Închide meniul
Foto

Ioana Simion confirmă ruptura de Ilie Năstase: „Nu mai locuim împreună! Încearcă să-mi facă tot felul de lucruri murdare!”

Antena Sport Publicat: 6 decembrie 2022, 17:36

Ioana i-a pregătit o surpriză de cinci stele lui Ilie Năstase

Ioana i-a pregătit o surpriză de cinci stele lui Ilie Năstase

Ilie Năstase şi Ioana Simion / Facebook

Ioana Simion confirmă ruptura de soţul ei, Ilie Năstase. A apărut un nou scandal şi sunt tot mai multe zvonuri că se va ajunge la divorţ. Femeia care este cu 30 de ani mai tânără decât fostul mare jucător de tenis a răbufnit şi l-a arătat cu degetul pe „Nasty”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spiritele s-au încins după ce, în spaţiul public, au apărut imagini în care Ioana Simion consumă alcool. Cea de-a cincea soţie a lui Ilie Năstase e convinsă că de vină ar fi chiar primul lider ATP din istorie.

Ioana Simion confirmă ruptura de Ilie Năstase: „Noi nu mai locuim de ceva vreme împreună”

Îți mulțumesc și de această dată, pentru că mi-ai făcut un rău nejustificat! Nu înțeleg de unde ai atâta răutate…„, a răbufnit, Ioana, pe reţelele sociale. La numai câteva ore distanţă, a venit cu lămuriri.

Reclamă

În primul rând nu sunt consumatoare de alcool. Foarte rar beau. Aici unde am fost, la Nea Mitică, așa îi spun eu, dânsul mai face țuică fiartă cu miere și cu portocală. Este foarte bună. Ne-a servit cu două păhăruțe sau trei, nu mai știu să îți spun exact, pe care am consumat-o în decursul a câteva ore. Cu toate acestea nu m-am urcat la volan, deși aveam foarte puțin de mers până acasă. M-au ținut picioarele vreo trei sute de metri până la taxi, dar… totul este cusut cu ață albă. Și, așa cum toată lume respectă legea, o respect și eu, că așa mi se pare corect! Dar, în niciun caz că aș fi fost băută. Mă lua salvarea de acolo dacă mă îmbătam.

Eu de două, trei ori duc ceșcuța de capuccino la gură și fumez. Plus, faci afirmații când vezi femeia că se clatină, că a căzut, că sparge sticle, mese. Atunci da, poți să arunci cu astfel de acuzații că eram băută. Eu m-am ridicat frumos de la masă, mi-am luat la revedere de la prieten mea, după care am plecat mergând drept, către taxi. Nu a condus pentru că, și dacă pui doar mâna pe păhăruțul de țuică, simți să îți miroase tot.

Reclamă

(…) Noi nu mai locuim de ceva vreme împreună, de o lună sau două, nici nu mai știu. El de atunci tot încearcă să-mi facă tot felul de lucruri murdare care știe că pe mine mă dor și că nu sunt de acord cu așa ceva. În acea zi nu a fost nici vorbă de împăcare. Doamne ferește! Veniseră niște prieteni comuni din Italia. Fata m-a sunat să ne întâlnim acolo să-mi dea ce-mi cumpărase. O rugasem să-mi aducă ceva. M-a întrebat dacă va veni și Ilie, iar eu i-am spus că el este zilnic acolo, deci clar ne vom întâlni cu el. Și așa a și fost!

Ioana Simion: „Totul pleacă de la el și este urât”

Ne-am așezat cu toții la masă, că doar nu era să țip și să urlu – pleacă, mă! El, știm cu toții, este mai sarcastic așa și face glume. Dacă-i dai apă la moară, atunci el devine Zen, dar dacă vede că începi să râzi la glumele lui sau la anumite înjurături, atunci ia foc. Nu se mai hrănește! Așa că, încercam să râd și să nu-i dau importanță, să fi atmosfera frumoasă. Ceea ce lui nu-i convenea. Probabil că el știa că sunt pe acolo paparazzi, de fapt, știa sigur. Pot să garantez. Și ar fi vrut să iasă puțin tărăboi, dar eu mi-am dat seama într-un final, și am plecat când am văzut că devine agita. Dar, nu m-am dus acolo nici să mă împac, am fost doar să mă văd cu prietena mea.

V-aș spune multe, dar, ce pot spune sigur este că a știu. Și după comportamentul lui din restaurant. Eu știam, bănuiam, că doar ce a mai făcut una în urmă cu doar două săptămâni, destul de urâtă. Și am sperat că nu era cazul din nou, dar uite că… Nu vreau să mai spun nimic nici de divorț, doar că știu că totul pleacă de la el și este urât„, a declarat Ioana Simion pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Năstase a negat că ar fi certat cu Ioana Simion

La finalul lunii trecute, fostul mare jucător de tenis a infirmat toate zvonurile care anunţau că va ajunge din nou la divorţ. Iniţial, Ilie Năstase şi-ar fi dat „dispărută” soţia. A declarat că nu mai ştia nimic de ea de mai bine de o săptămână. Ioana a reacţionat imediat: „Sunt şocată de acuzaţiile grave aduse de soţul meu!”.

S-ar fi ajuns astfel la tensiuni şi s-a vorbit despre faptul că Ilie ar pierde 2 milioane de euro în cazul în care ar divorţa de Ioana. În cele din urmă, cei doi au fost văzuţi împreună. Năstase a invitat-o pe Ioana la cafea și a așteptat-o cu un buchet fabulos de flori. Doar că „Nasty” a fost lăsat cu ochii în soare. Soția sa a plecat după doar zece minute și a refuzat florile.

În acel material în care ați scris ca Ioana mi-a dat florile înapoi vreau să vă zic că doar le-am dus la mașină. Nu le-a refuzat. Eu i-am luat florile soției mele și le-am pus atunci în portbagaj pentru că Ioana trebuia să plece în altă parte, avea de rezolvat unele lucruri. Ce să mă împac cu ea?! Eu stau cu ea împreună în aceeași casă. De ce să mă împac, când noi doi nu am fost certați?

Plus că vreau să mai lămuresc câteva zvonuri, de acum câteva zile, în care se spunea că Ioana a plecat cu două milioane de euro de la mine… Nu înțeleg cine e tâmpitul care citește o astfel de știre cum că Ioana a plecat cu atâția bani de acasă. Dar voi nu vă gândiți că putea să o prindă cineva pe stradă să îi dea în cap să îi caute banii pe care nu îi avea?! Este foarte urât„, a spus Năstase pentru click.ro.

Ilie Năstase a trecut prin patru divorţuri, până să se se căsătorească cu Ioana Simion. Dominique Grazia, Alexandra King, Amalia Teodorescu şi Brigitte Sfăt sunt fostele soţii ale lui Ilie.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:02 Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu 18:38 „Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB 18:34 Sergio Perez a vorbit despre presiunea uriaşă de la Red Bull: „E un motiv pentru care mulţi piloţi nu au supravieţuit aici” 18:30 „Nu au niciun viitor!” Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua, după ratarea play-off-ului 18:06 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova LIVE TEXT (20:30). Se anunţă un duel încins pe Ilie Oană! Echipele de start 17:53 „Poate destabiliza clasamentul WTA!” Americanii, convinşi să Simona Halep poate reveni în top 17:25 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie 17:23 EXCLUSIVLaszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă” 17:17 Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024: „S-a ridicat ştacheta! Asta e datoria noastră!” 16:47 Adrian Ilie, avertisment pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul: „Suferă! Vor avea probleme!” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Ilie Năstase, verdict despre cariera Simonei Halep, după decizia de la TAS
Tenis • 5 mart., 17:29
Ilie Năstase, verdict despre cariera Simonei Halep, după decizia de la TAS. Care e avantajul româncei: „Asta a ajutat-o”
Cum a ajuns Ion Ţiriac să aibă o pensie uriaşă faţă de prietenul său Ilie Năstase
Diverse • 17 feb., 13:09
Cum a ajuns Ion Ţiriac să aibă o pensie uriaşă faţă de prietenul său Ilie Năstase
Ion Țiriac nu a primit nicio șansă pentru afacerea care i-ar putea aduce milioane
Diverse • 14 feb., 9:09
„Nu mai trăiește atât!” Ion Țiriac nu a primit nicio șansă în afacerea care i-ar fi putut aduce milioane
Cum arată fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie Năstase are 48 de ani şi este fiica cea mare a fostului număr 1 ATP
Diverse • 10 feb., 10:11
FOTO
Cum arată fiica cea mare a lui Ilie Năstase! Imagini rare cu Nathalie, care are aceeaşi vârstă cu actuala soţie a tatălui său
Ilie Năstase, necruţător după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep
WTA • 8 feb., 17:47
„Când a minţit, acum sau atunci?” Ilie Năstase, necruţător după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep