Închide meniul

Ion Ţiriac, dezvăluire devastatoare: „Doar dimineaţă costă 2000 de euro! Dacă mai vrei să faci şi ceva, alte 20.000 de euro”

Reclamă

Publicat: 14 mai 2022, 22:00

Ion Ţiriac, dezvăluire devastatoare: „Doar dimineaţă costă 2000 de euro! Dacă mai vrei să faci şi ceva, alte 20.000 de euro

Ion Ţiriac, dezvăluire devastatoare

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Ion Ţiriac e de părere că FCSB ar trebuie să joace pe stadionul Ghencea. FCSB a făcut cerere pentru a juca pe noul stadion Steaua, însă a fost refuzată de armată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac e de părere că ar trebuie ca aceste stadioane să fie folosite de echipe şi cluburi, indiferent de sport, pentru a se amortaliza din cheltuieli. Miliardarul a dat exemplul sălii din Cluj, acolo unde costurile de întreţinere sunt uriaşe.

Având în vedere faptul că aceste stadioane au costat nişte bani, foarte probabil că stăpânii sau cei care le-au luat în primire trebuie să-şi facă banii dacă nu înapoi să amortizeze, dar cel puţin să-şi scoată costurile.

Dacă faci o sală ca cea de la Cluj, care a fost facută extraordinar, cu banii care a fost facută. Sala aia când o deschizi dimineaţa te costă 2.000 de euro numai cei 20 care o curaţă. Dacă mai vrei să faci şi ceva, mai faci alte 20.000 de euro pe zi. Având în vedere că aceste stadioane sunt publice, publicul ar trebui să aibă loc să joace acolo”, a spus Ion Ţiriac.

Ion Țiriac, uluit de situația lui Dinamo. „E o catastrofă!”

Ion Țiriac e uluit de situația în care a ajuns Dinamo. Omul de afaceri nu concepe că echipa din Ștefan cel Mare a ajuns aproape de faliment. Țiriac a reacționat și după revenirea anunțată a lui Mircea Lucescu.

Reclamă

Ion Țiriac e uluit de situația în care a ajuns Dinamo. Omul de afaceri nu concepe că echipa din Ștefan cel Mare a ajuns aproape de faliment. Țiriac a reacționat și după revenirea anunțată a lui Mircea Lucescu.

„Nu ştiu multe despre Dinamo, ştiu că nu joacă bine echipa şi că poate să retrogradeze sau a retrogradat. Nu mă implic, fotbalul nu este sportul meu, poate să se facă 100 de stadioane, trebuie să fie şi cineva care să joace pe acel stadion. Nu este tristă situaţia de la Dinamo, este un dezastru, aproape o catastrofă. Sunt acestea două cluburi, Steaua şi Dinamo, care au dat glorie peste 50 de ani„, a spus Ţiriac, citat de Agerpress.

Țiriac a comentat şi posibilitatea revenirii antrenorului Mircea Lucescu la Dinamo, din 2024, odată cu reconstruirea stadionului.

Reclamă 4 / 0/3

„2024, nu 2240. Bine, domnul Lucescu are dreptul să facă ce doreşte dumnealui, sau ce îi place cel mai mult, însă mă întreb dacă domnul Lucescu, la cei 60 de ani ai săi pe care îi are, nu se gândeşte oarecum să îşi ia şi două-trei ore libere pe zi„, a mai spus fostul mare sportiv.

Recomandări
  • Ion Ţiriac, dezvăluire devastatoare
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:55 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Carlos Sainz merge în Q3 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și