Închide meniul
Foto

Întâlnire de gradul zero între Anamaria Prodan și Corina Caciuc: „Amanta lui Laurențiu Reghecampf s-a anonimizat de când s-a născut”. Acuzații teribile

Reclamă

Publicat: 6 aprilie 2022, 18:15

Întâlnire de gradul zero între Anamaria Prodan și Corina Caciuc: „Amanta lui Laurențiu Reghecampf s-a anonimizat de când s-a născut”. Acuzații teribile

Anamaria Prodan a cedat şi a izbucnit în plâns

Fanatik / Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan şi Corina Caciuc, amanta lui Laurenţiu Reghecampf, se vor afla faţă în faţă la Tribunal săptămâna viitoare. Noua iubită a antrenorului de la Universitatea Craiova a dat-o în judecată pe celebra impresară, care se află în plin proces de divorț cu „Reghe”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a fost chemată în Instanţă de Corina Caciuc, amanta lui Laurenţiu Reghecampf. Noua parteneră a antrenorului de la Universitatea Craiova a dat-o în judecată pe impresara de fotbaliști pentru denigrare în spațiul public.

Anamaria Prodan, dată în judecată de amanta lui Laurențiu Reghecampf! Corina Caciuc şi impresara se vor întâlni în Instanţă

La numai două zile după ce Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit la Tribunal, la cel de-al doilea termen al divorțului, impresara a făcut o nouă serie de acuzații la adresa Corinei Caciuc.

Anamaria Prodan a dezvăluit că amanta lui „Reghe” este deranjată de faptul că impresara vorbeşte despre era în spațiul public. Totuşi, Anamaria se apără şi spune că „vorbesc faptele și ziarele”.

Soția lui Laurențiu Reghecampf n-a ezitat să-l ironizeze și pe antrenorul Craiovei, cu care se află în plin proces de divorț.

Reclamă

„Săptămâna viitoare am proces cu amanta (n.r. – Corina Caciuc), căci e tare supărată că eu vorbesc despre ea! Vorbesc faptele și ziarele. Eu doar citesc și mă minunez.

Am să aduc martori ca să închidem și acest dosar și Reghecampf să înțeleagă că dacă nu a învățat să fie bărbat lângă mine atâția ani, nu mai are cum să învețe acum și va rămâne așa cum este astăzi pentru totdeauna. De râsul tuturor bărbaților! Și de râsul fetelor de oraș!”, a spus Anamaria Prodan, pentru AntenaStars.

Anamaria Prodan a făcut-o praf pe Corina Caciuc, după ce amanta lui Laurenţiu Reghecampf a dat-o în judecată

Anamaria Prodan a avut cuvinte grele și la adresa Corinei Caciuc. Agentul de fotbaliști a spus că îi este rușine să asculte poveștile despre amanta lui Laurențiu Reghecampf.

Reclamă 4 / 0/3

„Amanta lui nu există în ecuație. Ea s-a anonimizat de când s-a născut. Dacă nu era asta la Reghe, era alta, cum au fost multe. Deci cu această femeie chiar nu ne batem capul.

Ne este rușine să ascultăm poveștile arhicunoscute în oraș, de ne este rușine să intrăm în restaurante. Ne este rușine să ne uităm în ochii bărbaților din oraș care ar face pe oricine să fugă învârtindu-se!

Ferească Dumnezeu să ai dosare de prostituție, droguri sau ce vedem toți prin ziare. Video-uri de genul Kamara, cu sfaturi la 18 ani să mergi la doctor să te tratezi, la școală, cumplit. Horror! Dacă pe Reghe nu-l interesează, ne bucurăm pentru el că și-a găsit dragostea.”, a mai declarat Anamaria Prodan.

Anamaria, glume cu Laurenţiu Reghecampf la procesul de divorț

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri fabuloase din timpul procesului de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf. Anamaria Prodan i-a zis lui Laurenţiu Reghecampf că are în continuarea sentimente pentru ea. Martori au fost Luca Reghecampf, Bebeto şi Sarah.

Anamaria Prodan a avut chef de glume cu Laurenţiu Reghecampf în sala de judecată. Vedeta a dezvăluit cum a glumit pe seama soţului său.

Am râs de câteva ori când glumeam cu el de față cu toată lumea și i-am zis: „Ia uită-te la mine, că te tot ascunzi, mă iubești de leșini!”. El așa este, el ne iubește foarte tare, dar nu mai poate să dea înapoi. Orice ar zice toată lumea, el și-a dat seama, el a fost păcălit.

Când a realizat despre ce este vorba, când a văzut ce trecut glorios avem toți, în momentul ăla nu a mai avut cum să dea înapoi. Îi vine un copil într-o lună sau când naște fata asta”, a spus Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

Reclamă
Recomandări
  • Anamaria Prodan, dată în judecată de amanta lui Laurențiu Reghecampf!
  • Corina Caciuc şi impresara se vor întâlni în Instanţă săptămâna viitoare

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și