu fanii!

Laurențiu Reghecampf, ironie pentru Laurențiu Reghecampf

Colaj Instagram

Laurențiu Reghecampf a postat în urmă cu aproximativ o lună ecografia copilului pe care îl va avea cu Corina Caciuc, alături și de o fotografie în care apare alături de amantă, fiul său, Luca, și viitoarea noră, Asiana Peng.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf a luat-o în râs pe Anamaria Prodan

Prodan a râs de Reghecampf după ce soțul ei a postat ecografia pe internet, dar acum a venit rândul antrenorului să râdă mai tare. Iubitul Corinei Caciuc s-a amuzat pe ipostazelor în care Anamaria Prodan se afișează.

Poate că ar trebui să-mi fac și eu poze în chiloți. Fac și eu în fața oglinzii și îmi iau o pereche de slipi, dacă-s frumoși, să întreb și eu fanii. Cum adică de ce mi-am pus poza cu copilul? Ecografia? Pentru că sunt fericit! Am deranjat pe cineva?”, a spus Laurențiu Reghecampf, într-un podcast, citat de spynews.ro.

Copilul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc se va naște peste câteva luni.

Citește și:

Laurenţiu Reghecampf, dărâmat de scandalul dintre Anamaria Prodan şi Dan Alexa

Laurenţiu Reghecampf a lansat un atac fără precedent la adresa Anamariei Prodan. Soţul vedetei a făcut referire la episodul în care Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa, cel despre care s-a speculat că ar fi avut o relaţie cu soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă

În primul rând, ce a făcut Ana este foarte urât. Uită-te la tine în primul rând, ce ai făcut tu! Analizează-te pe tine. Ai fost tu cea mai corectă? Ai făcut tu cum trebuie lucrurile în relația cu mine, iar eu am greșit mereu? Eu nu mai văd nimic, pentru mine este egal cu zero. Doar respectul că este mama lui Bebe, în rest nimic.

Clar m-a deranjat foarte tare (n.r. – scandalul cu Dan Alexa). Îmi pare rău că nu am luat decizia încă de atunci. Sincer, da, am suferit din dragoste. Dacă mă întrebi de episodul ăla, da, rău de tot. Nu mi-aș fi închipuit niciodată că Anamaria poate să facă așa ceva (n.r. – Reghecampf nu a precizat dacă a fost afectat de scandal sau de zvonurile legate de infidelitatea soţiei sale)„, a spus Laurenţiu Reghecampf într-un podcast, scriu cei de la click.ro.

În primăvara lui 2019, Dan Alexa a avut parte de un episod incredibil alături de Anamaria Prodan, care şi la acea vreme era impresarul său. Femeia i-a tras un pumn lui Alexa, chiar în fața camerelor de filmat.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și