Închide meniul

Ion Ţiriac nu uită de marea sa dragoste! Ce a putut să facă miliardarul român

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 august 2022, 9:16

Ion Ţiriac nu uită de marea sa dragoste! Ce a putut să facă miliardarul român

Ion Ţiriac a făcut dezvăluiri rare despre sora sa mai mică

Ion Ţiriac, în timpul unui eveniment / Hepta

Ion Ţiriac nu uită de marea sa dragoste, Dinamo! Miliardarul român i-a făcut o vizită lui Nicolae Ciucă, prim-ministrul României. Cei doi au vorbit amical despre situaţia dezastruoasă în care se află clubul de suflet al lui Ţiriac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clubul din Ştefan cel Mare a retrogradat pentru prima oară în istoria de 74 de ani. Totuşi, administratorul special Vlad Iacob anunţă că vor urma transferuri de promovare la Dinamo.

Ion Ţiriac nu uită de marea sa dragoste, Dinamo

„Foarte curios… când l-am cunoscut pe domnul prim-ministru (n.r. – Nicolae Ciucă), căruia îi mulțumesc că mi-a făcut favoarea să mă primească imediat la dumnealui, mi-a și spus: «Domnu’ Țiriac, vedeți că eu sunt general de armată, eu sunt cu Steaua, nu cu Dinamo, ca dumneata».

I-am spus: «Domnu’ general, să dea Dumnezeu să vă țină Steaua încă vreo 50 de ani, dar vedeți cum faceți și cu Dinamo, să-i mai băgați ceva pe sub fund, ca să stea, pentru că din ăștia doi (n.r. – CSA Steaua și CS Dinamo) mi-au ieșit 99% din campionii olimpici și mondiali la toate sporturile».

Treaba cu Dinamo e o treabă tristă (…). Acolo, ba că sunt afecționații (n.r. – suporterii), pe vremuri îi numeam chibiți, ba că sunt ăștia care hotărăsc, ba că sunt ceilalți care hotărăsc, ba că se vinde, ba că se cumpără… bă, dar școala de copii unde e? Dacă noi aveam nu multe, ci 50 de academii precum cea a lui Hagi, gândește-te dumneata…unde eram?”, a spus Ţiriac, citat de gsp.ro.

Reclamă

Ion Ţiriac: Am fost milițian, am mâncat o pâine de acolo 20 de ani

În luna aprilie, Ion Ţiriac susţinea că nu poate ajuta clubul aflat pe marginea prăpastiei.

”Cum să o ajut? Nu-mi permit să spun că fac echipă la Dinamo cum nu mi-am permis să spun că fac echipa națională în ’72, când voiau să fiu ministru al sportului.

Nu știam să fac o echipă! Dar ce vreau să vă spun este că nu pot să mă bag la fotbal, este o altă meserie! Nu înțeleg cum am ajuns și la fotbal în halul ăsta, nu înțeleg. Mă doare rău de tot! Am fost milițian, am mâncat o pâine de acolo 20 de ani”, spunea, în primăvară, miliardarul român, pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo, aproape să transfere cinci jucători. Anunţul lui Vlad Iacob

Dinamo ţinteşte să transfere alţi cinci jucători, în această vară. Anunţul a fost făcut de Vlad Iacob, care mărturiseşte că se caută întăriri şi pentru postul de portar. În prima rundă, titular în poarta „câinilor” a fost Denis Oncescu, în vârstă de doar 17 ani.

Totodată, administratorul special al lui Dinamo a mai declarat că unul dintre următoarele transferuri ce se vor oficializa ar putea fi utilizat de Ovidiu Burcă în următoarea partidă, cea cu Oţelul Galaţi.

„Vor mai veni jucători, e nevoie de întăriri. Ne dorim în jur de 4-5 fotbaliști. Până la următorul meci, poate unul dintre ei va fi apt.

Știu că Oncescu a generat câteva emoții în rândul suporterilor și conducerii în primele minute, el urmează să împlinească 18 ani, e foarte tânăr, joacă pentru prima dată în carieră cu atâția fani în spate.

E un portar cu calități deosebite care sper că va evolua cât mai mult la prima echipă. Dar, da, ne gândim să acoperim și postul de portar”, a declarat Vlad Iacob, pentru Radio Dinamo 1948.

În această vară, Dinamo a transferat 10 jucători. Printre aceştia se numără Valentin Lazăr, Neluţ Roşu şi Bogdan Gavrilă.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și