Închide meniul

Iubita lui David Popovici nu și-a mai găsit cuvintele, după ce românul a devenit cel mai rapid înotător din lume! Cum a reacționat tânăra

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 august 2022, 16:15

Iubita lui David Popovici nu și-a mai găsit cuvintele, după ce românul a devenit cel mai rapid înotător din lume! Cum a reacționat tânăra

Cum a fost "cucerit" David Popovici de iubită. Pasiunile ascunse pe care le are Taisia

Taisia este iubita lui David Popovici / Colaj Profimediaimages / Antena Sport

Iubita lui David Popovici a fost copleșită de emoții după ce românul a devenit cel mai rapid înotător din lume. Sportivul de 17 ani a doborât recordul mondial la proba de 100 metri liber și a devenit campion european la Roma, cu timpul de 46.86 secunde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Taisia, partenera lui David, a trăit la intensitate maximă finala de la 100 m liber, de la Campionatul European de la Roma, și nu și-a mai găsit cuvintele în mediul online.

Iubita lui David Popovici nu și-a mai găsit cuvintele, după ce românul a devenit cel mai rapid înotător din lume

După ce David Popovici a cucerit aurul și a spulberat vechiul record, stabilit în urmă cu 13 ani, iubita înotătorului și-a dat frâu liber emoțiilor pe rețelele sociale.

Taisia a distribuit pe contul de Instagram o postare în care era prezentat noul record mondial stabilit de David, împreună cu statisticile senzaționale bifate de român.

Alături de fotografia respectivă, iubita lui David Popovici n-a mai apelat la cuvinte, fiind vizibil emoționată de performanța iubitului său. “um…UMMMMM”, a fost tot ce a scris Taisia pe Instagram.

Reclamă
Reacția iubitei lui David Popovici, după ce românul a doborât recordul mondial la 100 m liber
Reacția iubitei lui David Popovici, după ce românul a doborât recordul mondial la 100 m liber / Instagram Taisia

David Popovici, discurs de mare campion după ce a intrat în istoria înotului

David Popovici a susținut un discurs de mare campion, imediat după ce a câștigat medalia de aur la Campionatul European de Natație de la Roma, unde a stabilit și un nou record mondial la proba de 100 de metri liber.

Întrebat ce simte când vede în tribune copii care îl susțin, acesta a anunțat că unul din obiectivele lui este să îi inspire pe cei mici să practice înotul, considerat unul din cele mai sănătoase sporturi.

”Cred că asta este principala mea prioritate în această viață de înotător pe care o am, să inspir oameni, mai ales să inspir copiii, fie că sunt italieni sau români.

Reclamă 4 / 0/3

Să îi văd pe toți în tribune e unul din cele mai tari sentimente posibile”, a spus David Popovici, citat de LenTV, după ce a câștigat proba de 100 de metri liber, la Roma.

David Popovici a devenit campion european la 100 metri liber

Înotătorul român David Popovici a cucerit medalia de aur în proba de 100 m liber, sâmbătă, la Campionatele Europene de nataţie de la Roma, cu un nou record mondial, 46,86 secunde.

Vechiul record mondial al probei era deţinut de brazilianul Cesar Cielo Filho (46,91 secunde), din 2009. Popovici deţine astfel la 100 m liber, recordul mondial de seniori şi juniori, recordul european de seniori şi juniori, precum şi recordul competiţie

David Popovici a devenit al doilea român care cucereşte un titlu european într-o probă masculină, după Robert Glinţă, care a luat aurul în 2021, la Budapesta, la 100 m spate.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și