Închide meniul
Foto

Ioana, unica fiica a lui Ion Ţiriac, debordează de fericire: „O rază de soare în viaţa omului!”

Reclamă

Publicat: 25 februarie 2023, 18:51

Ioana, unica fiica a lui Ion Ţiriac, debordează de fericire: „O rază de soare în viaţa omului!”

Ioana Ţiriac este unica fiica a lui Ion Ţiriac

Profimedia

Ioana Ţiriiac, unica fiică a lui Ion Ţiriac, debordează de fericirii. Ioana Ţiriac a avut o nouă apariţie de senzaţie care i-a pus pe jar pe fani. Ultimele imagini postate de Ioana sunt superbe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Ţiriac este o prezenţă discretă în spaţiul public din România, dar una destul de activă pe reţelele de socializare. Iar fanii reacţionează de fiecare dată când Ioana Ţiriac pune imagini.

Ioana, unica fiica a lui Ion Ţiriac, debordează de fericire

Cu cât ești mai recunoscător, cu atât vezi mai multă frumusețe„, este mesajul postat de Ioana Ţiriac, care însoţeşte o imagine în care fiica miliardarului debordează de fericire. „O rază de soare în viaţa omului!”, a reacţionat un fan.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by @ioana_tiriac

Ioana Țiriac a ajuns să fie asemănată cu Kim Kardashian

Ioana Țiriac a ajuns să fie comparată cu Kim Kardashian, celebrul fotomodel din Statele Unite. Unica fiică a lui Ion Țiriac continuă să facă furori pe rețelele sociale, unde postează regulat fotografii din țările pe care le vizitează. În prezent, tânăra de 25 de ani locuiește în Miami.

Reclamă

Ioana Natalia are peste 26.000 de urmăritori pe contul de Instagram. Superba brunetă i-a obișnuit cu poze și videoclipuri amețitoare (VEZI GALERIA FOTO), la care adună constant mii de aprecieri.

Frumusețea răpitore a Ioanei i-a făcut pe fanii săi să o asemene inclusiv cu Kim Kardashian, unul dintre cele mai cunoscute fotomodele din lume (VEZI GALERIA FOTO). Recent, fiica lui Ion Țiriac a fost comparată și cu Cleopatra, în timp ce se afla în vacanță în Egipt.

Ioana Natalia este unica fiică a lui Ion Țiriac, pe care o are din relația cu egipteanca Sophie Ayad, marea iubire a miliardarului român. Bruneta de 25 de ani a absolvit în vară Universitatea din Miami, unde a studiat jurnalismul.

Reclamă 4 / 0/3

Recent, Ioana Țiriac s-a întors în România pentru o scurtă perioadă. În timpul vacanței din țara sa natală, fiica lui Ion Țiriac a postat mai multe imagini de pe Transfăgărășan.

Fiica lui Ion Ţiriac a făcut senzaţie în Egipt

Fiica lui Ion Ţiriac, Ioana Natalia Ţiriac, a făcut senzaţie în Egipt. Tânăra de 25 de ani a fost invitată la un eveniment de lux şi a avut o apariţie electrizantă. Imaginile făcute de unica fiică a milionarului au devenit virale şi au primit mai bine de 1000 de aprecieri.

Unul dintre cele mai scumpe branduri de lux din lume a sărbătorit 50 de ani de existenţă şi a organizat o petrecere spectaculoasă la Templul din Luxor, situat pe balul Nilului. Potrivit lanazione.it, au fost prezenţi 400 de invitaţi din 50 de ţări. Ioana Ţiriac nu a lipsit şi a atras toate privirile.

Italienii anunţă că au avut loc pregătiri „faraonice” pentru prezentarea de modă extraordinară. Cina care a avut loc în una dintre curţile Templului Luxor, printre imense buchete de trandafiri şi candelabre de cristal aduse chiar de la Florenţa.

Îmbrăcată cu o rochie albă, fiica miliardarului Ion Ţiriac a încântat. Tânăra care este de o frumuseţe ieşită din comun a primit cuvinte uriaşe şi pe reţelele sociale. 26.000 de urmăritori are pe contul ei de Instagram.

Cleopatra, tu eşti?„, „Superbă ca întotdeauna!„, „Cleopatra a revenit în Valea regilor„, „Eşti bestială„, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Ioana Ţiriac.

  • Ioana Țiriac are 25 de ani și este moștenitoarea unui imperiu financiar. Tatăl său deține o avere de 1,4 miliarde de dolari, potrivit Forbes.
Reclamă
Recomandări
  • Ioana, unica fiica a lui Ion Ţiriac, debordează de fericire
  • Imagine de senzaţie postată de fiica lui Ion Ţiriac

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și