Închide meniul
Foto

Iubita fiului lui Ion Ţiriac a dat lovitura în 2021. Suma uriaşă pe care a încasat-o tânăra de 31 de ani, care este de o frumuseţe rară

Antena Sport Publicat: 4 decembrie 2021, 18:08

Reclamă
Iubita fiului lui Ion Ţiriac a dat lovitura în 2021. Suma uriaşă pe care a încasat-o tânăra de 31 de ani, care este de o frumuseţe rară

Sorana Cîrstea ar fi iubita lui Ion Ion Ţiriac

Colaj Instagram

Bucureşteanca a reuşit, în acest an, să câştige turneul de la Istanbul şi să joace finala competiţiei de la Strasbourg. Potrivit wtatennis.com, Sorana a dat un adevărat „tun” financiar în 2021. În conturile ei a intrat o sumă uriaşă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câţi bani a câştigat Sorana Cîrstea, din tenis, în 2021

Sorana a obţinut, din tenis, nu mai puţin de 826.314 dolari în acest sezon. A ajuns astfel la 6.654.913 dolari câştigaţi de-a lungul carierei. La această sumă se adună banii pe care îi primeşte de la sponsori. Cîrstea tocmai a avut o apariţie spectaculoasă într-o reclamă alături de una dintre cele mai frumoase jucătoare din circuit, Eugenie Bouchard. Cele două au participat la o sesiune foto de senzaţie.

Iubesc noua colaborare„, a fost mesajul postat de sportiva din România pe reţelele sociale.

Reclamă
Reclamă

Fiul lui Ion Ţiriac, gesturi de tandreţe cu iubita lui

În luna august, Sorana a postat o imagine din Statele Unite. Ion Ion Ţiriac a avut o reacţie surprinzătoare.

Recunoștința transformă tot ceea ce avem în suficient!„, este mesajul care a însoţit poza Soranei. Nu se aşteapta să primească un comentariu chiar de la fiul lui Ion Ţiriac, cu care ar fi de trei ani într-o relaţie.

Recunoștința transformă orice avem în tot ce avem nevoie„, a fost reacţia plină de afecţiune a lui Ţiriac Jr. Emoţionată, „Sori” i-a răspuns celui care este moştenitorul unui adevărat imperiu financiar. Cîrstea a postat imediat trei inimioare.

Reclamă

Ion Ion Ţiriac a mai reacţionat o dată, în acest an, la o postare a Soranei. A şters comentariul de îndată ce vestea a ajuns în presă. Situaţia nu s-a mai repetat şi acum, astfel că sunt semne că cei doi îşi vor face publică relaţia pe care au ţinut-o ascunsă de o lungă perioadă de timp.

Sorana Cîrstea ar fi primit interdicţie de la fosta soţie a lui Ion Ion Ţiriac

Sorana Cîrstea şi Ion Ion Ţiriac ar fi împreună de trei ani, perioadă în care s-au ferit să se afişeze public unul lângă celălalt. Fiul miliardarului a mai fost căsătorit cu Ileana Lazariuc, cea de care a divorţat în 2017. Relaţiile între ei continuă să fie foarte bune, mai ales că au împreună doi copii.

De altfel, Ileana Lazariuc a şi avut cerinţe stricte de la actuala logodnică a lui Ion Ion Ţiriac. Potrivit playsport.ro, actriţa în vârstă de 39 de ani i-a interzis Soranei să îi cunoască pe cei doi băieţi ai lui Ion Ţiriac Jr. Motivul invocat este acela că nu îşi doreşte ca puştii să fie bulversaţi de tot ceea ce se întâmplă cu tatăl lor. Aşadar, Sorana lipseşte de la întâlnirile dintre Ion Ion şi copiii săi.

Și după divorț, Ileana s-a purtat ca și atunci când era căsătorită. Nu și-a reluat cariera artistică, pentru că știa că fostului soț nu-i place asta. A preferat să stea în continuare departe de lumina reflectoarelor. Ea se împarte doar între mica afacere cu haine pe care o are și copiii săi. Nu l-a uitat și nu-l va uita pe Ion Ion.

A fost foarte supărată când a aflat că Sorana se plimba într-o mașină primită de la fostul soț, dar a trecut și pe asta. A urmat apoi o perioadă de tatonare. Din ce știu ea îi trimitea fotografii cu diverse locații în care erau extrem de fericiți în timpul căsătoriei.

Ileana și Ion Ion se văd destul de des și nu discută doar despre copii. Ea așteaptă doar ca el să facă pasul spre împăcare. Nici lui nu-i este indiferentă, a fost și probabil va rămâne marea sa iubire„, a dezvăluit un apropiat al fostei soţii a lui Ion Ion Ţiriac, pentru sursa citată anterior.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:32

Estoril – Sporting LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal!

17:32

Gigi Becali, descoperire fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Luăm 30 şi ceva de milioane de euro dacă terminăm pe locul 2!”

17:26

Gigi Becali schimbă „din temelii” primul 11 de la FCSB! Jucătorii care vor fi OUT la meciul cu Sepsi

16:52

Tragedie în lumea ciclismului! Muriel Furrer a murit la doar 18 ani! Căzătura de la mondiale i-a fost fatală

16:41

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 septembrie

16:35

Costel Gâlcă, anunţ despre Alexandru Cicâldău! Ce se întâmplă cu mijlocaşul Universităţii Craiova

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și