Închide meniul
Foto

Ion Ţiriac, întâlnire în secret cu cea mai bogată româncă. Ce se întâmplă. Imaginile surprinse de paparazzi

Publicat: 8 aprilie 2023, 9:32

Reclamă
Ion Ţiriac, întâlnire în secret cu cea mai bogată româncă. Ce se întâmplă. Imaginile surprinse de paparazzi

Ion Ţiriac a avut o întâlnire în secret cu cea mai bogată româncă

Ion Ţiriac, în tribună la un meci de tenis / Profimediaimages

Ion Ţiriac (83 de ani) a avut o întâlnire în secret cu cea mai bogată româncă. Miliardarul român i-a aşteptat chiar pe aeroport pe Romina Gingaşu (32 de ani) şi pe soţul acesteia, Piero Ferrari (77 de ani), cel care este fiul celebrului fondator al mărcii Ferrari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu o avere estimată de forbes.com la 2.1 miliarde de dolari, Ion Ţiriac are o relaţie de prietenie cu Romina şi Piero. S-a întâlnit cu ei şi anul trecut, atunci când i-a chemat să îi vadă colecţia spectaculoasă de maşini. Impresionaţi de ceea ce au văzut, cei doi au decis să revină la Bucureşti.

Ion Ţiriac a avut o întâlnire în secret cu cea mai bogată româncă

Potrivit cancan.ro, Piero Ferrari şi Romina Gingaşu au ajuns vineri în Capitală cu un avion privat. Au fost luaţi în primire de fostul mare jucător de tenis. Chiar dacă Ion Ţiriac s-a ferit să fie văzut, acesta a fost fotografiat de paparazzi alături de invitaţii lui (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Ţiriac i-a dus să ia prânzul la unul dintre restaurantele de fiţe din Bucureşti. Sursa citată anterior anunţă că moştenitorul imperiului Ferrari şi soţia lui româncă vor rămâne să petreacă Paştele Catolic alături de Ion Ţiriac.

Piero Ferrari are o avere estimată la 5.7 miliarde de dolari. S-a căsătorit cu Romina Gingaşu în 2021, după o relaţie de un deceniu, şi a transformat-o astfel în cea mai bogată româncă!

Reclamă

Romina Gingașu a dezvăluit că până să-l cunoască pe Pierro Ferrari, reprezenta un brand de avioane de lux. Aceasta a dezvăluit că singurul român care-și permite să cumpere de la compania la care ea a lucrat în trecut este Ion Țiriac.

De altfel, Romina Gingașu a dezvăluit că Ion Țiriac deține un avion al brand-ului pe care îl reprezenta. Avionul l-a costat pe miliardarul român suma colosală de 30 de milioane de euro, și reprezintă cel mai scump avion din România.

Singurul român care deține un Bombardier este domnul Țiriac. Și este singurul român care își permite. Restul, scuze… Din punct de vedere financiar, legal”, a declarat Romina Gingașu, potrivit gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul lui Ferrari a vizitat colecţia lui Ion Ţiriac

Patronul lui Ferrari se simte ca acasă la Bucureşti. În luna august a anului trecut, Piero Ferrari şi Romina Gingaşu au admirat colecţia de maşini a lui Ion Ţiriac. Fostul mare jucător de tenis are 22 de maşini de la celebrul producător italian!

Este un excelent om de afaceri (n.r. Ion Ţiriac), dar poate fi şi foarte amuzant, dacă vrea„, a declarat Piero Ferrari.

În colecţia lui Ion Tiriac, Piero Ferrari a găsit şi o maşina specială pentru el. Este vorba despre faimosul F40, lansat în urmă cu 35 de ani de tatal lui, legendarul Enzo Ferrari.

E ultima maşină pe care tatăl meu a prezentat-o pentru presă şi clienţi. A murit un an mai târziu„, a precizat patronul Ferrari.

Piero Ferrari e impresionat de David Popovici, vitezomanul apelor: „Nu îţi trebuie cea mai bună maşină, îţi trebuie cel mai bun corp„. Şi Simona Halep îi place magnatului italian.

Simona Halep, desigur! Mă uit când joacă la turnee„, a recunoscut Piero.

Patronul Ferrari este căsătorit cu Romina Gingaşu. Frumoasa româncă i-a făcut acum o declaraţie de dragoste.

Reclamă

Viaţa mea s-a schimbat, alături de tine. Şi o spun public acum! Sunt aici şi nu plec nicăieri!„, i-a mărturisit Romina.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și