Închide meniul

Ion Ţiriac surprinde pe toată lumea! Cu cine a fost văzut magnatul. Imaginile care i-au lăsat mască pe toţi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 septembrie 2021, 9:20

Ion Ţiriac punctează în afaceri, dar şi în viaţa personală. Ajuns la o vârstă venerabilă, magnatul nu se dezminte. A fost surprins alături de o brunetă fabuloasă. S-a aflat şi cine este aceasta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac are o nouă relaţie?

Ion Ţiriac a fost surprins alături de o brunetă superbă după ce a încheiat idila cu fosta gimnastă Irina Deleanu, Ion Țiriac ar fi început o relație cu altă femeie pe nume Teodora. De curând, Ion Țiriac a fost văzut în compania acesteia, la un restaurant de lux din nordul Capitalei.

Femeia alături de care Țiriac a ieșit la masă este chiar noua lui cucerire, Teodora. Conform celor de la mediaFlux.ro, Țiriac a fost escortat de o echipă de securitate care a avut grijă să îi țină pe curioși la distanță.

Conform celor prezenți în localul respectiv, Țiriac ar fi venit cu o super limuzină, un Lamborghini Urus Graphite Capsule, al cărei preț de catalog pornește de la 240.000 de euro.

Reclamă

Ion Ţiriac, acuzat de o fostă iubită

Ion Țiriac a încercat, pe cât posibil, să-şi ţină viaţa personală departe de ochii curioșilor. Puținele informații despre viața privată a miliardarului se cunosc din cărțile de memorii scrise de Adriana Ichim, o fostă iubită a miliardarului. Adriana Ichim a fost un manechin de succes în țara noastră. La începutul anilor 1990, Adriana Ichim a avut o relație cu Ion Țiriac.

În memoriile sale, Adriana Ichim i-a dedicat lui Ion Țiriac peste 100 de pagini. Aceasta povestea că Țiriac era un iubit pasional dar foarte rece, atunci când era vorba despre iubire.

„El e un om rece, un om care nu ştie să iubească, un om care are o mentalitate ţărănească. Femeia trebuie să stea unde o pui şi să aştepte. Asta e părerea lui despre femeie: să-ţi facă de mâncare, eventual, să-ţi facă şi un masaj”, a dezvăluit Adriana Ichim.

Reclamă 4 / 0/3

Făcând referire la sentimentele care au fost între ea și Țiriac, adriana Ichim povestește că fostul tenismen nu știe să iubească cu adevărat.

„Are o mică capacitate de iubire. Relaţia noastră a fost între avioane, în Europa, ne vedeam la Paris, la Monte Carlo. Ăsta nu e un om care poate să aibă o femeie lângă el, nu suportă. Mi-am dat seama că în nici una din nopţile pe care le-a petrecut cu mine nu m-a iubit. El este o persoană rece, o persoană distantă. Eu l-am iubit, el pe mine nu”, a scris Adriana Ichim.

Recomandări

Ion Ţiriac are o nouă iubită

Cine este noua iubită a magnatului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și