Închide meniul
Foto

Familia lui Ilie Năstase, zguduită de un nou scandal! Charlotte Năstase, replică dură pentru Ioana: „Tu te-ai măritat cu el!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 iulie 2022, 18:07

Familia lui Ilie Năstase, zguduită de un nou scandal! Charlotte Năstase, replică dură pentru Ioana: „Tu te-ai măritat cu el!”

Ilie Năstase a ajuns la cuțite cu fiica sa

Colaj cu Ilie Năstase, Charlotte și Ioana Simion / Instagram

Familia lui Ilie Năstase este zguduită de un nou scandal. Fiica lui „Nasty”, Charlotte Năstase, a venit cu o replică dură pentru Ioana, soţia fostului lider ATP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna aceasta, Charlotte a lansat acuzaţii dure pentru tatăl, pe care susţine că nu l-a mai văzut de 14 ani. Acesta a specificat că singurele persoane care au ajutat-o când a avut probleme, de-a lungul timpului, au fost dădaca ei, Francoise, şi Amalia, fosta soţie a lui Ilie Năstase. Cu ceva timp în urmă, Charlotte şi-a deschis cont pe OnlyFans, o platformă cu conţinut explicit pentru adulţi.

Charlotte Năstase, replică dură pentru Ioana, soţia lui „Nasty”

Actuala soție a lui „Nasty” a replicat şi a anunțat că Charlotte a primit 400.000 de euro de la tatăl ei pentru școală. Mai mult, fostul mare campion ar fi avut grijă de ea ca și de ceilalți copii, oferindu-i lunar sume importante de bani.

Charlotte o contrazice pe Ioana şi i-a transmis un mesaj acid. „Hei, Ioana Năstase… eu nu am copii și nu eu am o fiică care i-a fost răpită! Tu te-ai măritat cu el”, i-a transmis Charlotte soției lui Nasty, Ioana Năstase, potrivit click.ro.

Ilie Năstase are cinci copii. În 1986, în momentul în care era într-un mariaj cu Alexandra King, i-a înfiat pe Nicholas şi pe Charlotte. După divorţ, cei doi au rămas în Statele Unite alături de mama lor. Fostul lider ATP mai are o fiică cu Dominique Garzia, Nathalie şi două cu Amalia, Alessia şi Emma.

Reclamă

Ioana, dezvăluiri incredibile: „Eu m-am sacrificat… Nu nopți petrecute cu alcool și alte cele!”

Ioana a făcut dezvăluiri incredibile din relaţia cu Ilie Năstase şi recunoaşte că a ajuns la capătul puterilor din cauza deselor scandaluri din căsnicia celor doi.

Frumoasa brunetă admite că îi face un program special lui Nasty, prin care să-l ţină departe de „nopți petrecute cu alcool și alte cele”.

„Eu m-am sacrificat, m-am lăsat pe mine pentru Ilie. Dumnezeu știe peste câte am trecut eu si le-am înghițit pe toate! Sunt foarte obosită! Nu știu dacă pot să mai duc la final toate astea! El e sănătos și arată acum arată pentru că sunt eu lângă el!

Reclamă 4 / 0/3

Eu lui Ilie îi fac program, ca la copiii mei. Îl pun să se culce la prânz, câte o oră, îi dau să mănânce sănătos. El îmi zice: «Cum să dorm eu la prânz?! N-am dormit în viața mea!» Nu nopți petrecute cu alcool și alte cele!”, a dezvăluit Ioana Năstase, citată de click.ro.

Ilie Năstase şi Ioana, scandal uriaş din cauza unui bărbat care se dă drept fiul acestuia

Ioana Năstase l-a avertizat pe Ilie că e dispusă să dispară din viaţa lui. Asta după ce un bărbat pe care aceasta nu îl cunoaşte ar fi susţinut că este şi el fiul marelui campion.

„A fost o doamnă şi vreau să ştiu cu cine am de-a face. Dragul meu, cu tot respectul… Vreau să filmeze presa şi vreau să vină acele două persoane care au apărut peste noapte, efectiv au apărut peste noapte. Acele două persoane au apărut peste noapte. Acest domn Cezar Florea a apărut peste noapte.

Dragul meu, de unde au apărut în viaţa ta? Acel domn, cum a apărut? Şi spune că e fiul tău. Îl cheamă cumva Năstase? Vreau să ştiu, îl cheamă domnul Năstase? Dacă îl cheamă domnul Năstase, eu mă retrag şi îţi urez o viaţă frumoasă”, a tunat Ioana Simion.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și