Închide meniul

Sarah Dumitrescu, apariţie de sute de mii de euro pe străzile din Bucureşti. Fiica Anamariei Prodan a fost însoţită de un tânăr misterios

Reclamă

Publicat: 15 mai 2021, 8:52

Sarah Dumitrescu, apariţie de sute de mii de euro pe străzile din Bucureşti. Fiica Anamariei Prodan a fost însoţită de un tânăr misterios

Sarah Dumitrescu este fiica Anamariei Prodan / Instagram

Sarah Dumitrescu este fiica Anamariei Prodan / Instagram

Sarah Dumitrescu a făcut senzaţie pe străzile din Bucureşti cu maşina pe care o are, dar şi cu încălţările scumpe. Cei de la Spynews au surprins-o pe Sarah şi în compania unui tânăr, iar gesturile au „trădat” faptul că între cei doi e o relaţie destul de apropiată. Fiica cea mică a impresarie pare că îi calcă pe urme mamei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah Dumitrescu a ieșit în oraș cu o pereche de pantofi sport de brand, foarte în vogă printre vedete, însă care nu îi permit să conducă așa cum trebuie. Cum nimic nu o oprește din a arăta de milioane, blondina a renunțat la încălțări în timp ce era la volan, iar după ce și-a parcat bolidul de lux într-un loc retras, s-a încălțat înapoi. În aceste minute, tânărul care a însoțit-o pe fiica vedetei a așteptat-o și a stat lângă ea până a fost gata. În timp ce se uita pe telefon, ceva i-a atras atenția și cum altfel decât să îi arate și partenerei sale ultimele noutăți. Sarah Dumitrescu şi-a etalat şi formele perfecte lucrate la sala de fitness.

Sursa: Spynews

Anamaria Prodan, mama lui Sarah Dumitrescu, a primit un cadou de 4 milioane de euro

Anamaria Prodan, mama lui Sarah Dumitrescu, a primit un cadou de patru milioane de euro de la Laurenţiu Reghecampf. Este vorba de un apartament în cea mai înaltă clădire din lume.

Celebrul impresar a avut parte de o surpriză de proporţii. Fostul antrenor al lui FCSB i-a oferit o locuinţă în Dubai, în Burj Khalifa.

Reclamă

Apartament este dotat cu toate necesitățile: o zonă de relaxare, o zonă de luat masa și o bucătărie, plus dormitoarele, livingul şi balconul cu o o priveliște fantastică.

Vila are 6 camere, un apartament pentru oaspeţi, curte cu piscină, dar şi finisaje de lux. Este casa unde Anamaria Prodan se simte ca acasă. Asta chiar dacă are 11 case, pe trei continente.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și