Închide meniul
Foto

Iubita unei vedete de la FCSB este de o frumusețe răpitoare și atrage toate privirile. Imagini de vis, din vacanțe exotice

Alex Ioniță Publicat: 14 martie 2024, 9:44

Reclamă
Iubita unei vedete de la FCSB este de o frumusețe răpitoare și atrage toate privirile. Imagini de vis, din vacanțe exotice

Iubita unei vedete de la FCSB este de o frumusețe răpitoare și atrage toate privirile

Stefana Petrovic / Instagram

Iubita unei vedete de la FCSB este de o frumusețe răpitoare și atrage toate privirile. Este vorba despre Stefana Petrovic, partenera lui Risto Radunovic, fundașul dreapta din echipa lui Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul din Muntenegru este unul dintre cei mai apreciați oameni de la echipa lui Gigi Becali. Acesta își face bine treaba meci de meci și i-a cucerit rapid pe fani, devenind unul dintre cei mai importanți membri ai echipei roș-albastre.

Iubita unei vedete de la FCSB este de o frumusețe răpitoare și atrage toate privirile

Stefana Petrovic trăiește o viață de vis alături de Risto Radunovic. Iubitul său o plimbă prin vacanțe exotice, iar cei doi își trăiesc viața la maxim, ori de câte ori timpul le permite. De asemenea, cei doi s-au fotografiat și în București, semn că și orașul nostru are multe de oferit! VEZI IMAGINI DE SENZAȚIE CU RADUNOVIC ȘI STEFANA ÎN GALERIA FOTO

Risto Radunovic a ajuns în România în anul 2017, atunci când Astra Giurgiu l-a adus în lot de la formația muntenegreană Buducnost Podgorica. A jucat 4 ani pentru giurgiuveni, iar apoi a urmat transferul la FCSB, din anul 2021.

La actuala vicecampioană a României a adunat 129 de meciuri, în care a reușit să marcheze de 5 ori și să ofere 12 pase decisive. În momentul de față este cotat la suma de 1,4 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

Revenire importantă la FCSB, chiar înainte de play-off

A fost anunţată o revenire importantă la FCSB, înainte de startul play-off-ului. Denis Haruţ s-a recuperat după accidentarea suferită la începutul acestui an, şi se va alătura antrenamentelor echipei, în următoarea perioadă.

FCSB va primi vizita celor de la Sepsi, în prima etapă a play-off-ului. Partida se va disputa duminică, de la ora 21:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Conform spotmedia.ro, Denis Haruţ va reveni în lotul roş-albaştrilor. Acesta a suferit o accidentare în cantonamentul de iarnă al FCSB-ului, iar de atunci a fost în afara lotului.

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous va avea astfel aproape tot lotul la dispoziţie, pentru startul play-off-ului. Haruţ va începe să se antreneze alături de restul jucătorilor roş-albaştrilor, şi rămâne de văzut dacă acesta va fi pe bancă la duelul cu Sepsi.

Denis Haruţ a bifat ultimul meci la FCSB în decembrie, cu Poli Iaşi. În total, fundaşul a jucat în opt meciuri pentru roş-albaştri, reprezentând o soluţie pentru postul de fundaş central.

La ultimul meci, derby-ul cu Rapid, pe postul de fundaş central a fost titularizat Ovidiu Popescu. Acesta a fost ales în lipsa lui Siyabonga Ngezana, cel care a fost suspendat pentru duelul cu giuleştenii. De asemenea, nici Vlad Chiricheş nu a fost refăcut complet pentru a putea juca în derby.

De asemenea, FCSB a mai improvizat pe postul de fundaş central şi l-a mai folosit, de-a lungul sezonului, şi pe Mihai Lixandru, cel care în mod obişnuit joacă în linia mediană a roş-albaştrilor.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și