Închide meniul

Ion Țiriac, dărâmat! Copilul său de suflet, acuzații uluitoare din închisoare. Miliardarul român a vrut să-l salveze cu 10 milioane de euro

Antena Sport Publicat: 21 mai 2022, 14:41 / Actualizat: 21 mai 2022, 20:38

Reclamă
Ion Țiriac, dărâmat! Copilul său de suflet, acuzații uluitoare din închisoare. Miliardarul român a vrut să-l salveze cu 10 milioane de euro

Ion Țiriac a dezvăluit care e "singurul lux" pe care și-l permite

Ion Țiriac, în lojă / Hepta

Boris Becker, copilul de suflet al lui Ion Țiriac, face acuzații incredibile din închisoare. S-ar fi plâns de condițiile de detenție, conform informațiilor din presa germană, dar avocatul acestuia neagă toate informațiile apărute în spațiul public.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bild susține că Becker ar fi fost mutat într-o altă celulă, mai spațioasă, după ce s-a plâns de dimensiunea celuilei în care a fost plasat inițial. Conform sursei citate, Becker ar fi beneficiat de mai multe „favoruri”, printre care posibilitatea să efectueze două apeluri telefonice.

Boris Becker, copilul de suflet al lui Ion Țiriac, acuzații uluitoare din închisoare

Becker s-ar fi folosit de rația de 10 lire pe săptămână pe care o primește în închisoare ca să-și cumpere ciocolată, biscuiți și banane de la cantină pentru că nu-i place carnea de vită din meniul închisorii.

Avocatul celui considerat „copilul de suflet” al lui Ion Țiriac neagă toate știrile prezentate de Bild.

„Aproape nimic din ceea ce s-a scris în ultimele săptămâni, în special titlurile mari, nu este adevărat. Bineînțeles că situația nu este plăcută, dar o acceptă”, a declarat avocatul lui Becker, Christian-Oliver Moser, pentru RTL.

Reclamă

„Nu există nimic care să coroboreze aceste știri și, ca multe alte afirmații, cum ar fi mutarea celulelor și refuzul hranei, nu sunt adevărate”, a declarat o sursă din închisoare pentru The Times.

Becker, în vârstă de 54 de ani, a fost închis la Wandsworth, o închisoare din Sudul Londrei. Germanul a primit o sentinţă de doi ani și jumătate, în dosarul falimentului personal declarat în 2017, pentru încercarea de a evita plata taxelor.

Cât poate sta Boris Becker după gratii

Starul tenisului ar putea executa doar 10 luni şi şi-ar putea petrece restul pedepsei cu un dispozitiv electronic, dacă oficialii decid să-l elibereze înainte de termen, relatează The Mirror.

Reclamă 4 / 0/3

Noii deţinuţi aduşi în închisoarea Wandsworth sunt obligaţi să rămână în „aripa de carantină” a închisorii timp de şapte până la zece zile de la sosire, din cauza restricţiilor actuale privind coronavirusul.

Becker poate fi apoi transferat în închisoarea propriu-zisă. De obicei, noii deţinuţi trebuie să stea în închisoare cel puţin şase săptămâni, dând dovadă de bună purtare, înainte de a fi luaţi în considerare pentru diverse activităţi.

Wandsworth este, de asemenea, o închisoare de detenţie preventivă, folosită pentru a reţine temporar infractori care sunt transferaţi ulterior pentru a-şi ispăşi pedepsele în altă parte, ceea ce înseamnă că probabilitatea ca Becker să îşi petreacă întreaga perioadă de detenţie acolo este redusă.

Ion Ţiriac l-a ajutat pe Boris Becker la începutul carierei

Boris Becker a fost ajutat în carieră de Ion Ţiriac. Miliardarul i-a fost manager celui care la 17 ani reuşea să câştige turneul de la Wimbledon. Becker şi Ţiriac au o relaţie extrem de apropiată. De altfel, Ţiriac a recunoscut că îl consideră pe Boris Becker ca fiind parte din familia sa.

Fostul manager al lui Boris Becker, Ion Ţiriac, s-a oferit să îl ajute cu bani pe german în momentul în care a intrat în faliment, dar acesta l-a refuzat. Miliardarul român era gata să-i ofere și 10 milioane de euro.

„Boris Becker face parte din viața mea. Dacă are nevoie de 10 milioane de euro, îi voi da imediat această sumă„, spunea Ţiriac, în 2018, despre cel care a câştigat în carieră 6 turnee de Grand Slam.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și