Închide meniul
VIDEO

Iubita lui Taylor Fritz, reacție șocantă la adresa lui Alexander Zverev! Postare uluitoare, după meciul de la Wimbledon

Alex Ioniță Publicat: 9 iulie 2024, 17:11

Reclamă
Iubita lui Taylor Fritz, reacție șocantă la adresa lui Alexander Zverev! Postare uluitoare, după meciul de la Wimbledon

Iubita lui Taylor Fritz, reacție șocantă la adresa lui Alexander Zverev!

Colaj: Twitter și Profimediaimages

Iubita lui Taylor Fritz a avut o reacție șocantă la adresa lui Alexander Zverev! Americanul l-a învins pe Zverev, în optimi la Wimbledon

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După victorie, partenera sa Morgan Riddle a scris pe Instagram: „Când bărbatul tău câştigă pentru femei”. Între timp, postarea a fost ştearsă, deoarece făcea referire la acuzaţiile de violenţă domestică împotriva lui Zverev.

Iubita lui Taylor Fritz, reacție șocantă la adresa lui Alexander Zverev!

Morgan Riddle este influencer şi are 300.000 de urmăritori, notează news.ro.

Înainte de Roland Garros, germanul a fost judecat în apel pentru aceste fapte care datează din 2020.

Reclamă
Reclamă 4

Acuzat de fosta sa iubită Brenda Patea că a strâns-o de gât în noaptea de 20 spre 21 mai 2020, germanul a ajuns în cele din urmă la o înţelegere amiabilă cu fosta sa iubită.

Alexander Zverev şi Brenda Patea „au ajuns la concluzia că doresc să rezolve acest conflict în mod paşnic, inclusiv în interesul copilului lor”, a explicat o reprezentantă a tribunalului, Inga Wahlen.

Zverev va trebui, de asemenea, să plătească 200.000 de euro (150.000 de euro către trezoreria germană, 50.000 de euro către un fond colectiv pentru instituţii caritabile).

Reclamă

Zverev a acceptat această situaţie pentru a scurta procedura, în special în interesul copilului lor (cu Patea), potrivit avocaţilor tenismenului, Anna Sophie Heuchemer şi Katharina Dierlamm. Înţelegerea financiară nu implică o constatare a vinovăţiei sau o recunoaştere a vinovăţiei. Prezumţia legală de nevinovăţie rămâne neafectată.

Surpriză uriaşă la Wimbledon! Taylor Fritz l-a eliminat pe Alexander Zverev, după ce a fost condus de german cu 2-0 la seturi!

Surpriză uriaşă la Wimbledon! Taylor Fritz l-a învins pe Alexander Zverev şi s-a calificat în sferturile de finală la All England Club. Germanul l-a condus pe american cu 2-0 la seturi, dar a cedat partida inexplicabil.

Scorul final al duelului din optimile de finală de la Wimbledon a fost 4-6, 6-7 [4], 6-4, 7-6 [3], 6-3 în favoarea lui Taylor Fritz. Duelul dintre Fritz şi Zverev a durat trei ore şi 29 de minute.

În sferturile de finală de la Wimbledon, Taylor Fritz va evolua contra italianului Lorenzo Musetti, locul 25 ATP.

Taylor Fritz este favoritul numărul 13 la Wimbledon. De partea cealaltă, Sascha Zverev era favoritul numărul 4 al turneului.

Americanul Taylor Fritz ajunge pentru a doua oară în sferturile de finală la Wimbledon. Prima oară a atins această fază la Grand Slam-ul de la Londra în 2022.

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:20 22 iul.

Cătălin Cîrjan, euforic după ce a marcat în Dinamo – Petrolul 4-1: „Ne batem la play-off!” „Săgeţi” către Rapid

23:35

Mesajul galeriei lui Dinamo pentru Florentin Petre! Legenda „câinilor”, la primul meci de acasă ca antrenor secund al lui Dinamo!

23:33

Liviu Ciobotariu, aproape să revină în Liga 1! Echipa care îl doreşte, după două etape din noul sezon

23:00

Cătălin Cîrjan, gol de excepţie în Dinamo – Petrolul, sub privirile lui Neil Lennon! Decarul „câinilor”, de neoprit

22:55

Dinamo – Petrolul 4-1. „Câinii” au făcut spectacol şi au obţinut prima victorie a sezonului!

22:33

Christina Assi şi Dylan Collins, jurnalişti răniţi în Liban, au purtat duminică torţa olimpică

1 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 2 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 3 FotoSoţia lui Gicu Grozav, în tribune la meciul Dinamo – Petrolul! Cum a fost surprinsă Sorina Grozav 4 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază 5 VIDEOOscar Piastri a câştigat Marele Premiu al Ungariei! „Dublă” pentru McLaren! Spectacol la Hungaroring 6 VIDEOHarry King a câştigat cursa de Porsche Supercup din Ungaria, LIVE în AntenaPLAY
Citește și