Închide meniul
Foto

Ion Ţiriac, apariţie rară alături de iubita fiului său: „Haideţi că vin şi eu!” Gest plin de afecţiune între miliardar şi „nora” sa

Reclamă

Publicat: 16 septembrie 2022, 15:13

Ion Ţiriac, apariţie rară alături de iubita fiului său: „Haideţi că vin şi eu!” Gest plin de afecţiune între miliardar şi „nora” sa

Ion Ţiriac, apariţie rară alături de iubita fiului său

Captură Antena Sport

Ion Ţiriac, apariţie rară alături de iubita fiului său. Miliardarul român are o relaţie perfectă cu Sorana Cîrstea, cea care trăieşte o poveste de dragoste cu fiul cel mare al lui Ion Ţiriac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac şi Sorana Cîrstea au apărut împreună la stabilirea ţintarului la turneul WTA Țiriac Foundation Trophy.

Din păcate, Sorana Cîrstea care era şi principala favorită a turneului a fost eliminată încă din primul tur. Aceasta a fost învinsă de Simona Waltert, scor 6-3, 6-3.

Ion Ţiriac, apariţie rară alături de iubita fiului său

Memorabilă a rămas dialogul dintre Ion Ţiriac şi iubita fiului său, Sorana Cîrstea de la conferinţa de presă susţinută înaintea startului turneului.

Cei doi s-au îmbrăţişat, s-au sărutat pe obraz şi au avut un dialog fabulos.

Reclamă

Hai să trăieşti„, i-a spus Ion Ţiriac Soranei. Miliadarul a continua: „Eu mă duc acolo!„, iar Sorana Cîrstea a răspuns imediat. “Haideţi că vin şi eu”, a fost reacţie promptă a Soranei.

Tiriac a fost pus pe glume la tragerea la sorti a turneului sau de la Bucuresti.

„Gabriela Lee, din Romania, pe ea o cheama Gabriela Talabă, dar s-a măritat”, a fost afirmaţia care l-a determinat pe Ţiriac să facă o glumă şi o aluzie la problemele personale ale Simonei Halep.

Reclamă 4 / 0/3

Iar s-a măritat? Credeam că suntem în ziua divorţurilor„, a fost gluma miliardarului.

Iubita fiului lui Ion Ţiriac, dezvăluiri unice. Bărbatul din cauza căruia uită de fiul miliardarului

Iubita fiului lui Ion Ţiriac, dezvăluiri unice. Sorana Cîrstea a spus cine este bărbatul care o fascinează. Sorana Cîrstea, una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume, şi care are o relaţie cu Ion Ion Ţiriac, a făcut dezvăluiri unice. Aceasta a spus că nu pierde niciun meci al lui Rafael Nadal.

Când joacă Rafa (n.r. Nadal) mă uit. În rest sunt ocupată cu ale mele. Îmi e greu să compar pe cineva cu Rafa. Oricând, pentru mine, un meci al lui Rafa este peste oricare altă partidă”, a spus Sorana Cîrstea într-un interviu acordat Romanian Television of New York.

Mai mult, Sorana Cîrstea speră ca Rafael Nadal să câştige US Open 2022.

Eu sper că Nadal. Eu sunt fan Nadal, îmi este foarte simpatic și îl apreciez pentru munca lui. Sunt foarte subiectivă, îmi este greu să mă gândesc la altcineva în afară de Nadal”, a mai spus Sorana Cîrstea.

Sorana Cîrstea, în turul al doilea la US Open 2022

Laura Siegemund – Sorana Cîrstea, partida din primul tur de la US Open, a fost în format live score pe as.ro. Românca şi-a respectat statutul de favorită în meciul cu jucătoarea din Germania, şi a avansat în turul doi la Flushing Meadows.

Sorana Cîrstea şi Laura Siegemund s-au aflat la al treilea meci direct. Cele două erau la egalitate, până la meciul din primul tur de la US Open 2022.

Reclamă

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul secund la ultimul Grand Slam al anului, după ce a învins-o pe Laura Siegemund. Românca s-a impus cu un dublu 6-4, după o oră şi 48 de minute de joc. În turul următor, românca va da piept cu Belinda Bencic, cea care a trecut de Andreea Petkovic.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și