Închide meniul
Foto

Mădălina Ghenea si Grigor Dimitrov, despărțirea anului. Ce s-a întâmplat cu toate imaginile lor „fierbinţi”

Reclamă

Publicat: 12 octombrie 2023, 17:17

Mădălina Ghenea si Grigor Dimitrov, despărțirea anului. Ce s-a întâmplat cu toate imaginile lor „fierbinţi”

Mădălina Ghenea si Grigor Dimitrov, despărțirea anului

Mădălina Ghenea si Grigor Dimitrov s-au afişat în ipostaze tandre / Colaj Profimediaimages

Mădălina Ghenea si Grigor Dimitrov nu ar mai fi împreună, astfel că ar fi avut loc despărțirea anului! Povestea de iubire dintre modelul din România şi jucătorul de tenis aflat pe locul 19 ATP s-ar fi încheiat după mai puţin de cinci luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Informaţia a fost oferită de jurnaliştii de la tennistonic.com. Ghenea şi Dimitrov şi-au şters de pe reţelele sociale toate imaginile „fierbinţi” în care apăreau împreună. Mai mult, nici nu se mai urmăresc pe Instagram.

Mădălina Ghenea si Grigor Dimitrov, despărțirea anului

Unul dintre apropiaţii lui Dimitrov a şi postat un mesaj care nu mai lasă semne de întrebare. „Ne vei lipsi, Madi„, a scris acesta. „Mă tem că se confirmă, da!„, a mai precizat.

Mădălina Ghenea a apărut în ipostaze tandre alături de Dimitrov (VEZI GALERIA FOTO DE SENZAŢIE DE MAI JOS). Cei doi se afişau mereu împreună. În ziua în care românca a împlinit 36 de ani, bulgarul a decis chiar să se retragă de la turneul de la Toronto, pentru a fi alături de ea.

Reclamă

Ghenea l-a avut pe Dimitrov alături şi la Festivalul de la Veneţia. A avut atunci o apariţie răvăşitoare. Cunoscuta actriţă a îmbrăcat o rochie albă, cu spatele decoltat, la premiera filmului „Origin”. „Este diva festivalului”, au scris imediat italienii de la fanpage.it. Ghenea i-a uluit pe cei prezenţi la eveniment.

Grigor Dimitrov a avut, în trecut, o relaţie cu Maria Sharapova. S-ar fi iubit şi cu Serena Williams. Presupusa relaţie a lui Dimitrov cu Serena Williams ar fi creat disensiuni între Sharapova şi Serena. Antrenorul Rick Macci, care le-a pregătit pe ambele, dădea de înţeles acest lucru.

Dimitrov a avut o relaţie şi cu Nicole Scherzinger, după ce cântăreaţa s-a despărţit de Lewis Hamilton. Pe lista iubitelor lui Dimitrov a mai fost trecută şi Lolita Osmanova, fiica oligarhului rus Eldar Osmanov, potrivit essentiallysports.com.

Reclamă 4 / 0/3

De partea cealaltă, Mădălina Ghenea s-a iubit în trecut cu Gerard Butler. În presă au apărut informaţii şi despre o scurtă relaţie a actriţei cu Leonardo DiCaprio. Frumoasa actriţă din România are un copil cu Matei Stratan.

Secretul frumuseții româncei Mădălina Ghenea

Secretul frumuseții româncei Mădălina Ghenea a fost dezvăluit de jurnaliștii de la Gazzettta dello Sport. Italienii i-au făcut o amplă descriere modelului de 36 de ani care se iubește cu jucătorul de tenis Grigor Dimitrov (32 de ani).

Un fizic asemeni celui pe care îl are Mădălina Ghenea nu se datorează doar ‘Mamei Natură’. Modelului îi place să facă mult sport, atât în sală cât și în aer liber. Nu e greu să o vezi pe stradă plimbându-se în haine sport, cu căști, în timpul plimbărilor sale.

În sala de fitness, pe de altă parte, se antrenează atât cu greutăți, cât și cu greutatea corpului, pentru a-și tonifia picioarele și fesierii. De ceva vreme a descoperit și boxul, un sport pe care îl iubește pentru că îi permite să își lucreze întreg corpul. Este obositor, dar este și distractiv.

Actrița este foarte atentă la nutriție și are grijă să mănânce alimente sănătoase și naturale. Are grijă să bea multă apă pe parcursul zilei, care o ajută să rămână hidratată și să aibă un ten și un păr sănătos. Ocazional face fasting intermitent, pe care nu îl ține pentru a pierde din greutate, ci pentru a-și detoxifia organismul. Mădălina are foarte mare grijă de părul și tenul său. Pentru a avea o piele ca a ei, trebuie hidratată nu doar cu multă apă, ci și folosind diverse creme de față și corp. În plus, vara nu poate lipsi protecția solară.

Mădălina are mare grijă și de coafurile ei. Adoră să se imspire de la Anna Magnani și Sophia Loren, pentru că se simte foarte apropiată de Italia”, a fost analiza făcută de jurnaliștii de la gazzetta.it.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și