Închide meniul

Ion Ţiriac, investiţie de proporţii în Timişoara! Ce vrea să facă în locul fostului abator al oraşului

Antena Sport Publicat: 12 august 2020, 11:19 / Actualizat: 13 decembrie 2022, 16:34

Reclamă
Ion Ţiriac, investiţie de proporţii în Timişoara! Ce vrea să facă în locul fostului abator al oraşului

Bestimage / JACOVIDES-MOREAU via Hepta

Ion Ţiriac

Ion Ţiriac pune la cale o investiţie de proporţii în Timişoara! Ce vrea să facă în locul fostului abator. Ion Ţiriac e gata de noi investiţii de milioane în timpul pandemiei. Astfel, un grup spaniol de investiţii ce face parte dintr-o firmă a lui Ion Ţiriac, a demarat realizarea unui proiect imobiliar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Abandonat din cauza crizei economice, proiectul unor investitori spanioli de a deschide la Timişoara un mall, alături de omul de afaceri Ion Ţiriac, a fost regândit.

Ion Ţiriac, investiţie de proporţii în Timişoara! Ce vrea să facă în locul fostului abator

Astfel în locaţia unde se află fostul Abator al oraşului, situat pe bulevardul Eroilor de la Tisa, monument istoric, se va construi un cartier rezidenţial. Clădirile care fac parte din acest ansamblu care figurează pe Lista monumentelor istorice din judeţul Timiş, acestea neputând fi demolate.

Proprietarul actual al Abatorului este grupul spaniol Goldale Real Estate, componentă a grupului de firme a omului de afaceri Ion Ţiriac.

Goldale Real Estate a demarat realizarea unui nou PUZ, cu câteva modificări faţă de cel vechi. Este vorba de realizarea unui proiect imobiliar mixt – locuire colectivă, comerţ, servicii, hotel şi birouri – care va cuprinde mai multe clădiri, blocuri rezidenţiale, parcări subtarene pe două niveluri, dar şi restaurarea clădirii monument istoric şi crearea de spatii verzi, scrie ziuadevest.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și