Închide meniul

Ioana, dezvăluiri incredibile din relaţia cu Ilie Năstase: „Eu m-am sacrificat… Nu nopți petrecute cu alcool și alte cele!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 iulie 2022, 11:56

Ioana, dezvăluiri incredibile din relaţia cu Ilie Năstase: „Eu m-am sacrificat… Nu nopți petrecute cu alcool și alte cele!

Ilie Năstase

Ilie Năstase, în timpul unui meci | Hepta

Ioana a făcut dezvăluiri incredibile din relaţia cu Ilie Năstase şi recunoaşte că a ajuns la capătul puterilor din cauza deselor scandaluri din căsnicia celor doi. Frumoasa brunetă admite că îi face un program special lui Nasty, prin care să-l ţină departe de „nopți petrecute cu alcool și alte cele”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eu m-am sacrificat, m-am lăsat pe mine pentru Ilie. Dumnezeu știe peste câte am trecut eu si le-am înghițit pe toate! Sunt foarte obosită! Nu știu dacă pot să mai duc la final toate astea! El e sănătos și arată acum arată pentru că sunt eu lângă el!

Ioana, dezvăluiri incredibile din relaţia cu Ilie Năstase

Eu lui Ilie îi fac program, ca la copiii mei. Îl pun să se culce la prânz, câte o oră, îi dau să mănânce sănătos. El îmi zice: «Cum să dorm eu la prânz?! N-am dormit în viața mea!» Nu nopți petrecute cu alcool și alte cele!”, a dezvăluit Ioana Năstase, citată de click.ro.

Ilie Năstase a avut parte de un scandal uriaş chiar în ziua în care a împlinit 76 de ani. Ioana Simion, soţia fostului mare jucător, l-a certat teribil pe Nasty, înaintea unui eveniment.

Ilie Năstase şi Ioana, scandal uriaş din cauza unui bărbat care se dă drept fiul acestuia

Ioana Năstase l-a avertizat pe Ilie că e dispusă să dispară din viaţa lui. Asta după ce un bărbat pe care aceasta nu îl cunoaşte ar fi susţinut că este şi el fiul marelui campion.

Reclamă

„A fost o doamnă şi vreau să ştiu cu cine am de-a face. Dragul meu, cu tot respectul… Vreau să filmeze presa şi vreau să vină acele două persoane care au apărut peste noapte, efectiv au apărut peste noapte. Acele două persoane au apărut peste noapte. Acest domn Cezar Florea a apărut peste noapte.

Dragul meu, de unde au apărut în viaţa ta? Acel domn, cum a apărut? Şi spune că e fiul tău. Îl cheamă cumva Năstase? Vreau să ştiu, îl cheamă domnul Năstase? Dacă îl cheamă domnul Năstase, eu mă retrag şi îţi urez o viaţă frumoasă”, a tunat Ioana Simion.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ioana Năstase, dezvăluiri din interior
  • Ilie Năstase, scandal în ziua în care a împlinit 76 de ani

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:28 Un jucător important de la FCSB e pe picior de plecare! Gigi Becali: „Îl las liber” 21
apr.
23:57
Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat
21
apr.
23:50
VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia
21
apr.
23:45
Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă”
21
apr.
23:30
Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico
21
apr.
23:13
EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile”
21
apr.
22:27
VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii
21
apr.
21:57
„Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!”
21
apr.
21:55
Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!”
21
apr.
21:23
Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă
Vezi toate știrile
Citește și