Închide meniul

Sorana Cîrstea – Laura Siegemund 6-4, 6-4. Românca s-a calificat în turul doi la US Open

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 august 2022, 18:27 / Actualizat: 30 august 2022, 20:00

Sorana Cîrstea – Laura Siegemund 6-4, 6-4. Românca s-a calificat în turul doi la US Open

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul doi la Inidian Wells

Sorana Cîrstea, în timpul unui meci / Profimedia

Laura Siegemund – Sorana Cîrstea, partida din primul tur de la US Open, a fost în format live score pe as.ro. Românca şi-a respectat statutul de favorită în meciul cu jucătoarea din Germania, şi a avansat în turul doi la Flushing Meadows.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea şi Laura Siegemund s-au aflat la al treilea meci direct. Cele două erau la egalitate, până la meciul din primul tur de la US Open 2022.

Sorana Cîrstea – Laura Siegemund 6-4, 6-4

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul secund la ultimul Grand Slam al anului, după ce a învins-o pe Laura Siegemund. Românca s-a impus cu un dublu 6-4, după o oră şi 48 de minute de joc. În turul următor, românca va da piept cu învingătoarea partidei Andreea Petkovic – Belinda Bencic.

Update: Sorana Cîrstea – Laura Siegemund 6-4, 6-4. Sori e în turul secund la US Open, după o victorie muncită cu jucătoarea din Germania.

Update 19:00: Sorana Cîrstea – Laura Siegemund 6-4. Românca se impune în primul set al întâlnirii din primul tur, după aproape o oră de joc.

Reclamă

Sorana Cîrstea se află pe locul 37, înaintea participării la ultimul Gran Slam al anului. Adversara din primul tur, Laura Siegemund, se află pe locul 182.

Cele două s-au mai întâlnit de două ori şi şi-au împărţit victoriile. Laura Siegemund s-a impus la Miami, în 2019, în trei seturi. În prima confruntarea directă, la Madrid, în 2016, Sorana Cîrstea a câştigat clar, scor 6-4, 7-6.

Dacă va trece de Laura Siegemund, Sorana Cîrstea va da piept cu învingătoarea partidei dintre Andreea Petkovic şi Belinda Bencic, favorita 13 a competiţiei de la New York.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Patrick Mouratoglou, după eşecul dureros al Simonei Halep la US Open 2022

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Patrick Mouratoglou, după ce Simona Halep a fost eliminată încă din primul tur de la US Open 2022. Simo a pierdut ruşinos în faţa Dariei Snigur, aflată la prima ei victorie în circuitul WTA. Ucraioneanca s-a impus cu 6-2, 0-6, 6-4.

„De ce nu o sunați pe ea să o întrebați ce s-a întâmplat? Are părinți, are antrenor… Eu de băiatul ăsta, de antrenor, nu am am auzit ca jucător. Cred că nu a jucat nici la turnee satelit. Înțelegi?

Poate că este un antrenor bun, nu știu, dar la tenis nu cred că se pricepe, după mine, mintea mea… Am văzut că el îi critică pe Nadal, că nu știu cum nu dă, pe Federer, că nu știu ce naiba face. El ce știe să dea? Că văd că îi critică pe toți?

Nu ai văzut ce față are, cum stă acolo, în lojă, zici că este statuie. În loc să sufere alături de ea, el își pune ochelarii de soare și vrea doar să fie văzut la televizor. Nu vezi că vrea să fie mai mare vedetă decât a fost vreodată în viața lui.

De ce nu ia o jucătoare care nu este cunoscută să o ducă în top? Să vedem dacă poate. El ia doar dintre jucătoarele bune… Și eu pot să o antrenez pe Serena, nu este foarte dificil când este o sportivă foarte valoroasă. Este ușor! Ai văzut să ia vreuna care este pe locul 100 WTA sau 200 WTA să o ducă sus? Eu nu am auzit!”, a spus Ilie Năstase, citat de playtech.ro.

Recomandări
  • Laura Siegemund – Sorana Cîrstea 4-6, 4-6
  • Românca s-a calificat în turul doi la US Open

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român Vezi toate știrile
Citește și