Închide meniul

Ion Țiriac, uluit de situația lui Dinamo. „E o catastrofă!” Cum a reacționat după ce Mircea Lucescu și-a anunțat revenirea

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 mai 2022, 16:06

Ion Țiriac, uluit de situația lui Dinamo. „E o catastrofă! Cum a reacționat după ce Mircea Lucescu și-a anunțat revenirea

Ion Țiriac deplânge situația lui Dinamo

Ion Țiriac, la lansarea FOR Tennis Summer Camp 2022 / captură as.ro

Ion Țiriac e uluit de situația în care a ajuns Dinamo. Omul de afaceri nu concepe că echipa din Ștefan cel Mare a ajuns aproape de faliment. Țiriac a reacționat și după revenirea anunțată a lui Mircea Lucescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Țiriac exclude varianta de a investi la gruparea din Ștefan cel Mare. Omul de afaceri consideră că situația în care a ajuns Dinamo e o catastrofă.

Ion Țiriac, uluit de situația lui Dinamo

„Nu ştiu multe despre Dinamo, ştiu că nu joacă bine echipa şi că poate să retrogradeze sau a retrogradat. Nu mă implic, fotbalul nu este sportul meu, poate să se facă 100 de stadioane, trebuie să fie şi cineva care să joace pe acel stadion. Nu este tristă situaţia de la Dinamo, este un dezastru, aproape o catastrofă. Sunt acestea două cluburi, Steaua şi Dinamo, care au dat glorie peste 50 de ani„, a spus Ţiriac, citat de Agerpress.

Țiriac a comentat şi posibilitatea revenirii antrenorului Mircea Lucescu la Dinamo, din 2024, odată cu reconstruirea stadionului.

„2024, nu 2240. Bine, domnul Lucescu are dreptul să facă ce doreşte dumnealui, sau ce îi place cel mai mult, însă mă întreb dacă domnul Lucescu, la cei 60 de ani ai săi pe care îi are, nu se gândeşte oarecum să îşi ia şi două-trei ore libere pe zi„, a mai spus fostul mare sportiv.

Reclamă

Dinamo se confruntă de mai mult timp cu mari probleme financiare, fiind susţinută în mare parte de către suporterii din programul DBB. Clubul se află la a doua insolvență din ultimii opt ani.

În ultima etapă a play-out-ului Ligii I, Dinamo a remizat vineri seara, cu UTA Arad, scor 1-1, pe teren propriu şi ocupă locul 8 în clasament fiind nevoită să joace barajul de menţinere pe prima scenă.

Dusan Uhrin: „Avem probleme mari!”

Dusan Uhrin a catalogat drept „catastrofal” sezonul făcut de formația dinamovistă. Antrenorul din Ștefan cel Mare a ajuns la căpătul puterilor înaintea duelurilor decisive de la baraj.

Reclamă 4 / 0/3

„Pentru Dinamo, catastrofă! Asta pentru că jucăm acest baraj și eu cred că această echipă ar fi putut evolua mai bine. Pentru mine, a fost dificil, pentru că Dinamo, ca și club, are o mulțime de probleme.

Aici avem o mulțime de probleme, mai avem câteva zile să ne concentrăm la acest baraj și să vedem ce se întâmplă. Trebuie să întrebați conducerea despre probleme, nu pe mine, dar sigur avem unele probleme.

Nu am vorbit cu nimeni până acum despe asta (n.r. – referitor la bani). Domnul Zăvăleanu ne-a spus că nu vom avea bani și este o mică problemă. Nu știu dacă pentru mine, dar pentru Dinamo cu siguranță e o problemă. Jucătorii s-au concentrat la antrenament, nu s-a întâmplat nimic”, a spus Dusan Uhrin, după meci, conform digisport.ro. 

Mircea Lucescu va reveni la Dinamo

Mircea Lucescu a fost prezent la evenimentul special organizat miercuri de CS Dinamo, cu ocazia împlinii a 74 de ani de existență a clubului. „Il Luce” a făcut o promisiune răsunătoare, spunând că va reveni la Dinamo pe o poziție de sfătuitor atunci când stadionul de 25.000 de locuri va fi construit.

„Vă promit că mă întorc şi vom avea şi echipă dacă vom avea stadion. Ca antrenor nu cred, dar sfătuitor pot să fiu! Am revenit pe Dinamo într-un moment extraordinar pe care mi-l doream de mult, construirea unui nou stadion.

Inima mea, sufletul meu, rămân legate de Dinamo, de acest stadion care mi-a adus atâtea satisfacţii mie şi suporterilor noştri. Îmi doresc din tot sufletul ca acele vremuri să revină şi un pas este construirea unui nou stadion. Pentru că asta va însemna foarte mult în performanţele ulterioare ale acestui club. Voi fi alături de cei care vor face tot pentru a readuce în prim plan istoria clubului Dinamo.”, a spus Mircea Lucescu.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și