Închide meniul
Foto

Ioana Țiriac are un Crăciun de „5 stele”! Unde petrece Sărbătorile unica fiică a miliardarului Ion Țiriac

Antena Sport Publicat: 24 decembrie 2022, 17:52

Ioana Țiriac, în timp ce poza

Ioana Țiriac este fiica de 25 de ani a miliardarului Ion Țiriac

  • Ioana Țiriac are un Crăciun de „5 stele”
  • Unde petrece Sărbătorile unica fiică a lui Ion Țiriac

Ioana Țiriac are un Crăciun de „5 stele”. Unica fiică a miliardarului Ion Țiriac își petrece Sărbătorile de iarnă în Dubai, unde se relaxează în așteptarea Anului Nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Superba brunetă de 25 de ani (VEZI GALERIA FOTO) a postat o fotografie pe rețelele sociale, pentru a-și “informa” urmăritorii cu privire la destinația de lux aleasă.

Ioana Țiriac are un Crăciun de „5 stele”!

Ioana Natalia vrea să încheie anul 2022 în mare stil, iar din acest motiv a ales să plece în vacanță în Emiratele Arabe Unite.

Reclamă

Fiica lui Ion Țiriac a postat o fotografie impresionantă pe contul de Instagram, la story, de la o piscină aflată pe acoperișul unei clădiri înalte din Dubai. Peisajul este de-a dreptul fabulos, cu celebrul „zgârie-nori” Burj Khalifa pe fundal.

Ioana Țiriac locuiește în prezent la Miami, în Statele Unite, dar a ales să își petreacă Sărbătorile într-o altă locație de vis.

Reclamă
Ioana Țiriac își petrece Crăciunul în Dubai
Ioana Țiriac își petrece Crăciunul în Dubai / Instagram Ioana Țiriac

Fiica lui Ion Țiriac, asemănată cu Kim Kardashian!

Ioana Țiriac a ajuns să fie comparată cu Kim Kardashian, celebrul fotomodel din Statele Unite. Unica fiică a lui Ion Țiriac continuă să facă furori pe rețelele sociale, unde postează regulat fotografii din țările pe care le vizitează. În prezent, tânăra de 25 de ani locuiește în Miami.

Ioana Natalia are peste 26.000 de urmăritori pe contul de Instagram. Superba brunetă i-a obișnuit cu poze și videoclipuri amețitoare, la care adună constant mii de aprecieri.

Frumusețea răpitore a Ioanei i-a făcut pe fanii săi să o asemene inclusiv cu Kim Kardashian, unul dintre cele mai cunoscute fotomodele din lume. Recent, fiica lui Ion Țiriac a fost comparată și cu Cleopatra, în timp ce se afla în vacanță în Egipt.

Reclamă 4 / 0/3

Ioana Natalia este unica fiică a lui Ion Țiriac, pe care o are din relația cu egipteanca Sophie Ayad, marea iubire a miliardarului român. Bruneta de 25 de ani a absolvit în vară Universitatea din Miami, unde a studiat jurnalismul.

Recent, Ioana Țiriac s-a întors în România pentru o scurtă perioadă. În timpul vacanței din țara sa natală, fiica lui Ion Țiriac a postat mai multe imagini de pe Transfăgărășan.

Ioana Țiriac îi calcă pe urme lui Ion Țiriac! Tânăra de 25 de ani este pasionată de mașini

Fiica fostului mare jucător de tenis, care a împlinit 25 de ani în luna iulie, este încântată de colecția spectaculoasă deținută de tatăl său, cel care a fost, o lungă perioadă de timp, cel mai bogat român.

Ioana Natalia a fost cucerită de un bolid de lux deținut de tatăl ei. Este vorba de un Ferrari 812 Superfast, al cărui preț depășește 300.000 de euro. Mașina de senzație are un motor V12, de 800 de cai putere, și ajunge de la 0 la 100 km/h în numai 2.9 secunde. A fost cel mai puternic și rapid model de serie din istoria Ferrari.

Ioana Țiriac a redistribuit, pe Insta Story, o imagine cu bolidul spectaculos deținut de tatăl ei. Postarea inițială a fost apreciată și de fratele ei, Ion Ion Țiriac.

De altfel, fiica fostului jucător de tenis a și primit cadou, din partea familiei, o mașină de colecție. De Crăciun, Ioana a aflat de la fratele ei că a primit o „bijuterie” de cinci stele. Este vorba de un Mercedes AMG GT Black Series care atinge o viteză maximă de 325 km/h și al cărui preț se ridică la 350.000 de euro. Numai 275 de astfel de mașini vor fi scoase la vânzare, una dintre acestea ajungând deja în colecția familiei Țiriac.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Diverse • 19:57
FOTO
„Cu bicicleta nu am cum” Ion Ţiriac a dezvăluit motivul pentru care a ajuns să piloteze avioane la peste 80 de ani!
"Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!" Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare
Diverse • 26 mart., 8:32
„Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!” Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare care valorează milioane de euro
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani
Diverse • 22 mart., 14:39
FOTO
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani: „Şi încă cum!”
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo
Liga 1 • 20 mart., 18:10
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo: „Are suficiente resurse”! Ce a spus de retrogradare