Închide meniul

Gigi Becali a împărţit bani la înmormântarea lui Ion Dichiseanu. „Ce băiat bun! Mi-a dat 200 de lei” Momentul care l-a şocat pe şeful FCSB

Antena Sport Publicat: 22 mai 2021, 19:33

Reclamă
Gigi Becali a împărţit bani la înmormântarea lui Ion Dichiseanu. „Ce băiat bun! Mi-a dat 200 de lei Momentul care l-a şocat pe şeful FCSB

Sport Pictures - Răzvan Păsărică via Hepta

Gigi Becali a împărţit bani la înmormântarea lui Ion Dichiseanu

Gigi Becali a împărţit bani la înmormântarea lui Ion Dichiseanu, care a avut loc astăzi, la cimitirul Bellu din Capitală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a împărţit bani la înmormântarea lui Ion Dichiseanu

Şeful FCSB a acceptat şi o poză cu unul dintre norocoşii care au plecat cu buzunarele mai pline.

Gigi Becali a împărţit bani la înmormântarea lui Ion Dichiseanu
captură libertatea.ro

„Mi-a dat 200 de lei. Ce băiat bun, am făcut și poză cu el!”, a spus acesta, potrivit libertatea.ro.

Gigi Becali a spus că avea o relaţie apropiată cu Dichiseanu. „L-am cunoscut. Aveam o prietenie cu el. Venea pe la mine, mai stăteam, mai vorbeam. Era credincios, dar nu știu dacă mergea la biserică”, a spus şeful FCSB, în faţa reporterilor tv.

Gigi Becali: „Nu se face aşa ceva”

Ion Dichiseanu a murit în urmă cu două zile, la vârsta de 87 de ani. Celebrul actor a fost internat timp de mai multe luni la Spitalul Floreasca din Bucureşti. A fost infectat cu o bacterie care i-a provocat o pneumonie bilaterală.

Reclamă

Ion Dichiseanu şi-a dorit ca maşina mortuară să fie condusă de o femeie, iar dorinţa i-a fost îndeplinită. „Nu se face așa ceva. Dacă așa a vrut. Nu vreau să zic mai mult”, a comentat Gigi Becali. Ion Dichiseanu a fost înmormântat cu onoruri militare.

Ion Dichiseanu, omagiat de fanii Rapidului

Maestrul era fan înfocat al Rapidului, iar ultraşii au venit, ieri, cu o coroană de flori la Teatrul Nottara, acolo unde este a fost depus trupul neînsufleţit al marelui actor.

Au fost momente emoţionante în momentul în care suporterii au venit la căpătâiul lui Ion Dichiseanu. „Fiecare suporter a trecut pe lângă sicriu și și-a luat rămas bun de la Ion Dichiseanu„, anunţă spynews.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Genetic, sunt rapidist! Nici nu se putea altfel, pentru că eu m-am născut într-o familie de ceferiști. Străbunicul a fost ceferist, bunicul și, mai apoi, tatăl meu, la fel! M-am născut cu microbul în sânge. Sunt născut practic lângă linile de cale ferată, nu aveam cum să nu țin cu Rapid!”, a declarat Ion Dichiseanu la Digi Sport, în 2017.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții Vezi toate știrile
Citește și