Închide meniul
Foto

Împăcarea anului! Fosta iubită a făcut anunţul bombă despre ea şi Dorian Popa, la scurt timp după ce s-au separat!

Publicat: 2 martie 2024, 23:10

Reclamă
Împăcarea anului! Fosta iubită a făcut anunţul bombă despre ea şi Dorian Popa, la scurt timp după ce s-au separat!

Împăcarea anului! Fosta iubită a făcut anunţul bombă despre ea şi Dorian Popa, la scurt timp după ce s-au separat!

Claudia Iosif şi Dorian Popa / colaj Instagram

Împăcarea anului ar putea fi cea dintre Dorian Popa şi fosta iubită, Claudia Iosif, zisă „Babs”. Claudia a dezvăluit acum că ea şi Dorian Popa au o relaţie foarte bună după despărţire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Babs” nu a exclus ca ea şi Dorian Popa să formeze din nou un cuplu. Cei doi au avut o relaţie de iubire timp de 11 ani.

Împăcarea anului! Fosta iubită a făcut anunţul bombă despre ea şi Dorian Popa, la scurt timp după ce s-au separat!

„Avem o legătură foarte bună. Chiar dacă ne-am despărțit. O legătură pe care nimeni și nimic nu o poate rupe. Am crescut împreună pe ambele planuri. Momentan, așa stau lucrurile. Suntem despărțiți. Vom vedea însă pe viitor, ce va vrea Dumnezeu. În rest, pot spune că sunt foarte bine”, a declarat Claudia Iosif pentru cancan.ro.

„Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și Dorian nu mai suntem împreună de o lună de zile. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani”, anunţa Claudia Iosif pe Instagram în luna noiembrie a anului trecut.

Dorian Popa e fan FCSB

Pe lângă faptul că duce o viaţă sportivă, Dorian Popa este şi mare fan FCSB. De altfel, după ce a suferit o operaţie, Dorian Popa s-a recuperat la baza celor de la FCSB.

Reclamă

Am făcut recuperarea la FCSB. Îi mulțumesc lui Ovidiu Kurti că a avut grijă de mine ca de fotbaliști. Mai erau vreo trei băieți acolo, la ei, accidentările sunt la ordinea zilei. Ei făceau pariuri, care plânge primul.

Te punea pe masă și trăgea de el. Eu eram mai panicat ca niciodată. M-a trecut și filmele cu pierderea genunchiului. M-a schimbat asta. M-a făcut să fiu un om mai bun.

Am avut ambele meniscuri rupte, toate ligamentele rupte”

Când am făcut RMN-ul mi-au zis: domnule Dorian, ați fost lovit de cal? M-a pufnit și pe mine râsul. Am avut ambele meniscuri rupte, toate ligamentele rupte și condopatie. Oasele au început să se ciocnească între ele și a trebuit refăcut tot cartilajul.

Reclamă 4 / 0/3

Îi mulțumesc din suflet domnului doctor Codorean. Am stat 5 ore jumate în operație, iar după vreo 4 ore și ceva m-am trezit și vedem pe monitor o sculă și râcâia așa… era ca ăla cu care cureți cartofii. Am zis: hai să mă culc la loc. Nu am mai putut. Eram avion. A fost o operație foarte grea. Când am ieșit de acolo țipam: Băi, Jhonule, sunt bine. Maică-mea țipa la mine: taci din gură, că ne facem de râs. A fost o operație foarte grea.

Apoi a venit recuperarea, a fost foarte bună, dar un pic anevoioasă. Am avut 4 zile de pat, după operație, încă vreo cinci zile de stat în casă. Eram ca un leu în cușcă și după 10 zile de la operație i-am zis domnului doctor: mă duc la sală, azi. Doctorul mi-a zis că nu am voie și i-am spus: mă duc la sală, nu mai pot. Zburam cu cârjele alea. Mi-a zis domnul doctor cum să stau cu piciorul. Urcam două etaje la sală, fără lift fără nimic.MOamenii îmi ziceau că o să mă deformez, dar raționamentul meu era în felul următor: piciorul drept ține 80-90 de kg acum, de ce să-l las și pe ăla să se deformeze”, a dezvăluit, în trecut, Dorian Popa la AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și