Închide meniul
Foto

Ion Ţiriac, dat de gol de femeia cu care ar fi avut o relaţie. Plăcerea de la care miliardarul nu se poate abţine: „Acolo îi place!”

Publicat: 25 mai 2022, 18:27

Ion Ţiriac, dat de gol de femeia cu care ar fi avut o relaţie. Plăcerea de la care miliardarul nu se poate abţine: „Acolo îi place!”

Ion Ţiriac , verdict în privinţa Simonei Halep

Ion Ţiriac ia vorbit despre ce trebuia să facă Simona Halep | Hepta

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina Deleanu a vobit despe plăcerea lui Ion Ţiriac de a merge la un restaurant cu specific spaniol.

Ion Ţiriac, dat de gol de Irina Deleanu

Am discutat despre restaurant. E cu specific spaniol, în Piața Washington, Pata Negra se cheamă. Acolo îi place domnului Țiriac să meargă.

Reclamă

De data asta nu a avut timp, a stat doar două zile în România. E restaurantul unei prietene de-a mea, care a fost și ea la inaugurare„, a spus Irina Deleanu pentru playtech.ro.

Ion Țiriac, apariție publică rară alături de femeia cu 37 de ani mai tânără, despre care s-a spus că i-ar fi fost iubită

Ion Țiriac a avut o apariție publică rară alături de femeia cu 37 de ani mai tânără, despre care s-a spus că i-ar fi fost iubită. Este vorba despre Irina Deleanu, fostă gimnastă medaliată cu bronz la Campionatul European din 1990 și la Campionatul Mondial din 1992. Ion Țiriac și-a inaugurat în cursul acestei săptămâni noua clădire de birouri din centrul Bucureștiului, „Țiriac Tower”.

Reclamă

La evenimentul de „5 stele” de la „bijuteria” miliardarului român au participat nume răsunătoare din sportul românesc, precum Nadia Comăneci, Camelia Potec, Elisabeta Lipă și Irina Deleanu. Despre ultima s-a scris că ar fi avut o relație de dragoste cu Ion Țiriac, care a durat o perioadă lungă de timp.

În ciuda faptului că s-ar fi despărțit, cei doi au rămas în relații bune. Din acest motiv, omul de afaceri a hotărât s-o invite la evenimentul de inaugurarea „Țiriac Tower”, iar Irina Deleanu a acceptat.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Irina Deleanu (@irinadeleanu)

Reclamă 4 / 0/3

Ion Țiriac și-a inaugurat „bijuteria” de 10 milioane de euro!

Ion Țiriac a dat o nouă lovitură financiară. Fostul jucător de tenis și-a inaugurat luxoasa clădire de birouri localizată la Piața Victoriei, la 200 de metri de Guvern.

„Țiriac Tower”, noul proiect al omului de afaceri, reprezintă o adevărată operă arhitectonică. Clădirea se întinde pe 20.000 de metri pătrați, are 12 etaje și deține o parcare pe 5 niveluri, precum și mai multe stații de alimentare pentru mașinile electrice. „Bijuteria” miliardarului român va beneficia și de spații verzi și terase.

Prețiul chiriei pentru un spațiu din noua clădire a lui Ion Țiriac variază între 8.850 și 18.580 de euro, pe lună. De notat că „Țiriac Tower” era închiriată în proporție de 75% în momentul în care construcția a fost finalizată.

Cei de la Forbes au făcut o actualizare a estimării averilor celor mai bogați oameni la nivel mondial. Momentul este unul dificil, războiul din Ucraina afectând serios marea majoritate a afacerilor. La fel se întâmplă și cu conturile fostului mare jucător de tenis.

Potrivit forbes.com, Ion Țiriac are o avere de 1.5 miliarde de dolari. Este în scădere față de finalul anului trecut, după cum se poate vedea pe un grafic care apare pe pagina destinată românului care a împlinit recent 83 de ani. În 2021, Țiriac a avut un maxim istoric de 1.7 miliarde de dolari. La începutul lunii aprilie aceasta scăzuse la 1.6 miliarde.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:27 Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României 23:27 „Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo 23:01 Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim 22:39 OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie 22:30 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului 22:15 „Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!” 21:54 „Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep 21:46 EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO 21:19 Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor 20:56 Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu
Liga 1 • 23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
Miliardarul Ion Ţiriac, discurs manifest
Extra • 12:31
FOTO
Miliardarul Ion Ţiriac, discurs manifest: „Nu este macabru ce spun!” Marele regret al vieţii: „Ce-am făcut în viaţa asta?”
La cine a ajuns toată averea lui Ion Țiriac
Diverse • 17 mart., 9:07
FOTO
La cine a ajuns toată averea lui Ion Țiriac: „Am dat totul”. Cele două miliarde de dolari nu sunt la copiii omului de afaceri
Reacția miliardarului Ion Țiriac, când a fost întrebat despre averea lui
Diverse • 15 mart., 11:36
FOTO
„Eu oameni săraci încă nu am văzut” Reacția miliardarului Ion Țiriac, când a fost întrebat despre averea lui: „Nu e macabru!”
Ion Ţiriac o refuză pe Dinamo, dar şi-a dezvăluit planul de milioane
Diverse • 14 mart., 18:59
FOTO
Motivul incredibil pentru care Ion Ţiriac pleacă în Noua Zeelandă: „Fac o treabă nepopulară!”