Închide meniul
Foto

Ion Ţiriac, în stare de şoc: „Pe mine mă stupefiază!” Miliardarul român, răvăşit

Publicat: 2 septembrie 2022, 17:59 / Actualizat: 2 septembrie 2022, 19:29

Englezii, şocaţi când au aflat ce avere are Ion Ţiriac

Englezii, şocaţi când au aflat ce avere are Ion Ţiriac

Ion Ţiriac, în timpul unui eveniment / Hepta

  • Ion Ţiriac, în stare de şoc
  • Chefi la cuțite și mai ascuțite. Premiera Sezonului 10 este Duminică, ora 20.00, Luni, Marți și Miercuri 20.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ion Ţiriac, în stare de şoc. Miliardarul român a dezvăluit care este lucrul care îl şochează în zilele noastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac e de părere că implicarea tehnologiei în educaţia copiiilor nu este un lucru benefic. Mai mult, miliardarul român e şocat de lipsa de reacţie a societăţii cu privire la cât de mult stau copiii şi adolescenţii pe tablete şi telefoane.

Afirmaţia a fost făcută de miliardarul român în cadrul unui răspuns complex la întrebarea „Ce își mai poate dori acum domnul Ion Țiriac?”.

Reclamă

Ion Ţiriac, în stare de şoc. Imaginea care l-a răvăşit pe miliardar

Întrebarea e foarte complexă și complicată. Totdeauna am spus că eu m-am simțit foarte bogat în ziua când am intrat în restaurant și nu m-am mai uitat la prețurile din meniu și așa mai departe. Noi venim dintr-o altă generație care este foarte dificil și aproape imposibil, ca să spun cum am trăit noi, în special în anii imediat după război, eu în special, că Ilie Năstase e ceva mai tânăr, dar și pe vremea noastră de jucători de tenis amatori, profesioniști, cam acolo eram.

Erau alte vremuri, nu era nici o sutime din premiile care sunt astăzi, de fapt nu erau premii deloc în bani. Deci, venind înapoi, ce îmi doresc eu: vreau un pic de sănătate, dacă se poate, și puțină liniște, că în special în timpurile astea este greu de obținut. Societatea s-a schimbat: te duci la un restaurant, ai un copil de un an și un jumătate într-un scaun şi i-a dat mămica o tabletă, derulează cu degetul deja și nu mai plânge.

Reclamă

Și el rămâne cu tableta până are 14-15 ani, o să fie erou la fizică, la matematică, la nu știu ce, dar se împiedică când merge pe stradă, iar treaba asta nu o vede nimeni, pe mine mă stupefiază„, a spus Ion Ţiriac într-un interviu acordat antena3.ro.

Ion Ţiriac a vorbit despre „singurele plăceri” din viața lui

Ion Ţiriac a dezvăluit care sunt „singurele plăceri” pe care le mai are după ce a împlinit 83 de ani. Fostul mare jucător de tenis a investit o avere pentru locul în care se relaxează între două și trei săptămâni, în încercarea de a uita de afaceri.

Țiriac și-a cumpărat însă, pe durata pandemiei, un domeniu de senzație în „inima” Africii. Jurnaliștii de la evz.ro au dezvăluit că omul de afaceri a achitat 5.5 milioane de euro pentru a cumpăra un resort, în Namibia, de la o familie de elvețieni. A achitat alte 2 milioane de euro în extinderea unui lac natural din zonă.

Reclamă 4 / 0/3

Acum, Ion Țiriac a recunoscut că în vila sa din Namibia își petrece timpul liber (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Este locul în care își găsește liniștea. Pentru Ion Ţiriac acestea sunt „singurele plăceri”.

(Reporter: Mai există timp liber pentru domnul Ion Țiriac?) Singurele mele plăceri sunt cele cu Africa acum, pentru că stau acolo la mine acasă, în Namibia. Acum mă duc și iar stau probabil 2-3 săptămâni acolo. Aș vrea să fug de tot: și de fundație, și de construcții și de absolut tot, dar este foarte greu dacă te-ai obișnuit în ritmul ăsta„, a declarat Ion Țiriac pentru antena3.ro.

Țiriac șochează: „Acesta e singurul lux pe care mi-l permit!”

Miliardarul Ion Țiriac are o avere uriașă, care îl propulsează pe locul 4 în clasamentul Forbes al celor mai bogați români. Fostul jucător de tenis are aproximativ 1.4 miliarde de dolari și este depășit numai de Daniel Dines (1.9 miliarde de dolari), Ion Stoica (1.6 miliarde de dolari) și Matei Zaharia (1.6 miliarde de dolari).

Omul de afaceri este pilot și a înființat încă din 1997 o companie aviatică. Flota proprie deține trei aeronave și un elicopter. Țiriac a dezvăluit că această pasiune vine la „pachet” cu costuri pe măsură.

Vorbind de avioane, e singurul lux care mi-l permit în lumea şi fără de care n-aș putea să fiu astăzi în Italia, poimâine în Germania, pe urmă mă duc în Spania. Ăsta e singurul lux, că cu bicicleta nu pot să mă duc, trotinete cu motor nu erau pe vremea mea, așa că nici cu aia nu știu cum să umblu„, a declarat Ion Țiriac.

Țiriac a împlinit 83 de ani în luna mai. Vârsta nu îl împiedică să stea la manșa avioanelor pe care le deține. Se pare că chiar el pilotează și avionul cu care ajunge în Namibia, la resortul de milioane de euro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Diverse • 28 mart., 19:57
FOTO
„Cu bicicleta nu am cum” Ion Ţiriac a dezvăluit motivul pentru care a ajuns să piloteze avioane la peste 80 de ani!
"Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!" Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare
Diverse • 26 mart., 8:32
„Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!” Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare care valorează milioane de euro
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani
Diverse • 22 mart., 14:39
FOTO
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani: „Şi încă cum!”
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo
Liga 1 • 20 mart., 18:10
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo: „Are suficiente resurse”! Ce a spus de retrogradare