Închide meniul

Irina Deleanu, dezvăluiri şocante din scandalul care a zguduit gimnastica românească: „Jalnic!”

Publicat: 10 octombrie 2024, 17:57

Reclamă
Irina Deleanu, dezvăluiri şocante din scandalul care a zguduit gimnastica românească: „Jalnic!

Irina Deleanu, dezvăluiri şocante din scandalul care a zguduit gimnastica românească

Irina Deleanu/ Instagram

Irina Deleanu a făcut dezvăluiri şocante, după scandalul care a zguduit gimnastica ritmică românească. Fosta sportivă a dat cărţile pe faţă, după ce a fost acuzată de tatăl unei gimnaste de abuz verbal şi psihic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Concret, într-o scrisoare adresată COSR şi ANS, tatăl lui Annaliese Drăgan a transmis că Irina Deleanu ar fi abuzat verbal tinerele gimnaste. Lucian Drăgan a notat că şefa Federaţiei de Gimnastică Ritmică a supus-o pe fiica sa la „abuzuri neîncetate, numind-o cu apelative degradante şi făcând-o de ruşine”.

Irina Deleanu, dezvăluiri şocante din scandalul care a zguduit gimnastica românească

După aceste acuzaţii incredibile, Irina Deleanu şi-a exprimat şi ea punctul de vedere. Aceasta a negat tot ceea ce a relatat tatăl lui Annaliese Drăgan, dezvăluind ce discuţii avea cu mama gimnastei.

Irina Deleanu a fost acuzată că a jignit-o pe Annaliese Drăgan, însă s-a apărat spunând chiar că mama gimnastei o încuraja să-i transmită astfel de mesaje tinerei sportive.

Totodată, Irina Deleanu a transmis că a fost alături de Annaliese Drăgan la Jocurile Olimpice, încurajând-o înaintea probelor la care a luat startul.

Reclamă
Reclamă

„Sunt multe lucruri care nu sunt adevărate. Încep prin a-mi exprima mâhnirea că s-a ajuns într-o astfel de situație în care se amestecă multe informații false. E fix invers: mama ei îmi trimitea mesaje, le atașez acestui punct de vedere, că trebuie să slăbească 6-7 kilograme.

Eu ziceam că mai puțin, iar ea îmi transmitea prin WhattsUp să-i spun că arată ca vaca. Eu nu făceam așa ceva, stăteam cu ea de vorbă, eram drăguță și răbdătoare și o încurajam să slăbească. Am promovat-o pe Facebook, am fost alături de ea tot timpul.

Irina Deleanu: „Nu au existat reproşuri!”

Chiar i-am zis la un moment dat: Hai Annelise să ținem regim, că nu vreau să-ți spun cum a zis mama ta! Iar eu sunt acuzată acum că i-am zis că arată ca vaca? Jalnic.

Reclamă

Vizavi de antrenamente și de competiții la JO Paris există un termen tehnic numit modelare, la Paris încălzirea a început la ora 8:30 și concursul s-a terminat la ora 18.

Celelalte competitoare, campioane olimpice și mondiale, se antrenează 10-12 ore, concurenta noastră doar 4-6 ore fiindcă atât era potențialul. Am înțeles asta și nu au fost reproșuri.

După ce s-a terminat Paris 2024 nu a dat niciun semn de viață. La finalul competiției de la Paris s-a încheiat un ciclu olimpic, iar loturile olimpice erau la final”, a declarat Irina Deleanu, conform prosport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:43

Adevăratul motiv pentru care Kylian Mbappe nu a fost convocat la naţionala Franţei. „A fost decizia mea”

19:41

„Moştenirea ta va rămâne pentru totdeauna!” Novak Djokovic, mesaj emoţionant după ce Rafael Nadal şi-a anunţat retragerea

19:33

VIDEO„Prietene! Finish!” Marius Șumudică, reacție de senzație în presa din Egipt! Mesaj direct pentru Zamalek, despre cazul Boupendza

19:14

FCSB, anunţ de ultim moment despre duelul cu Rangers! Când vor fi puse în vânzare biletele: „Interesul e foarte mare!”

19:11

„A fost un exemplu!” Carlos Alcaraz, discurs emoționant după ce Rafael Nadal și-a anunțat retragerea: „Îți mulțumesc!”

18:43

Jules Kounde, mesaj dur pentru jurnaliştii care au criticat modul în care se îmbracă fotbaliştii din lotul Franţei. ”Vă promit”

1 Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoţienii au făcut anunţul, după revenirea „Prinţului” la prima echipă 2 EXCLUSIVIon Țiriac este internat în spital, la Viena! Care e starea de sănătate a miliardarului 3 „Eu nu sunt milogul nimănui!” Cristi Săpunaru a răbufnit: „Ce, bă, nu îţi ajunge?! Sunt extrem de afectat!” 4 Jurgen Klopp revine în fotbal. Surpriză uriaşă: ce post a acceptat după despărţirea de Liverpool 5 Joan Laporta, ofertă uriașă pentru Gică Popescu și Gică Hagi. „Baciul” a dezvăluit totul: „Am discutat cu el!” 6 Lewis Hamilton nu va pilota monopostul Ferrari la testele din decembrie! Motivul pentru care Mercedes se opune
Citește și