Închide meniul

Simona Halep, anunţ după eliminarea de la US Open. Când va reveni pe teren şi cât timp îşi doreşte să mai joace tenis! Sfatul primit de la Ion Ţiriac

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 septembrie 2021, 18:08

Simona Halep, anunţ după eliminarea de la US Open. Când va reveni pe teren şi cât timp îşi doreşte să mai joace tenis! Sfatul primit de la Ion Ţiriac

Profimediaimages

  • Simona Halep, eliminată din optimi de la US Open 2021
  • Cât timp mai este dispusă să joace tenis

Halep a anunţat că este mulţumită de parcursul avut în turneul de Grand Slam, în condiţiile în care s-a confruntat cu mari probleme medicale în acest an. Campioana noastră asigură că a scăpat de accidentări şi este pregătită să încheie sezonul în forţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, hotărâtă să revină rapid în circuitul WTA

Sunt mulţumită de ceea ce am făcut, mai ales după o pauză atât de lungă. Niciodată nu am stat mai mult de 3-4 luni fără meciuri oficiale. Fizic sunt bine, nu mai am nicio accidentare. Am avut la Cincinatti o mică ruptură la muşchiul de la picior, dar n-a fost foarte gravă… după câteva zile de pauză am putut să joc bandajată„, a declarat Simona Halep pe aeroport.

Simona Halep urmează să se căsătorească săptămâna viitoare, dar nu are timp să plece în luna de miere. Îşi doreşte să fie în cea mai bună formă la Indian Wells, turneu care se va disputa între 6 şi 17 octombrie.

Reclamă

Voi avea câteva zile de pauză şi voi continua antrenamentele. Am zis că o să o las mai moale în sensul că nu vreau să forţez acum, după ce mi-am revenit. (Reporter: Mergi la Indian Wells?) Normal, da!

A fost greu să joc pe hard şi mai ales la cel mai înalt nivel în tenis. Am avut meciuri foarte grele, le-am simţit de la început, de la turneul din Canada„, a mai spus Simona.

Reclamă

„Simo” a dezvăluit şi ce sfat preţios i-a oferit Ion Ţiriac. Halep asigură că nu ia în calcul să se retragă prea curând.

Am vorbit cu domnul Ţiriac şi ce spune dânsul despre 6 luni de pauză este pauză activă, adică să mă antrenez mult şi să şi joc meciuri. Aşa că voi încerca să joc cât se poate de mult anul acesta, ce a mai ramas, şi să mă pregătesc mai mult decât înainte. Trebuie un pic mai multă atenţie. Îmi doresc să mai joc câțiva ani la cel mai înalt nivel. Accidentările m-au oprit anul acesta„, a reacţionat Halep.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
"Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!" Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare
Diverse • 26 mart., 8:32
„Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!” Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare care valorează milioane de euro