Închide meniul

Ion Ţiriac a fost dat de gol! Secretul vicios al magnatului: „Câştigau bani şi îmi dădeau şi mie”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 14 ianuarie 2022, 16:47

Ion Ţiriac a fost dat de gol! Secretul vicios al magnatului: „Câştigau bani şi îmi dădeau şi mie

Ion Ţiriac i-a lăsat cu gura căscată pe spanioli

Profimediaimages

Unul dintre cei mai bogaţi români, Ion Ţiriac, a fost dat de gol de bunul său prieten, Ilie Năstase. Nasty a dezvăluit viciul magnatului din tinereţe. Încă de atunci, Ion Ţiriac avea fler la bani. În tunereţe, paria pe cursele de cai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac a fost dat de gol!

Ion Țiriac are în acest moment o avere de circa 1.9 miliarde de euro, dar primii bani mulţi i-a făcut la cursele de cai. A spus-o chiar Ilie Năstase. „Oamenii bogați știu cum să țină de bani, ei cheltuiesc cu cap, să le vină înapoi dublu sau triplu decât au investit, asta fac. Ion Țiriac de tânăr avea treaba asta. Era un avocat la vremea aceea care avea cei mai cunoscuți cai de curse, și eu eram tânăr, aveam 17-18 ani, Țiriac avea 25 și mergeam la cursele de cai. Băiatul avocatului ăsta juca la cursele de cai, la pariuri, mie nu-mi plăcea așa că stăteam și așteptam în mașină, iar ei câștigau și îmi dădeau și mie. Lui Țiriac îi stătea de pe atunci gândul la bani. S-a băgat mai întâi să managerieze jucători pe atunci nu exista așa ceva. Atunci nu erau bani în tenis, banii au început prin anii ’70 să vină”, a declarat Ilie Năstase, conform romaniatv.net.

Magnatul, partener de afaceri cu Novak Djokovic

În urmă cu câteva zile, Ion Ţiriac şi Novak Djokovic sunt parteneri de afaceri, iar cei doi au o relaţie specială. Totul a fost făcut publoc chiar de către fratele celui mai bun jucător de tenis din lume.  Ion Ţiriac l-a lăudat în nenumărate rânduri pe spaniolul Rafael Nadal, dar asta nu îl împiedică să facă afaceri cu marele său rival, Novak Djokovic.

Cei doi au bătut palma într-o afacere care are legătură cu sportul alb. De anul trecut, familia Djokovic organizează la Belgrad un turneu ATP 250 sub numele de Serbia Open. Licența pentru acest turneu a fost cumpărată chiar de la Ion Țiriac. Acesta a mutat, practic, turneul de la Budapesta, după ce în 2016 relocase în capitala Ungariei competiția de la București, din cauza condițiilor proaste de la Arenele BNR.

Citește și:

”În luna octombrie 2020, o opțiune reală a devenit disponibilă – să cumpărăm licența de la Budapesta de la Ion Țiriac. Am vorbit cu el și cu echipa lui, iar Țiriac s-a arătat interesat, mai ales că ne cunoaștem de multă vreme iar familia noastră are o relație bună cu el. Am ajuns la o înțelegere în luna decembrie, așa că Belgrad va avea o licență pentru următorii 5 ani, cu opțiune de cumpărare definitivă a acestei licențe”, a explicat fratele lui Novak Djokovic, Djordje Djokovic la podcastul Wish&Go.

Reclamă
Recomandări

Ion Ţiriac a fost dat de gol

Secretul vicios al magnatului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și