Închide meniul

Ion Dichiseanu a murit! E incredibil ce s-a întâmplat cu doar două ore înainte de deces

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 mai 2021, 12:02

Ion Dichiseanu a murit! E incredibil ce s-a întâmplat cu doar două ore înainte de deces

Mediafax Foto / Cristian Radu Nema via Hepta

Ion Dichiseanu a murit!

„Genetic, sunt rapidist! Nici nu se putea altfel, pentru că eu m-am născut într-o familie de ceferiști. Străbunicul a fost ceferist, bunicul și, mai apoi, tatăl meu, la fel! M-am născut cu microbul în sânge. Sunt născut practic lângă linile de cale ferată, nu aveam cum să nu țin cu Rapid!”, a declarat Ion Dichiseanu la Digi Sport, în 2017.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Dichiseanu a murit! Ce s-a întâmplat cu două ore înainte de deces

Marele actor primise însă o veste uriaşă chiar cu două ore înainte de moarte. El se judecase cu statul român în ultimii ani pentru dreptul câştigat la Revoluţia din 1989. În 2015, conform playtech.ro, Klaus Iohannis semna un decret prin care lui Dichiseanu i se recunoştea statutul de ”luptător cu rol determinant în Revoluția Română din 1989”.

Astfel, el urma să primească la pensia retroactivă suma de 4.500 de lei. Acest lucru s-a întâmplat în 2015, dar, cinci ani mai târziu, era anunţat că fusese comisă o greşeală în cazul său, iar Casa Centrală de Pensii refuza să îl mai plătească.

El a dat statul în judecată pentru a-şi recupera sumele pierdute, iar, chiar pe 20 mai, cu două ore înainte de deces, acesta a fost anunţat că decizia fusese luată în favoarea sa.

Gigi Becali a împărţit bani la înmormântarea lui Ion Dichiseanu

Gigi Becali a fost prezent la înmormântarea lui Ion Dichiseanu. Şeful FCSB a surprins la plecare. Gigi Becali a împărţit bani la înmormântarea lui Ion Dichiseanu, care a avut loc astăzi, la cimitirul Bellu din Capitală.

Reclamă

Şeful FCSB a acceptat şi o poză cu unul dintre norocoşii care au plecat cu buzunarele mai pline. „Mi-a dat 200 de lei. Ce băiat bun, am făcut și poză cu el!”, a spus acesta.

Gigi Becali: „Nu se face aşa ceva”

Ion Dichiseanu a murit în urmă cu două zile, la vârsta de 87 de ani. Celebrul actor a fost internat timp de mai multe luni la Spitalul Floreasca din Bucureşti. A fost infectat cu o bacterie care i-a provocat o pneumonie bilaterală.

Ion Dichiseanu şi-a dorit ca maşina mortuară să fie condusă de o femeie, iar dorinţa i-a fost îndeplinită. „Nu se face așa ceva. Dacă așa a vrut. Nu vreau să zic mai mult”, a comentat Gigi Becali. Ion Dichiseanu a fost înmormântat cu onoruri militare.

Reclamă 4 / 0/3

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și