Închide meniul

Ion Țiriac, schimbare de look la 82 de ani! Apariție inedită a magnatului român

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 ianuarie 2022, 8:55

Ion Țiriac, schimbare de look la 82 de ani! Apariție inedită a magnatului român

Motivele din spatele divorţului prin care a trecut Ion Ţiriac. Soţia l-ar fi înşelat cu doi bărbaţi

Ion Ţiriac a fost căsătorit o singură dată / Hepta

Ion Țiriac a apărut într-un dialog cu regizorul Tudor Giurgiu, în cadrul filmului documentar „Nasty”, dedicat lui Ilie Năstase. În imagini, Ion Țiriac apare îmbrăcat într-un sacou grena, poartă cravată albastră și pantaloni gri petrol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Țiriac, schimbare de look la 82 de ani

Spre deosebire de cum erau fanii obișnuiți să-l vadă, Țiriac a renunțat la celebri săi ochelari pentru documentar. În plus, magnatul este tuns foarte scurt, iar barba și mustața sunt complet albe.

Sursa: click.ro
Sursa: click.ro
Citește și:

Sophie Ayad, marea iubire a lui Ion Ţiriac

Sophie Ayad şi Ion Ţiriac s-au cunoscut în 1994, pe când miliardarul român era rezident în Germania şi era proprietarul turneelor de tenis de la Hanovra, Stuttgart şi Essen. Sophie lucra atunci pentru revista Bunte şi a trăit 9 ani o poveste de iubire cu cel care era cu mult mai în vârstă decât ea.

Jurnalista din Egipt a păstrat o relaţie bună cu miliardarul român. În urmă cu doi ani a şi vorbit despre rolul pe care l-a avut Ion Ţiriac în viaţa ei.

Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și cei trei copii ai mei.
Citeşte întreaga ştire: Interviu în premieră cu Sophie Ayad, despre viața alături de Ion Țiriac. „Nu regret nimic. Regretele sunt pentru cei care se dau bătuți.

Reclamă

Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri… Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire„, a declarat Sophie Ayad, la sfârşitul anului 2019, pentru libertatea.ro.

Ion Ţiriac are o avere uriaşă, dar este la mare distanţă de cel mai bogat român

Daniel Dines rămâne pe primul loc în topul celor mai bogaţi români. Conform celor de la Forbes, acesta are o avere estimată la 5,5 miliarde de dolari (22,2 miliarde de lei).

Ion Țiriac a ajuns pe locul 3 în topul celor mai bogați români, conform celor de la Forbes România. Are o avere de 1,23 miliarde de euro. Pe locul 2 în topul celor mai bogaţi români se află fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl, cu o avere estimată 1,9 miliarde de dolari (8,9 miliarde de lei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ion Țiriac, schimbare de look la 82 de ani
  • Apariție inedită a magnatului român

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și