Închide meniul
Foto

Răsturnare de situaţie în scandalul dintre Ilie Năstase şi soţia lui. Reacţie total surprinzătoare a milionarului român

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 noiembrie 2022, 19:54

Răsturnare de situaţie în scandalul dintre Ilie Năstase şi soţia lui. Reacţie total surprinzătoare a milionarului român

Soţia lui Ilie Năstase a fost asaltată cu mesaje de felicitare

Ilie Năstase şi Ioana Simion / Facebook

Răsturnare de situaţie în scandalul dintre Ilie Năstase şi cea de-a cincea soţie a lui, Ioana Simion. Fostul mare jucător de tenis a infirmat toate zvonurile care anunţau că va ajunge din nou la divorţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iniţial, Ilie Năstase şi-ar fi dat „dispărută” soţia. A declarat că nu mai ştia nimic de ea de mai bine de o săptămână. Ioana a reacţionat imediat: „Sunt şocată de acuzaţiile grave aduse de soţul meu!”.

Răsturnare de situaţie în scandalul dintre Ilie Năstase şi soţia lui

S-ar fi ajuns astfel la tensiuni şi s-a vorbit despre faptul că Ilie ar pierde 2 milioane de euro în cazul în care ar divorţa de Ioana. În cele din urmă, cei doi au fost văzuţi împreună. Năstase a invitat-o pe Ioana la cafea și a așteptat-o cu un buchet fabulos de flori, scria click.ro. Doar că „Nasty” a fost lăsat cu ochii în soare. Soția sa a plecat după doar zece minute și a refuzat florile.

După ce imaginile au apărut în presă, primul lider ATP din istorie a decis să vină cu lămuriri. A anunţat că este într-o relaţie bună cu Ioana şi că locuiesc din nou în aceeaşi casă. Este o răsturnare de situaţie.

În acel material în care ați scris ca Ioana mi-a dat florile înapoi vreau să vă zic că doar le-am dus la mașină. Nu le-a refuzat. Eu i-am luat florile soției mele și le-am pus atunci în portbagaj pentru că Ioana trebuia să plece în altă parte, avea de rezolvat unele lucruri. Ce să mă împac cu ea?! Eu stau cu ea împreună în aceeași casă. De ce să mă împac, când noi doi nu am fost certați?

Reclamă

Plus că vreau să mai lămuresc câteva zvonuri, de acum câteva zile, în care se spunea că Ioana a plecat cu două milioane de euro de la mine… Nu înțeleg cine e tâmpitul care citește o astfel de știre cum că Ioana a plecat cu atâția bani de acasă. Dar voi nu vă gândiți că putea să o prindă cineva pe stradă să îi dea în cap să îi caute banii pe care nu îi avea?! Este foarte urât„, a spus Năstase pentru click.ro.

Ce a spus Ioana Simion despre scandalul cu Ilie Năstase

Ioana Năstase a fost cea care a declarat că Ilie este cel care nu îşi mai făcea apariţia acasă.

În primul rând, țin să vă anunț că sunt șocată de acuzațiile grave aduse de soțul meu la adresa mea prin intermediul presei. Vă relatez că mă aflu în locuința mea din București, iar în urmă cu aproximativ 30 minute, mașinile și locuința mea au fost filmate.

Reclamă 4 / 0/3

Soțul meu a afirmat faptul că nu știe de mine de mai bine de o săptămână… lucru neadevărat, deoarece până luni ne-am aflat la ziua prietenei mele în Poiana Brașov, după care am plecat către Constanța împreună cu soțul meu.

În cursul zilei de marți, soțul meu și-a luat un rucsac cu lucruri personale și a plecat fără să-mi spună unde, iar eu am rămas în locuința din Constanța. Ilie obișnuia să plece de acasă o perioadă de câteva zile, fără ca acesta să îmi spună unde pleacă sau ce face, eu respectându-i dorința.

Am așteptat ca soțul meu să revină acasă, lucru care nu s-a întâmplat. Ulterior, eu deplasându-mă spre locuința din București, iar acest aspect poate fi verificat prin camerele de luat vederi ale complexului rezidențial unde locuim.

Referitor la acuzațiile făcute asupra celor 2 milioane euro, sunt total neadevărate, lucru care poate fi demonstrat în fața organelor competente, dacă va fi necesar. Cu profundă dezamăgire, am fost nevoită să răspund acuzațiilor nefondate aduse de soțul meu„, a transmis Ioana Năstase, în urmă cu două săptămâni, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan Vezi toate știrile
Citește și