Închide meniul
Foto

În pragul sărbătorilor de iarnă, Mădălina Ghenea a realizat cel mai provocator pictorial din viaţa ei!

Reclamă

Publicat: 14 decembrie 2023, 19:43

În pragul sărbătorilor de iarnă, Mădălina Ghenea a realizat cel mai provocator pictorial din viaţa ei!

Mădălina Ghenea a realizat cel mai provocator pictorial din viaţa ei

Mădălina Ghenea / Instagram

Mădălina Ghenea a realizat cel mai provocator pictorial din viaţa ei. Fosta iubită a lui Grigor Dimitrov s-a pozat într-un costum de baie care îi punea în evidenţă formele voluptuoase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima perioadă, frumoasa româncă a tot postat imagini incendiare cu ea pe conturile sale de socializare. Pe Instagram, Mădălina Ghenea e urmărită de 1,2 milioane de persoane. (IMAGINILE INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO)

În pragul sărbătorilor de iarnă, Mădălina Ghenea a realizat cel mai provocator pictorial din viaţa ei!

În ultimul pictorial, realizat la Roma, după cum modelul a precizat pe contul său de Instagram, Mădălina Ghenea este surprinsă pe balconul unei clădiri vechi din capitala Italiei.

În doar câteva ore de la postare, Mădălina Ghenea a adunat 35.000 de like-uri la pozele publicate.

Devastator. Ai putea deschide o școală a senzualității”, a reacţionat cineva la pozele incendiare postate de Mădălina Ghenea.

Reclamă

Mădălina Ghenea, relaţie scurtă, dar intensă cu Grigor Dimitrov

Mădălina Ghenea s-a iubit o perioadă cu tenismenul bulgar Grigor Dimitrov. Vestea despărţirii lor a făcut furori în luna octombrie a acestui an.

Mădălina Ghenea si Grigor Dimitrov s-au despărţit după o relaţie mai scurtă de 5 luni, anunţa tennistonic.com. Imediat după despărţire, Ghenea şi Dimitrov şi-au şters de pe reţelele sociale toate imaginile „fierbinţi” în care apăreau împreună. Mai mult, au decis să nici nu se mai urmărească pe Instagram.

Unul dintre apropiaţii lui Dimitrov a şi postat un mesaj care nu mai lăsa semne de întrebare. „Ne vei lipsi, Madi”, a scris acesta. „Mă tem că se confirmă, da!”, a mai precizat acesta.

Reclamă 4 / 0/3

Secretul frumuseții româncei Mădălina Ghenea

Secretul frumuseții româncei Mădălina Ghenea a fost dezvăluit de jurnaliștii de la Gazzettta dello Sport. Italienii i-au făcut o amplă descriere modelului de 36 de ani care se iubește cu jucătorul de tenis Grigor Dimitrov (32 de ani).

Un fizic asemeni celui pe care îl are Mădălina Ghenea nu se datorează doar ‘Mamei Natură’. Modelului îi place să facă mult sport, atât în sală cât și în aer liber. Nu e greu să o vezi pe stradă plimbându-se în haine sport, cu căști, în timpul plimbărilor sale.

În sala de fitness, pe de altă parte, se antrenează atât cu greutăți, cât și cu greutatea corpului, pentru a-și tonifia picioarele și fesierii. De ceva vreme a descoperit și boxul, un sport pe care îl iubește pentru că îi permite să își lucreze întreg corpul. Este obositor, dar este și distractiv.

Actrița este foarte atentă la nutriție și are grijă să mănânce alimente sănătoase și naturale. Are grijă să bea multă apă pe parcursul zilei, care o ajută să rămână hidratată și să aibă un ten și un păr sănătos. Ocazional face fasting intermitent, pe care nu îl ține pentru a pierde din greutate, ci pentru a-și detoxifia organismul. Mădălina are foarte mare grijă de părul și tenul său. Pentru a avea o piele ca a ei, trebuie hidratată nu doar cu multă apă, ci și folosind diverse creme de față și corp. În plus, vara nu poate lipsi protecția solară.

Mădălina are mare grijă și de coafurile ei. Adoră să se imspire de la Anna Magnani și Sophia Loren, pentru că se simte foarte apropiată de Italia”, a fost analiza făcută de jurnaliștii de la gazzetta.it.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” Vezi toate știrile
Citește și