Închide meniul
Foto

Ion Ţiriac, dat de gol de femeia cu care ar fi avut o relaţie. Plăcerea de la care miliardarul nu se poate abţine: „Acolo îi place!”

Reclamă

Publicat: 25 mai 2022, 18:27

Ion Ţiriac, dat de gol de femeia cu care ar fi avut o relaţie. Plăcerea de la care miliardarul nu se poate abţine: „Acolo îi place!”

Ion Ţiriac , verdict în privinţa Simonei Halep

Ion Ţiriac ia vorbit despre ce trebuia să facă Simona Halep | Hepta

Ion Ţiriac, dat de gol de Irina Deleanu, cea despre care s-a spus că ar fi avut o relaţie cu miliardarul român. Fosta campioană la gimnastică ritmică, Irina Deleanu, a dezvăluit Ion Ţiriac are un restaurant preferat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina Deleanu a vobit despe plăcerea lui Ion Ţiriac de a merge la un restaurant cu specific spaniol.

Ion Ţiriac, dat de gol de Irina Deleanu

Am discutat despre restaurant. E cu specific spaniol, în Piața Washington, Pata Negra se cheamă. Acolo îi place domnului Țiriac să meargă.

De data asta nu a avut timp, a stat doar două zile în România. E restaurantul unei prietene de-a mea, care a fost și ea la inaugurare„, a spus Irina Deleanu pentru playtech.ro.

Ion Țiriac, apariție publică rară alături de femeia cu 37 de ani mai tânără, despre care s-a spus că i-ar fi fost iubită

Ion Țiriac a avut o apariție publică rară alături de femeia cu 37 de ani mai tânără, despre care s-a spus că i-ar fi fost iubită. Este vorba despre Irina Deleanu, fostă gimnastă medaliată cu bronz la Campionatul European din 1990 și la Campionatul Mondial din 1992. Ion Țiriac și-a inaugurat în cursul acestei săptămâni noua clădire de birouri din centrul Bucureștiului, „Țiriac Tower”.

Reclamă

La evenimentul de „5 stele” de la „bijuteria” miliardarului român au participat nume răsunătoare din sportul românesc, precum Nadia Comăneci, Camelia Potec, Elisabeta Lipă și Irina Deleanu. Despre ultima s-a scris că ar fi avut o relație de dragoste cu Ion Țiriac, care a durat o perioadă lungă de timp.

În ciuda faptului că s-ar fi despărțit, cei doi au rămas în relații bune. Din acest motiv, omul de afaceri a hotărât s-o invite la evenimentul de inaugurarea „Țiriac Tower”, iar Irina Deleanu a acceptat.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Irina Deleanu (@irinadeleanu)

Reclamă 4 / 0/3

Ion Țiriac și-a inaugurat „bijuteria” de 10 milioane de euro!

Ion Țiriac a dat o nouă lovitură financiară. Fostul jucător de tenis și-a inaugurat luxoasa clădire de birouri localizată la Piața Victoriei, la 200 de metri de Guvern.

„Țiriac Tower”, noul proiect al omului de afaceri, reprezintă o adevărată operă arhitectonică. Clădirea se întinde pe 20.000 de metri pătrați, are 12 etaje și deține o parcare pe 5 niveluri, precum și mai multe stații de alimentare pentru mașinile electrice. „Bijuteria” miliardarului român va beneficia și de spații verzi și terase.

Prețiul chiriei pentru un spațiu din noua clădire a lui Ion Țiriac variază între 8.850 și 18.580 de euro, pe lună. De notat că „Țiriac Tower” era închiriată în proporție de 75% în momentul în care construcția a fost finalizată.

Cei de la Forbes au făcut o actualizare a estimării averilor celor mai bogați oameni la nivel mondial. Momentul este unul dificil, războiul din Ucraina afectând serios marea majoritate a afacerilor. La fel se întâmplă și cu conturile fostului mare jucător de tenis.

Potrivit forbes.com, Ion Țiriac are o avere de 1.5 miliarde de dolari. Este în scădere față de finalul anului trecut, după cum se poate vedea pe un grafic care apare pe pagina destinată românului care a împlinit recent 83 de ani. În 2021, Țiriac a avut un maxim istoric de 1.7 miliarde de dolari. La începutul lunii aprilie aceasta scăzuse la 1.6 miliarde.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și