Închide meniul

Sarah Dumitrescu, apariţie de sute de mii de euro pe străzile din Bucureşti. Fiica Anamariei Prodan a fost însoţită de un tânăr misterios

Publicat: 15 mai 2021, 8:52

Reclamă
Sarah Dumitrescu, apariţie de sute de mii de euro pe străzile din Bucureşti. Fiica Anamariei Prodan a fost însoţită de un tânăr misterios

Sarah Dumitrescu este fiica Anamariei Prodan / Instagram

Sarah Dumitrescu este fiica Anamariei Prodan / Instagram

Sarah Dumitrescu a făcut senzaţie pe străzile din Bucureşti cu maşina pe care o are, dar şi cu încălţările scumpe. Cei de la Spynews au surprins-o pe Sarah şi în compania unui tânăr, iar gesturile au „trădat” faptul că între cei doi e o relaţie destul de apropiată. Fiica cea mică a impresarie pare că îi calcă pe urme mamei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah Dumitrescu a ieșit în oraș cu o pereche de pantofi sport de brand, foarte în vogă printre vedete, însă care nu îi permit să conducă așa cum trebuie. Cum nimic nu o oprește din a arăta de milioane, blondina a renunțat la încălțări în timp ce era la volan, iar după ce și-a parcat bolidul de lux într-un loc retras, s-a încălțat înapoi. În aceste minute, tânărul care a însoțit-o pe fiica vedetei a așteptat-o și a stat lângă ea până a fost gata. În timp ce se uita pe telefon, ceva i-a atras atenția și cum altfel decât să îi arate și partenerei sale ultimele noutăți. Sarah Dumitrescu şi-a etalat şi formele perfecte lucrate la sala de fitness.

Sursa: Spynews

Anamaria Prodan, mama lui Sarah Dumitrescu, a primit un cadou de 4 milioane de euro

Anamaria Prodan, mama lui Sarah Dumitrescu, a primit un cadou de patru milioane de euro de la Laurenţiu Reghecampf. Este vorba de un apartament în cea mai înaltă clădire din lume.

Celebrul impresar a avut parte de o surpriză de proporţii. Fostul antrenor al lui FCSB i-a oferit o locuinţă în Dubai, în Burj Khalifa.

Reclamă
Reclamă 4

Apartament este dotat cu toate necesitățile: o zonă de relaxare, o zonă de luat masa și o bucătărie, plus dormitoarele, livingul şi balconul cu o o priveliște fantastică.

Vila are 6 camere, un apartament pentru oaspeţi, curte cu piscină, dar şi finisaje de lux. Este casa unde Anamaria Prodan se simte ca acasă. Asta chiar dacă are 11 case, pe trei continente.

Reclamă

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:42

FotoTricolorii au început antrenamentele pentru România – Olanda! Cum se pregătesc elevii lui Edi Iordănescu

21:37

Anunţ uriaş despre transferul lui Radu Drăguşin după EURO 2024: „E dornic să revină în Serie A”

21:27

„E plictisitor!” Brazilianul Ronaldo nu se mai uită la meciuri de fotbal! Sportul care l-a cucerit pe „R9”: „E o nebunie!”

20:56

Ilie Dumitrescu, scut în jurul lui Ianis Hagi după calificarea României în optimi la EURO 2024: „L-au făcut cum au vrut!”

20:51

CSM București și Gloria Bistrița, în Grupa A din Liga Campionilor la handbal feminin! Rapid, în Grupa B. Cu cine se vor duela

20:20

VideoDanezul Magnussen a dezvăluit cine este cel mai bun pilot în activitate şi a spus unde vrea să vină în România

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și