Închide meniul
Foto

Ioana Năstase, apariţie de 300.000 de euro! Ilie Năstase îi pregăteşte încă un cadou de lux

Reclamă

Publicat: 22 august 2021, 20:15

Ioana Năstase, apariţie de 300.000 de euro! Ilie Năstase îi pregăteşte încă un cadou de lux

Ioana Năstase, apariţie de 300.000 de euro, în timp ce Ilie Năstase vrea să îi constuiască o "viluţă la munte"

captură Instagram

Ioana Năstase, apariţie de 300.000 de euro

Ioana Năstase a atras toate privirile la un restaurant de lux din Bucureşti. Nu doar cu ţinuta elegantă, ci şi cu maşina de lux. Soţia lui Ilie Năstase şi-a făcut apariţia la bordul unui bolid de 300.000 de euro, scrie spynews.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toate acestea, ea nu a lăsat niciun bacşiş celui care i-a adus maşina din parcare, mai scrie sursa citată. Mai mult, Ioana a fumat ţigară după ţigară fără să folosească nicio scrumieră.

Ioana şi Ilie Năstase îşi fac o casă la munte

Ioana și Ilie Năstase au părăsit Capitala şi au decis să locuiască la Constanţa. Fostul mare sportiv vrea să aibă însă şi o reşedinţă la munte.

„Mă chinui cu căldura, nu prea îmi place căldura, stau aici la mare, dar din când în când mai mergem și la București, înainte vrem să ne construim și o viluță la munte, la Moeciu mergem acolo să vedem ce putem face acolo”, a dezvăluit Ilie Năstase, la o emisiune tv, citat de wowbiz.ro.

Ioana Năstase are un admirator secret

Cei doi au uitat de scandaluri şi de divorţ. Chiar şi gelozia a mai dispărut. Recent, Ioana a povestit cum a primit un buchet uriaş de flori de la un admirator de faţă cu Ilie Năstase.

Reclamă

„Nicieu nu ştiu de unde sunt! (n.r. râde) Întotdeauana am primit și primesc. Nu știu că nu m-a interesat de unde sunt. Important e că sunt frumoase. Am mulțumit frumos.

Ne-am uitat unul la celălalt. Eu am crezut că el le-a trimis, mi-a spus că nu. Nu mai e ceva anormal pentru el. E obişnuit. Cred că în sinea lui l-o deranja, nu ştiu. Nu mai spune nimic, spunea înainte”, a povestit Ioana Năstase la AntenaStars, citată de spynews.ro.

Ioana a dat uitării problemele din căsnicie. „(n.r. E mai dulce relaţia acum?) Nu pot să spun asta, dacă e mai dulce, că nu mai avem 20 de ani. E ok, ce pot să spun?! E ok. E bine”, a mai spus soţia fostului mare tenisman.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ioana Năstase, maşină de 300.000 de euro
  • Ilie Năstase îi pregăteşte încă un cadou de lux

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și