Închide meniul
EXCLUSIV

Ilie Năstase a dezvăluit momentul când a consumat băuturi alcoolice: „Noroc că nu am făcut asta pentru că era caz penal!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 noiembrie 2022, 15:28 / Actualizat: 18 noiembrie 2022, 16:37

Ilie Năstase a dezvăluit momentul când a consumat băuturi alcoolice: „Noroc că nu am făcut asta pentru că era caz penal!

Ilie Năstase, implicat înt-run nou scandal de proporţii

Hepta

Ilie Năstase a dezvăluit momentul când a consumat băuturi alcoolice. Năstase spune că a băut două beri la prânz şi se felicită pentru faptul că nu a făcut acest lucru seară, când putea să aibă o alcoolemie mai mare şi să se aleagă cu dosar penal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase a mai spus că se simte vânat şi acuză că cineva a sunat la 112 pentru a fi oprit de filtrul de poliţie.

Ilie Năstase a dezvăluit momentul când a consumat băuturi alcoolice

M-au urmărit tot timpul. Au dat telefon la 112 şi ce or fi zis ca să mă oprească poliţia. Ar trebui să aflu cine sunt. Cei de la 112 primesc nişte telefoane care nu au nimic de-a face cu urgenţele. Am un şofer. Mi l-au suspendat 90 de zile. Dacă dau examen în 15 zile, îl iau după o lună jumate înapoi. Acum vine iarna, o să vin cu maşina. Cineva, dacă vrea să îmi facă rău, sună la 112. Au fost două beri la prânz, cu şoferul meu. Noroc că nu am băut seară că era caz penal„, a spus Ilie Năstase în exclusivitate pentru AS.ro.

Ilie Năstase a fost prins, din nou, băut la volan şi a rămas fără permis de conducere

Ilie Năstase a fost prins, din nou, băut la volan şi a rămas fără permis de conducere. Totul s-a petrecut în noapte de joi spre vineri, pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei. Ilie Năstase s-a ales cu permisul suspendat pe o perioadă de 90 de zile. Ilie Năstase a avut un comportament decent şi a nu mai făcut scandal. Năstase a mai avut probleme cu legea şi în trecut.

Pe lângă permisul suspendat, Ilie Năstase s-a ales şi cu o amendă de 1305 lei. „La data de 18 noiembrie, în jurul orei 00.00, polițiștii Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un autovehicul pe o strada din Sectorul 1 din Municipiul București. Polițiștii rutieri au procedat la testarea conducătorului autovehiculului cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Reclamă

Ilie Năstase a fost condamnat la 9 luni şi 10 zile de închisoare

Ilie Năstase a fost condamnat, în 2019, la 9 luni şi 10 zile de închisoare cu suspendare, upă ce, în 2018, a fost prins că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice. La mijlocul anului 2018, oamenii legii i-au blocat maşina lui Ilie Năstase din cauză că fostul jucător de tenis a plecat de pe loc, după un schimb de replici cu un agent,, scrie observatornews.ro. Poliţiştii au spus la acel moment că fostul jucător de tenis a refuzat să i se facă testul, a devenit agresiv cu poliţiştii, motiv pentru care a fost necesară încătuşarea acestuia şi dus pentru recoltarea de probe biologice la sediul INML, unde a făcut testul.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și