Închide meniul

RECORD MONDIAL pentru David Popovici în cursa în care a devenit campion european la 100 metri liber

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 august 2022, 19:20

RECORD MONDIAL pentru David Popovici în cursa în care a devenit campion european la 100 metri liber

David Popovici

David Popovici, la Campionatul European de la Roma/ Profimedia

David Popovici, campion european la 100 metri liber după o cursă fabuloasă. Noua senzaţie a nataţiei mondiale a făcut o cursă fabuloasă la Roma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici a terminat cursa de 100 metri liber cu timpul de 46.86.

David Popovici, campiona european la 100 metri liber

David Popovici a obţinut aurul la Campionatul European, în cursa de 100 de metri liber, după ce a reuşit aceeaşi performanţă şi la Campionatul Mondial de la Budapesta.

David Popovici va concura în finala probei de 100 de metri liber, de la Campionatul European de la Roma. Întrecerea va fi de la ora 19:22, în format live text, pe as.ro.

David Popovici poate scrie din nou istorie pentru România. După ce a devenit dublu campion mondial la Budapesta, în această vară, campionul ţinteşte o nouă medalie de aur la Europenele de la Roma.

Reclamă

David Popovici, LIVE TEXT, ora 19:22, în finala de 100 de metri liber, de la Campionatul European

David Popovici s-a calificat în finala probei de 100 de metri de pe primul loc. Sportivul a doborât recordul deţinut de Kliment Kolesnikov, şi a înregistrat timpul de 46.98.
Înotătorului român i-au lipsit doar 7 sutimi să îl depăşească şi pe cel care deţine recordul mondial la seniori, brazilianul Cesar Cielo Filho, care a stabilit referinţa de 46.91, tot la Roma, în 2009.

Finala de 100 de metri liber va avea loc la ora 19:22. Românul a cucerit medalia de aur la această probă şi la Cmapionatul Mondial de la Budapesta, cât şi la Europenele de Juniori, ce s-au desfăşurat la Otopeni.

Podiumul din semifinala de 100 de metri liber a fost completat de ungurul Kristof Milak (47.76) și italianul Alessandro Miressi (47.96).

Reclamă 4 / 0/3

David Popovici va mai concura la Roma la alte trei probe, la 200 m liber, 400 m liber şi ştafetă 4×100 m liber.

Reacţia lui David Popovici, după o primă cursă fenomenală la Campionatul European de nataţie

David Popovici a avut o primă reacţie după o primă cursă fantastică la Campionatul European de nataţie. Campionul român a dezvăluit că o motivaţie a fost şi rezultatul scos de italianul Alessandro Miressi, 23 de ani, care în seria a 7-a a scos timpul de 47,60.

„Da, mi-a lipsit adrenalina de concurs, dar încă sunt relaxat, e un concurs drăguț și frumos, nu simt niciun fel de presiune.

La cum a înotat băiatul acela pentru semifinale nu puteam să-l las chiar așa, se vedea urât”, a spus David Popovici pentru gsp.ro, după ce a obţinut cel mai bun rezultat din istoria competiţiei.

Mesajul incredibil primit de David Popovici în miez de noapte

David Popovici a primit un mesaj incredibil de la Cesar Cielo după ce s-a calificat în finala probei de 100 de metri liber la Campionatul European. Campionul nostru a fost la un pas să doboare recordul mondial deținut de fostul înotător brazilian.

David s-a aflat la numai 7 sutimi de recordul mondial, deținut Cesar Cielo. Brazilianul a reacționat în miez de noapte după performanța puștiului de 17 ani.

„Îmi provoci atacuri de cord! Continuă să faci o treabă grozavă, prietene. Noul record mondial se încarcă”, a fost postarea lui Cielo.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:48 Lamia – PAOK LIVE VIDEO (17:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera Vezi toate știrile
Citește și