Închide meniul
Foto

Întrebată dacă va fi domnişoară de onoare la 47 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a dat un răspuns fabulos

Publicat: 9 iulie 2023, 18:24

Reclamă
Întrebată dacă va fi domnişoară de onoare la 47 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a dat un răspuns fabulos

Cea mai cunoscută amantă din România, mesaj categoric

Vica Blochina / Instagram

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, se pregăteşte de nuntă! Una dintre cele mai bune prietene ale ei, cântăreaţa Maria Constantin, se mărită în luna august a acestui an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-a zvonit chiar că Vica Blochina va fi domnişoară de onoare, la vârsta de 47 de ani, dar lituanianca a ţinut să infirme acest zvon.

Întrebată dacă va fi domnişoară de onoare la 47 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a dat un răspuns fabulos

Nu o să fiu domnișoară de onoare. Cum să fiu domnișoară de onoare cu 10 ani mai mare ca Maria?! Maria cu Robert au devenit aproape familia mea, suntem super apropiați, o să fiu alături de ei la nuntă, dar nu am să fiu domnișoară de onoare”, a declarat Vica Blochina pentru wowbiz.ro.

Maria Constantin (36 de ani) se va căsători pe 4 august cu Robert Stoica. Nunta va avea loc cu 4 zile înainte ca Vica Blochina să împlinească 48 de ani.

Cântăreaţa a dezvăluit că vor fi prezenţi 250 de invitaţi la nuntă, iar evenimentul va fi organizat într-o locaţie deţinută de Gabi Bădălău.

Reclamă

Toate lucrurile sunt puse la punct. Doar mai trebuie să fac ultimele confirmări, mai întâi mă voi relaxa puțin în Italia, după care voi veni cu bateriile încărcate. Fix ceea ce noi ne-am propus, cam aia s-a întâmplat. Este la locația lui Gabi Bădălău, o locație superbă, ne-am dorit foarte mult una în care să putem să ne desfășurăm activitatea în aer liber. O să fie foarte frumos”, a mărturisit Maria Constantin pentru antenastars.ro.

Maria Constantin, prietena Vicăi Blochina, se mărită / Instagram
Maria Constantin, prietena Vicăi Blochina, se mărită / Instagram

Cea mai cunoscută amantă din România, decizie drastică în privinţa nunţii: „Mireasa reprezintă puritatea”

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, a luat o decizie drastică în privinţa nunţii. Fosta balerină, cu care Victor Piţurcă a avut o relaţie extraconjugală timp de 16 ani, şi-a luat gândul că va mai ajunge la altar. Vedeta în vârstă de 47 de ani s-a resemnat şi nu se mai gândeşte la căsătorie.

Vica Blochina le-a transmis fanilor ei că exclude varianta de a mai îmbrăca vreodată rochia de mireasă. A ţinut să afirme că că numai fetele tinere ar trebui să facă un astfel de gest.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am fost la Florin Burescu la birou și am ales o rochie. El a râs de mine și a zis: ‘Se vede că nu ai de gând să te măriți și nu ai vreo treabă cu rochiile pentru că ai ales-o pe cea mai ieftină și cea mai urâtă!’. Aia a fost, eu nu mă văd în rochie de mireasă, cum să mă îmbrac? Eu niciodată nu m-am văzut mireasă. Acum, dacă o să mă mărit vreodată, cu un tip foarte bogat… (n.r. râde).

Glumesc. Acum, la vârsta mea, cum să mă mai îmbrac în rochie de mireasă? Doamne ferește! Mireasa reprezintă puritatea, așa trebuie să se îmbrace fetele la 19-20 de ani. Acum, să vezi o tipă la 40-50 de ani în rochie de mireasă… Eu nu cred că dragostea stă într-o rochie de mireasă, în primul rând”, declara Vica Blochina pentru ego.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-1. Ahmed Bani a reușit să egaleze! Meci crucial pentru „câini” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Dragoman – Batra e ACUM, în AntenaPLAY 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul Vezi toate știrile
Citește și