Închide meniul

Ioana Năstase, decizie radicală după ce ar fi fost lovită de Ilie Năstase. S-a refugiat într-o mănăstire

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 ianuarie 2021, 16:49 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Ioana Năstase, decizie radicală după ce ar fi fost lovită de Ilie Năstase. S-a refugiat într-o mănăstire

Facebook Ioana Năstase

Ioana Năstase s-a refugiat într-o mănăstire după scandalul cu Ilie Năstase

Soţia fostului mare jucător de tenis a refuzat să facă plângere, dar evită să revină acasă. Potrivit spynews, Ioana Năstase s-a refugiat într-o mănăstire. S-a temut să stea singură cu fostul lider ATP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Năstase ia în calcul să se împace cu Ilie Năstase

Ioana a luat în calcul să divorţeze, dar pare să se fi răzgândit în ultimele zile. Vorbeşte în permanenţă cu milionarul de 74 de ani.

"Suntem în relații bune, civilizate, suntem doi oameni maturi. Eu acum sunt la Prislop, Ilie este la București. Mă întreabă dacă sunt bine, și eu pe el la fel. Ținem, legătura, vorbim. Iau în calcul o împăcare cu Ilie! Relația dintre noi este una bună acum. Discutăm, ne întrebăm ce facem, suntem bine", a declarat Ioana Năstase la Antena Stars

Probleme mari pentru Ilie Năstase

În urmă cu mai mulți ani, Ilie Năstase a avut un acuzat de violenţă domestică şi de una dintre fostele soții, Brigitte Sfăt. Au divorţat la scurt timp după acel episod.

Ilie şi Ioana Năstase s-au cununat religios în vara anului trecut. Naşii le-au fost Ciprian Marica şi soţia lui. Fostul campion de la Roland Garros (1973) şi US Open (1972) a mai fost căsătorit cu Dominique Grazia, Alexandra King, Amalia Teodorescu şi Brigitte Sfăt.

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” Vezi toate știrile
Citește și