Închide meniul
Foto

Ioana Năstase, prima reacţie după ce Ilie Năstase a fost prins băut la volan: „Nu e normal, a mai trecut prin asta!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 noiembrie 2022, 18:24

Ioana Năstase, prima reacţie după ce Ilie Năstase a fost prins băut la volan: „Nu e normal, a mai trecut prin asta!”

Soţia lui Ilie Năstase a fost asaltată cu mesaje de felicitare

Ilie Năstase şi Ioana Simion / Facebook

Ioana Năstase a vorbit despre scandalul în care a fost implicat soţul ei, Ilie Năstase. Fostul lider ATP a fost prins băut la volan şi a rămas fără permis. „Nasty” a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soţia lui Ilie Năstase a dezvăluit că a aflat din presă de incidentul în care a fost implicat fostul mare jucător de tenis. A anunţat că, în perioadele în care Ilie a mai rămas fără permis, ea i-a fost şofer. Acum, acesta are o altă soluţie.

Ioana Năstase a avut prima reacţie după ce Ilie Năstase a fost prins băut la volan

Nu am știut nimic despre cele întâmplate joi noapte. M-a sunat ulterior fratele meu să-mi spună, după ce a citit și el în presă. Știți că e o perioadă mai specială între mine și Ilie.

Îmi pare sincer rău că s-a întâmplat asta! Nu e normal, fiindcă a mai trecut prin asta. Dar se poate întâmpla oricui! Am fost șoferul lui Ilie cred că vreo trei ani. Mergeam oriunde avea nevoie. Și soțul meu are o agendă bogată. Adică parcurgeam zilnic, când era cazul și 500 sau chiar 600 de kilometri.

O data îmi amintesc că mi-a venit rău, fiind la volan. Norocul nostrui a fost că în mașină cu noi se afla și mama mea, că altfel nu știu cum ne descurcam.

Reclamă

Ilie va merge de acum înainte cu șofer personal. Dacă nu mă înșel angajase pe cineva de puțină vreme. Iar de acum înțeleg că e obligat să apeleze la varianta asta!„, a declarat Ioana Năstase pentru playtech.ro.

Cea de-a cincea soţie a lui Ilie Năstase nu s-a decis încă dacă va relua procedura de divorţ. Au apărut tot mai multe zvonuri că nu mai e loc de împăcare între Ioana şi „Nasty”.

Pentru o vreme voi mai sta un pic deoparte. Am și eu familia mea, un fiu și o mamă. Așa că voi aștepta să se mai liniștească lucrurile. Apoi, vom vedea!„, a mai spus Ioana.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Năstase a fost condamnat la 9 luni şi 10 zile de închisoare

Ilie Năstase a fost condamnat, în 2019, la 9 luni şi 10 zile de închisoare cu suspendare, upă ce, în 2018, a fost prins că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice. La mijlocul anului 2018, oamenii legii i-au blocat maşina lui Ilie Năstase din cauză că fostul jucător de tenis a plecat de pe loc, după un schimb de replici cu un agent.

Poliţiştii au spus la acel moment că fostul jucător de tenis a refuzat să i se facă testul, a devenit agresiv cu poliţiştii, motiv pentru care a fost necesară încătuşarea acestuia şi dus pentru recoltarea de probe biologice la sediul INML, unde a făcut testul.

Când a consumat băuturi alcoolice „Nasty”

Ilie Năstase a dezvăluit momentul când a consumat băuturi alcoolice. Năstase spune că a băut două beri la prânz şi se felicită pentru faptul că nu a făcut acest lucru seară, când putea să aibă o alcoolemie mai mare şi să se aleagă cu dosar penal.

Ilie Năstase a mai spus că se simte vânat şi acuză că cineva a sunat la 112 pentru a fi oprit de filtrul de poliţie.

M-au urmărit tot timpul. Au dat telefon la 112 şi ce or fi zis ca să mă oprească poliţia. Ar trebui să aflu cine sunt. Cei de la 112 primesc nişte telefoane care nu au nimic de-a face cu urgenţele. Am un şofer. Mi l-au suspendat 90 de zile.

Dacă dau examen în 15 zile, îl iau după o lună jumate înapoi. Acum vine iarna, o să vin cu maşina. Cineva, dacă vrea să îmi facă rău, sună la 112. Au fost două beri la prânz, cu şoferul meu. Noroc că nu am băut seară că era caz penal„, a spus Ilie Năstase în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și