Închide meniul

Dinamo, aproape să transfere cinci jucători. Anunţul lui Vlad Iacob: „E nevoie de întăriri”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 august 2022, 22:02

Dinamo, aproape să transfere cinci jucători. Anunţul lui Vlad Iacob: „E nevoie de întăriri

Veşti bune pentru Dinamo, înaintea duelului cu CSA Steaua

Jucătorii lui Dinamo şi antrenorul Ovidiu Burcă, după meciul cu Progresul Spartac/ Hepta

Dinamo este aproape de a transfera alţi 5 jucători, după cum anunţă Vlad Iacob. Administratorul special al clubului din Ştefan cel Mare declară că este nevoie de întăriri, după debutul în Liga a 2-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a debutat în noul sezon de Liga a 2-a, primul din istoria de 74 de ani a clubului. Trupa lui Ovidiu Burcă a învins-o pe Progresul Spartac, scor 1-0, şi se pregăteşte de duelul cu Oţelul Galaţi.

Dinamo, aproape să transfere cinci jucători. Anunţul lui Vlad Iacob

Dinamo ţinteşte să transfere alţi cinci jucători, în această vară. Anunţul a fost făcut de Vlad Iacob, care mărturiseşte că se caută întăriri şi pentru postul de portar. În prima rundă, titular în poarta „câinilor” a fost Denis Oncescu, în vârstă de doar 17 ani.

Totodată, administratorul special al lui Dinamo a mai declarat că unul dintre următoarele transferuri ce se vor oficializa ar putea fi utilizat de Ovidiu Burcă în următoarea partidă, cea cu Oţelul Galaţi.

„Vor mai veni jucători, e nevoie de întăriri. Ne dorim în jur de 4-5 fotbaliști. Până la următorul meci, poate unul dintre ei va fi apt.

Reclamă

Știu că Oncescu a generat câteva emoții în rândul suporterilor și conducerii în primele minute, el urmează să împlinească 18 ani, e foarte tânăr, joacă pentru prima dată în carieră cu atâția fani în spate.

E un portar cu calități deosebite care sper că va evolua cât mai mult la prima echipă. Dar, da, ne gândim să acoperim și postul de portar”, a declarat Vlad Iacob, pentru Radio Dinamo 1948.

În această vară, Dinamo a transferat 10 jucători. Printre aceştia se numără Valentin Lazăr, Neluţ Roşu şi Bogdan Gavrilă.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo a anunţat unde va juca partida cu Oţelul Galaţi

Dinamo îşi va disputa prima partidă de pe teren propriu din noul sezon de Liga a 2-a tot pe arena din Clinceni, după cum anunţă oficialii clubului roş-alb. Vlad Iacob, administratorul special al echipei, a declarat că pe stadionul Arcul de Triumf se schimbă gazonul, şi acesta este motivul pentru care „câinii” au fost nevoiţi să apeleze la varianta Clinceni.

„Primul meci pe teren propriu în acest sezon competițional, Dinamo 1948 vs Oțelul Galați în Liga 2, se va disputa pe Arena Clinceni, a anunțat administratorul special Vlad Iacob pentru site-ul oficial al clubului, dinamo1948.ro.

‘Ne-am dorit, la fel ca toți suporterii dinamoviști, să jucăm pe noua arenă ‘Arcul de Triumf’, însă suntem obligați să programăm următoarele două meciuri pe un alt stadion. Motivul? Administratorii ‘Arcului de Triumf’ au decis înlocuirea suprafeței de joc în această perioadă. Stadionul Dinamo nu este omologat și are multe probleme: gazon, vestiare și sute de scaune distruse. În aceste condiții, am decis împreună cu staful tehnic al echipei noastre să jucăm la Clinceni. Le mulțumim autorităților locale că susțin prezența dinamoviștilor la Clinceni’, a declarat Vlad Iacob.

Abonamentele emise de Dinamo 1948 pentru stadionul ‘Arcul de Triumf’ sunt valabile, cu loc corespondent, pe Arena Clinceni”, a transmis cei de la Dinamo, pe Facebook.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 19:01 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia. Echipele de start 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior Vezi toate știrile
Citește și