Închide meniul

Ion Ţiriac a dat lovitura cu proiectul de sute de milioane de euro, construit de la zero în România. Vestea uriaşă primită

Reclamă

Publicat: 6 martie 2024, 10:05

Ion Ţiriac a dat lovitura cu proiectul de sute de milioane de euro, construit de la zero în România. Vestea uriaşă primită

Ion Ţiriac a dat lovitura cu proiectul de sute de milioane de euro, construit de la zero în România. Vestea uriaşă primită

Ion Ţiriac / Hepta

Ion Ţiriac a dat lovitura cu proiectul de sute de milioane de euro, construit de la zero în România. Țiriac Collection a ajuns pe locul 3 în topul celor mai bune muzee auto din lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ţiriac Collection este singurul muzeu auto care deţine 6 maşini de epocă Rolls-Royce Phantom, produse până în anul 1972.

Ion Ţiriac a dat lovitura cu proiectul de sute de milioane de euro, construit de la zero în România. Vestea uriaşă primită

Auto Trader a realizat topul muzeelor auto pe baza scorului din Google al acestora şi al căutărilor. Gilmore Car Museum din Michigan (Statele Unite) se află pe locul 1. Pe locul 2 se află tot un muzeu din SUA, Nethercutt Collection, din California, iar pe 3 e Ţiriac Collection.

Potrivit automarket.ro, Ţiriac Collection a obţinut un scor de 4.9 și a fost căutat de 79.200 de persoane pe Google. În colecţia auto a lui Ion Ţiriac se află maşini deţinute în trecut de Sir Elton John sau Bernie Ecclestone.

Următorul muzeu auto din Europa aflat în acest top este Automuziejus Vilnius din Lituania, situat pe poziţia a 7-a.

Reclamă

Ţiriac Collection devansează în acest clasament muzee cunoscute din Statele Unite, precum The Henry Ford Museum din Michigan şi Studebaker National Museum din Indiana.

Ion Ţiriac deţine maşini de peste 100 de milioane de euro şi nu vrea să se oprească aici!

Ţiriac Collection deţine maşini a căror valoare depăşeşte 100 de milioane de euro. Omul de afaceri, cu o avere de 2 miliarde de dolari, nu vrea să se oprească aici şi plănuieşte să îşi mărească această colecţie. Aceasta ar putea valora sute de milioane de euro în viitor.

Ion Ţiriac recunoştea că vrea un model Aston Martin DB5, celebru pentru că a apărut în seria de filme ”James Bond”.

Reclamă 4 / 0/3

Din păcate și din nefericire am acest ‘drive’, sau, cum se zice, mă împinge dracul în față… În următoarele două-trei luni aștept patru bucăți. Va veni în sfârșit acel Project Zero de la Mercedes, după 5 ani. Apoi 3 Ferrari noi, Purosangue, 812 Superfast și Daytona.

Aș mai vrea un DB5, exact pe ăla al lui James Bond dacă se poate. Sunt multe pe piață, cu niște prețuri exorbitante, dar nu e ăla care-mi trebuie”, declara Ion Țiriac, la Antena 1.

Secretul lui Ion Ţiriac: ce nu mănâncă niciodată miliardarul român pentru a se menţine într-o formă impecabilă, la 84 de ani

Secretul lui Ion Ţiriac a fost dezvăluit chiar de verişoara acestuia. Mariana Stanciu a vorbit în trecut despre modul în care miliardarul român se menţine într-o formă impecabilă, chiar dacă a ajuns între timp la 84 de ani.

Ţiriac nu mănâncă niciodată măncare grasă. Asta pentru a avea grijă de sănătate, dar şi pentru a fi în formă, chiar dacă a ajuns la 84 de ani.

„Ion ar mânca el şi un pic mai gras, ca pe vremuri, dar n-are ce face şi o lasă mai moale.Trebuie să aibă grijă şi de sănătate şi de siluetă.

Probabil a moştenit de la mama lui, Ecaterina, care se trăgea din Alba Iulia, pofta asta pentru mâncăruri mai grase, obişnuite în Ardeal”, a spus Mariana Stanciu, în trecut, citată de impact.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 23:00 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! Vezi toate știrile
Citește și