Închide meniul
Foto

„Iubirea mea”. Anamaria Prodan a uitat de scandalul cu Laurențiu Reghecampf și amanta sa și a postat imagini cu marea ei dragoste: „Te iubesc enorm!”. Mii de oameni au reacţionat imediat

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 decembrie 2021, 20:03 / Actualizat: 25 decembrie 2021, 19:08

„Iubirea mea”. Anamaria Prodan a uitat de scandalul cu Laurențiu Reghecampf și amanta sa și a postat imagini cu marea ei dragoste: „Te iubesc enorm!”. Mii de oameni au reacţionat imediat

Anamaria Prodan, mesaj superb pentru Sarah Dumitrescu

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan se mândreşte cu fiica ei cea mică, Sarah Dumitrescu. Tânăra de 21 de ani calcă pe urmele tatălui ei şi joacă baschet în Statele Unite, pentru Cal Poly.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, mesaj impresionant: „Te iubesc enorm!”

Celebrul impresar tocmai a postat un mesaj spectaculos pentru fiica ei. „Iubirea mea, Sarah! E îngerul meu. Sunt mândră de fiica mea. Te iubesc enorm!„, a reacţionat Anamaria Prodan.

View this post on Instagram


A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Peste 10.000 de oameni au reacţionat în mai puţin de trei ore. Aceştia au apreciat cele postarea cu cele două poze în care apare Sarah Dumitrescu.

Reclamă

Anamaria Prodan, hotărâtă să se mute din ţară

Anamaria a şi dezvăluit că este pregătită să îşi caute fericirea în afara României. Este hotărâtă să se mute în Statele Unite, alături de copiii ei.

Noi o să ne mutăm în America, dar o să stăm și la Dubai. Bebe (n.r. – Laurențiu Reghecampf junior, pe care membrii familiei îl alintă Bebeto) o să meargă pe urmele surorilor lui, care la 14 ani au făcut boarding school în America.

El își dorește să plece pentru că lumea e rea, copiii sunt răi, oamenii vorbesc, așa că mai bine pleacă. Vrem să trăim frumos, fără să dăm peste niște neaveniți fără școală, care vin să comenteze”, a declarat Anamaria Prodan, după ce Laurenţiu Reghecampf i-a cerut divorţul.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Sarah Dumitrescu nu a vrut să creadă că Laurenţiu Reghecampf are o amantă

Fiica cea mică a Anamariei Prodan nici nu şi-a dorit să audă că mama ei a fost înşelată de Laurenţiu Reghecampf. Asigura că nu se pune problema ca tatăl ei vitreg să aibă vreo aventură.

Vă spun ceva în premieră. Eu vorbesc cu Laurenţiu zilnic. Îi spun așa lui Laurenţiu pentru că este exact ca şi tatăl meu Tiberiu. Bărbați unici. Tatăl meu Laurenţiu de când aveam 5 ani mi-a zis așa: ‘Sarah, familia este sfântă, nu se trădează niciodată, nu se batjocorește niciodată, nu se părăsește niciodată! Familia înseamnă totul.

Nimic nu stă în faţa familiei.` Aceste cuvinte îmi ghidează viața şi mie, şi fraților mei. Citesc tot ce apare despre familia mea. Normal că este jenant. Mă întreabă profesorii, prietenii dacă este adevărat ce scriu ziarele. Nu îmi cade bine. Laurenţiu îmi zice să ignor. Să nu citesc pentru că sunt aberații. Mama la fel. Şi eu pe ei îi cred, pe părinții mei”, a spus Sarah, pentru Antena 1.

Recomandări
  • Anamaria Prodan este în scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf
  • Mesajul transmis de agentul de jucători pentru fiica ei de 21 de ani

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 17:00 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv Vezi toate știrile
Citește și