Închide meniul
Foto

Întrebat dacă a fost înşelat de Anamaria Prodan, Flavius Nedelea a dezvăluit cum s-a ajuns la despărţire

Publicat: 16 iunie 2023, 17:42

Reclamă
Întrebat dacă a fost înşelat de Anamaria Prodan, Flavius Nedelea a dezvăluit cum s-a ajuns la despărţire

Întrebat dacă a fost înşelat de Anamaria Prodan, Flavius Nedelea a dezvăluit cum s-a ajuns la despărţire

Flavius Nedelea şi Anamaria Prodan / Instagram

Întrebat dacă a fost înşelat de Anamaria Prodan, Flavius Nedelea nu a stat pe gânduri şi a oferit detalii despre motivele pentru care s-a ajuns la despărţire. Omul de afaceri a trăit, aproape o lună, o poveste de dragoste cu agentul de jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Milionarul român a transmis un mesaj emoţionant în momentul în care a anunţat că nu mai este într-o relaţie cu Anamaria Prodan. „Călătoria noastră în 2 a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți„, spunea Nedelea. Acum, acesta a venit cu noi lămuriri.

Întrebat dacă a fost înşelat de Anamaria Prodan, Flavius Nedelea nu s-a ferit de cuvinte

Flavius Nedelea asigură că „ruptura” nu s-a produs din cauză că unul dintre ei ar fi fost înşelat. Anunţă că nici măcar nu s-a certat cu vedeta de 50 de ani şi că adevăratul motiv al despărţirii este unul personal.

Am avut o relație împreună cu Anamaria Prodan despre care voi știți. Am considerat din motive personale că e mai bine să ne separăm drumurile, dar am rămas într-o relație extraordinară, vorbim destul de mult.

Ceea ce a spus ea pe Instagram despre mine este reciproc. Nu pot să zic că am învățat prea mult, consider că la vârsta mea deja am lecțiile învățate, dar am câștigat un prieten. Ana chiar este un prieten pe care poți să te bazezi, este o persoană sinceră.

Reclamă

Noi nu am avut nici un motiv de ceartă sau despărțirea noastră nu s-a produs… adică nu ne-am înșelat, nu ne-am prins, nu ne-am… pur și simplu au fost niște chestii ale noastre personale și am hotărât că este mai bine așa„, a declarat Flavius Nedelea pentru antenastars.ro.

Flavius Nedelea este un prosper om de afaceri. Construieşte un complex ce cinci stele în Deltă şi are un hotel chiar în centrul Capitalei. În vârstă de 42 de ani, acesta ar fi „baron” de Tulcea şi este unul dintre cei mai „vânaţi” burlaci din România.

Flavius Nedelea este un prosper om de afaceri. Construieşte un complex ce cinci stele în Deltă şi are un hotel chiar în centrul Capitalei. În vârstă de 42 de ani, acesta ar fi „baron” de Tulcea şi este unul dintre cei mai „vânaţi” burlaci din România.

Reclamă 4 / 0/3

Ce s-a întâmplat între Flavius Nedelea şi Anamaria Prodan

Au apărut semne de întrebare în momentul în care Flavius Nedelea a declarat că el şi Anamaria Prodan nu vor mai sta la aceeaşi masă după despărţire. Situaţia s-a schimbat însă! La scurt timp distanţă, s-au fotografiat făcând exact contrariul, adică stând la aceeaşi masă.

Noi doi vom sta la aceeaşi masă forever! Luaţi exemplu de la noi şi rămâneţi cu cei ce au adus lumina în inimile voastre, suflete lipite şi prieteni pe viaţă! Love u”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Imaginea cu cei doi foşti iubiţi, actualmente doar prieteni, a strâns mii de like-uri pe Instagram în doar câteva ore.

Când a intrat într-o relaţie cu Flavius Nedelea, Prodan a dezvăluit că încă crede în căsătorii, şi este dispusă să facă din nou acest pas, în ciuda dezamăgirilor suferite în trecut.

Anamaria Prodan a fost căsătorită timp de nouă ani cu Tiberiu Dumitrescu, cel alături de care are două fete, Rebeca şi Sarah. Ulterior, în 2008, impresara şi-a unit destinele cu Laurenţiu Reghecampf, cel de care a divorţat anul trecut. Are un băiat, pe Laurenţiu Reghecampf Jr (Bebeto), cu antrenorul lui Neftchi Baku.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris Vezi toate știrile
Citește și