Închide meniul
Foto

Iubita lui Mario Mutu, apariție răvășitoare! Superba tânără s-a filmat în cadă: „Mă așteptam să răcesc”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 martie 2023, 14:57

Iubita lui Mario Mutu, apariție răvășitoare! Superba tânără s-a filmat în cadă: „Mă așteptam să răcesc”

Mario Mutu are o relație cu Mara Georgescu

Mario Mutu are o relație cu Mara Georgescu / Colaj Instagram

Iubita lui Mario Mutu a avut o apariție răvășitoare. Mara Georgescu a făcut un nou pas important în cariera de cântăreață. Superba brunetă, în vârstă de 19 ani, a lansat un videoclip „incendiar” pentru ultima piesă din repertoriul său. În filmare apare și iubitul ei. Fiul lui Adrian Mutu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de tânăra cunoscută ca Mara G în industria muzicii românești (VEZI GALERIA FOTO).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În imaginile respective, bruneta se plimbă și se sărută senzual cu fiul cel mare al „Briliantului”, în vârstă de 20 de ani. Cei doi demonstrează inclusiv pe platourile de filmare că relația lor este strălucitoare.

Iubita lui Mario Mutu, apariție răvășitoare! Superba tânără s-a filmat în cadă: „Mă așteptam să răcesc”

Pe lângă scenele în care își exprimă dragostea față de Mario, Mara Georgescu și-a înnebunit fanii cu o apariție de senzație în cadă.

Bruneta a apărut fără haine în apă, pentru a adăuga o notă și mai provocatoare videoclipului.

Ulterior, Mara a dezvăluit că a stat ore în șir în cada plină ochi pentru ca imaginile să iasă conform scenariului scris chiar de ea.

Reclamă

„Am filmat aproape o zi, de dimineață până seară, iar la un moment dat am înghețat pentru scenele în care am filmat afară.

Dar va ieși bombă. Mă așteptăm să răcesc după atâtea ore pe care le-am stat în cadă, pentru că am filmat ceva timp acolo”, a declarat Mara, potrivit click.ro.

Din fericire pentru ea, Mara nu a răcit și a plecat în vacanță în Italia, alături de Mario Mutu. Cei doi au mers în vizită la bunica lui Mario pentru a se relaxa.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu, dezvăluiri în premieră despre fiul său cel mare, Mario, și iubita acestuia

Mario Mutu a mers în premieră pe stadionul Giulești, la meciul Rapid – Chindia Târgoviște 2-0, din etapa a 27-a din Liga 1. Tânărul de 20 de ani a fost însoțit de iubita sa, Mara, care este de o frumusețe răpitoare.

Adrian Mutu l-a așteptat multă vreme pe Mario să vină la un meci al Rapidului, iar dorința lui s-a îndeplinit sâmbătă seara.

„Nu sunt toate bune și frumoase. Mai face prostii, mai face una, alta”, a spus Adrian Mutu, când a fost întrebat despre relația cu fiul său cel mare.

„Briliantul” i-a transmis lui Mario că doar din greșeli se va maturiza și va evolua ca om.

„E prima oară când Mario vine pe Giulești. A mai fost la meciuri de-ale mele, dar e prima oară când vine pe Giulești. A mai avut niște tentative, dar își mai și schimbă părerea băieții de vârsta lui.

Probabil dacă se joacă sâmbăta, preferă altceva în loc de fotbal. Dar, în fine… Sunt fericit că a venit, normal că sunt fericit. Pentru mine, dar și pentru el. Am tot așteptat… Și-a găsit timp până la urmă să vină pe Giulești. Bine, a venit cu prietena lui, dar a venit.

Ce a spus Adrian Mutu despre fiul său, Mario: „Nu sunt toate bune și frumoase

Avem o relație normală. Tensionată o parte… Așa e între un tată de 44 de ani și un băiat de aproape 21 de ani. Nu sunt toate bune și frumoase. Mai face prostii, mai face una, alta, la 21 de ani, ce poți să faci? Doar nu o să stai la birou. Sau, știu eu, să fie ușă de biserică.

Reclamă

Asta e important. Iar acum, din zi în zi, se maturizează, prinde experiență. Îl simt mai responsabil pe undeva, i-am spus că nu o să învețe niciodată din lucrurile frumoase. Lucrurile adevărate și ceea ce va deveni el ca bărbat vor veni din deciziile proaste și din experiențele greșite.

Din ele o să învețe cu adevărat. Dar sper să învețe. Că de aia sunt făcute. Că dacă nu… Are și el perioade și perioade, ca tot omul. Eu nu cred că în relația dintre un tată tânăr și băiatul lui de 21 de ani e totul perfect.

Noi avem o relație bună nu de când s-a întors în România, ci mai demult. E și el bărbat acum, vede și el lucrurile din alt punct de vedere, cu cât înaintezi în vârstă se dezvoltă și alte…”, a spus Adrian Mutu, pentru fanatik.ro.

Recomandări
  • Iubita lui Mario Mutu, apariție răvășitoare! Superba brunetă s-a filmat în cadă
  • „Mă așteptam să răcesc”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și