Închide meniul
Foto

Ioana Năstase a dezvăluit condiţia pe care a pus-o Ilie Năstase pentru a se întoarce acasă, după o separare de mai multe luni

Publicat: 10 noiembrie 2023, 16:55

Reclamă
Ioana Năstase a dezvăluit condiţia pe care a pus-o Ilie Năstase pentru a se întoarce acasă, după o separare de mai multe luni

Ioana Năstase a dezvăluit condiţia pe care a pus-o Ilie Năstase pentru a se întoarce acasă

Ilie Năstase, alături de soţia sa, Ioana / Instagram

Ioana Năstase a dezvăluit condiţia pe care a pus-o Ilie Năstase pentru a se întoarce acasă. Fostul mare tenismen român locuieşte din nou alături de Ioana, în casa pe care aceasta o închiriase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Năstase a mărturisit însă că Ilie Năstase a insistat ca ei să achiziţioneze o altă casă, mai mare. Astfel, Ioana Năstase a decis să nu mai cumpere vila în care ea şi Ilie Năstase locuiesc în prezent.

Ioana Năstase a dezvăluit condiţia pe care a pus-o Ilie Năstase pentru a se întoarce acasă

Stăm împreună. Dar Ilie vrea o casă mai mare. Cea pe care voiam să o cumpăr e foarte frumoasă. Dar nu o voi mai achiziționa”, a declarat Ioana Năstase pentru cancan.ro.

Anterior, Ioana Năstase mărturisea că soţul ei, Ilie Năstase, obişnuia să doarmă în alt loc decât ea. Ea nu dorea să ofere mai multe detalii.

Nu vreau să dau din casă. Mai locuim și împreună, doar că Ilie mai are un loc unde stă….El e mai libertin, așa. Nu știu cât de modern este. Vreau să stau liniștită, chiar nu vreau să vorbesc despre asta. E o poveste mai lungă. Nu am cumpărat casa în care stau acum, încă e în probe și am multe planuri. Momentan plătesc chirie, nu mă deranjează”, declara Ioana Năstase pentru sursa citată.

Reclamă

Cum îşi răsfaţă Ilie Năstase soţia care este cu 29 de ani mai tânără

S-a aflat cum îşi răsfaţă Ilie Năstase (77 de ani) soţia care este cu 29 de ani mai tânără. Ioana Năstase şi-a sărbătorit ziua de naştere şi a dezvăluit ce cadouri a primit de la fostul jucător de tenis, cu care s-a căsătorit civil în 2019.

Cea de-a cincea soţie a lui Ilie Năstase l-a ameninţat de mai multe ori cu divorţul pe milionarul român. Totuşi, în ultima perioadă au lăsat de înţeles că şi-au rezolvat problemele din căsnicie şi că şi-au găsit liniştea.

Ioana a împlinit de curând 48 de ani şi a fost sărbătorită de „Nasty” la Istanbul. A primit, încă de pe aerport, de la soţul ei, un buchet de flori. A avut promise şi alte cadouri.

Reclamă 4 / 0/3

”De ziua mea am fugit puțin de aglomerație și agitație împreună cu Ilie. Așa am simțit noi doi să facem. Suntem acum în Istanbul, la prietena mea pentru câteva zile. Până luni o să stăm la ea.

Da, am împlinit 48 de ani, dar mă simt foarte bine. Nu am nicio problemă cu această vârstă. Ilie deja mi-a făcut, de aseară, din Aeroport un cadou, și anume mi-a cumpărat un buchet de flori pentru că el știe că nu pot sta fără flori, dar mi-a spus că urmează ca astăzi să îmi cumpere un buchet mai mare de flori pentru că merit plus excursia asta din Turcia a venit tot din partea lui”, a spus Ioana Năstase, potrivit click.ro.

Cu ce l-a surprins soţia pe Ilie Năstase! Ioana a dezvăluit totul

Ioana Năstase a dezvăluit că şi-a schimbat nuanţa părului, fapt care l-a luat prin surprindere, în mod plăcut, pe soţul ei. Aceasta a dezvăluit că a apelat la un nuanţator, deoarece nu vrea să renunţe definitiv la culoarea sa naturală.

De asemenea, Ioana Năstase a mai declarat că pe Ilie Năstase l-a încântat schimbarea ei de look, fostul lider ATP complimentându-şi soţia.

„Nu mi-am schimbat nuanța la păr definitiv. Este un nuanţator. Nu vreau și nici nu m-am gândit vreodată să renunț la brunet, deoarece părul meu este negru și nu știu dacă mi-ar sta bine cu altă culoare.

O singură dată am fost roșcată, dar nu m-am obișnuit așa că am revenit imediat la culoarea brunet. Lui Ilie i-a plăcut noua nuanță a părului meu temporară…chiar nu a spus că nu îi place. Ba din contră, a ales să mă și complimenteze, ceea ce m-a bucurat mult”, a declarat Ioana Năstase, pentru click.ro.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și