Închide meniul

Ion Ţiriac a uitat două maşini de lux Ferrrari într-un garaj din Germania. Ce s-a întâmplat după 10 ani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 ianuarie 2021, 10:25 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Ion Ţiriac a uitat două maşini de lux Ferrrari într-un garaj din Germania. Ce s-a întâmplat după 10 ani

Mediafax Foto / Alexandru Hojda via Hepta

Ion Ţiriac

"Eram la Monte Carlo, la Formula 1, unde discutam cu Stefano Casiraghi, soțul lui Caroline de Monaco. Ferrari ieșise cu faimosul model F40. Cumpărasem un exemplar, iar el îmi spune că și l-a vândut pe al lui cu 1,2 milioane de dolari. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac a uitat două maşini de lux într-un garaj din Germania

Eu i-am zis că nu-l dau pe-al meu, ba chiar îmi mai iau unul, ceea ce am și făcut după vreo două luni. Și pentru că nu aveam unde să le țin, mai ales că în țară am venit o singură zi în perioada 1980-1990, le-am dus într-un garaj la Munchen. 

După vreo zece ani, mă sună ăia: „Herr Țiriac, ce facem cu alea două Ferrari?”. Uitasem de ele! Eu am avut treabă toată viața mea, domnule, înțelegeți? De dimineața până seara ca jucător, mai rău ca antrenor și mai rău ca manager", a povestit Ţiriac, citat de impact.ro. 

Evident, după 10 ani în care nu au fost folosite, cele două maşini au avut mari probleme, mai ales la nivelul motoarelor, care au fost schimbate. Ţiriac nu a stat pe gânduri şi le-a vândut la preţ redus.

"Vă dați seama că după 10 ani de zile, ținând o mașină într-un garaj, automat trebuie să îi dai motorul jos, să începi să îl refaci, și le-am vândut într-o clipită cam cu jumătate din banii pe care îi dădusem pe ele", a adăugat Ţiriac. 

Reclamă

Ion Ţiriac, unul dintre cei mai bogaţi români

Ion Țiriac a ajuns pe locul 3 în topul celor mai bogați români, conform celor de la Forbes România. Conform sursei citate, Țiriac are o avere de 1,23 miliarde de euro. Pe primul loc în acest clasament se află Daniel Dines, cu o avere de 1,58 milioarde de euro.

Pe locul 2 în topul celor mai bogați români se află frații Dragoș și Adrian Pavăl, cu o avere de 1,54 miliarde de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ion Ţiriac a uitat două maşini într-un garaj din Germania
  • Ţiriac are o avere de 1.23 miliarde de euro

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și