Închide meniul
Foto

Averea lui Ion Țiriac a fost dezvăluită. „Am muncit ca un câine toată viața”. Detalii spectaculoase oferite de jurnaliștii de la The Sun

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 ianuarie 2022, 16:14

Averea lui Ion Țiriac a fost dezvăluită. „Am muncit ca un câine toată viața”. Detalii spectaculoase oferite de jurnaliștii de la The Sun

Ion Ţiriac, dat de gol de verişoara sa

Ion Ţiriac a fost cel mai bogat român / Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Mingea de bani. Legenda tenisului, Ion Țiriac, are de patru ori mai mușți bani decât Federer și are câștiguri nete mai mari decât Messi și Ronaldo la un loc„, este titlul știrii semnate de Jon Boon pentru the-sun.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce avere are Ion Țiriac. Afacerile românului, analizate în The Sun

Ion Țiriac a câștigat proba de dublu a ediției din 1970 de la Roland Garros, alături de Ilie Năstase, dar a adunat de-a lungul carierei numai 150.000 de lire sterline (180.000 de euro). În schimb, a fost apoi extrem de inspirat și s-a îmbogățit.

Din afaceri, a adunat o avere care se crede că este de aproximativ 1.2 miliarde de lire sterline (1.44 miliarde de euro). Prin licențiere inteligentă, prin înființarea primei bănci private din România și înființarea unor firme de rretail, asigurări, leasing auto și companii aerieni, banii au început să intre. Așa a devenit Țiriac cel mai bogat sportiv din lume„, anunță sursa citată.

Se amintește și de turneele de la Stuttgart, Hanovra și Madrid, pe care le-a deținut miliardarul român. Dacă în 2005 Ion Țiriac ar fi avut o avere de 650 de milioane de lire sterline (n.r. 780 de milioane de euro), aceasta s-a dublat între timp.

Nu contează câți bani are un om de afaceri, ci accesul pe care îl are la bani„, declara Ion Țiriac atunci când era întrebat despre sumele uriașe pe care le avea în conturi.

Reclamă

În articolul din ediția americană a The Sun se amintește și de viața privată a fostului jucător de tenis. Țiriac a fost căsătorit o singură dată, între 1964 și 1965, cu fosta handbalistă Erika Braedt. Are un copil cu fostul model Mikette von Issenberg, pe Ion Țiriac Jr, și alți doi cu Sophie Ayad, Karim Mihai și Ioana Natalia.

Am avut noroc și am pus mâna pe o rachetă de tenis cu cinci zile înainte de a împlini 15 ani. Acel moment mi-a schimbat viața. Am muncit ca un câine și am făcut asta toată viața!„, a dezvăluit Ion Țiriac.

Citește și:

Fiica de 24 de ani a lui Ion Țiriac este de o frumusețe răpitoare

Ioana Natalia este singura fată a lui Ion Țiriac, iar această trăiește visul american. Tânăra de 24 de ani este de o frumusețe răpitoare și are grijă să le arate fanilor acest lucru. Dovada o stau pozele cu care îşi încântă fanii şi care sunt în galeria foto de mai jos.

Reclamă 4 / 0/3

Ea postează des fotografii incendiare de la Miami, acolo unde studiază jurnalismul și a avut în gestiune un magazin de haine de lux deschis de Sophie Ayad.

Ioana Ţiriac a absolvit Şcoala Americană de la Bucureşti şi acum urmează cursurile unei Universități de Jurnalism de peste Ocean. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare şi cei care o cunosc spun că modestia este o altă calitate a sa, în ciuda statutului de copil de „bani gata”.

Recomandări
  • Ion Țiriac are o avere uriașă
  • Fostul jucător de tenis este al 3-lea cel mai bogat român

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și